Witam, Czy ktoś z was korzysta z szczoteczki sonicznej do zębów? warto z nich korzystać??
Ja mam Seysso, ponoć wysoko w rankingach stomatologicznych, ale miałam wrażenie niedomytych zębów, więc wróciłam do szczoteczki manualnej.
3 2024-11-01 20:17:35 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-11-01 20:23:16)
Ja używam elektrycznej Oral B i póki co jestem zadowolony z niej. Ma już kilka lat, więc częściej muszę ją ładować. Mam też jeszcze zapas końcówek, więc nie śpieszę się zbytnio z kupnem nowej. Czasami czytam tylko o nowościach w tym temacie.
Polecam, u mnie się sprawdziła, firmy niestety nie pamiętam, kosztowała w granicach 100zł.
Ja używam elektrycznej Oral B i póki co jestem zadowolony z niej. Ma już kilka lat, więc częściej muszę ją ładować. Mam też jeszcze zapas końcówek, więc nie śpieszę się zbytnio z kupnem nowej. Czasami czytam tylko o nowościach w tym temacie.
nie każda elektryczna szczoteczka to szczoteczka soniczna.
Ja nie mam sonicznej, mam magnetyczną, Oral-B IO 10. Fakt, trochę kosztuje ale tym się różni magnetyczna od sonicznej, cytuję: Szczoteczka soniczna bazuje na falach dźwiękowych i ruchu wymiatająco-pulsacyjnym. Szczoteczka magnetyczna korzysta z kolei z liniowego magnetycznego silnika, który generuje mikrowibracje i ruchy oscylacyjno-rotacyjne Ja jestem bardzo zadowolona od kiedy używam. Ma wiele programów i... się z Tobą wita