Szczoteczka soniczna do twarzy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Szczoteczka soniczna do twarzy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Szczoteczka soniczna do twarzy

Widzę na blogach i vlogach, że do demakijażu i czyszczenia twarzy coraz częściej polecane są silikonowe szczoteczki soniczne. Zasada działania jest podobna, choć różnią się między sobą wielkością, kształtem, niektóre posiadają funkcję masażu, inne timer sygnalizujący, że czas przenieść się na inną część twarzy. O różnicach w cenie, bo te kształtują się od ok. 40-850 zł, nie wspominając.
Nie jest to podobno 'must have', ale przy pomocy takiej szczoteczki twarz jest lepiej oczyszczona, pory odblokowane, lepiej też wnikają w skórę wszelkie maseczki, kremy sera.
Macie, polecacie, jeśli tak, to na co zwrócić uwagę przy wyborze?

To tylko przykłady:

http://puu.sh/DKjq1/43fa1fb844.jpg    http://puu.sh/DKjsI/51d4c034a9.jpg   
                                                      http://puu.sh/DKjye/f4b99d6b37.jpg

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szczoteczka soniczna do twarzy

Up, też się chętnie dowiem!

3

Cóż nie mam i nie wiem, czy jest ok. Też widziałam - szał w internetach...

Ja mam zwykłą silikonową myjkę do twarzy z Rossmanna za około 5 złotych i sprawdza się świetnie. Tylko warto zachować umiar w jej stosowaniu. Efekty super - cera dobrze oczyszczona, gładka smile No i nie trzeba wydawać fortuny.

4

Posiadam,nie jakąś super extra... Po prostu wibrującą(5 mocy wibracji) silikonową, zaokrągloną z dwoma rodzajami"włosków"... Jak dla mnie żadna rewelacja,nałożony żel do mycia twarzy wnika między włoski,nie ma jak się spienić,marnuje się produkt. Dobra do mycia większych powierzchni (czoło, policzki, szyja, dekold) do zakamarków gorzej. Maksymalne wibracje zdecydowanie za mocne na twarz.
Wolę silikonowe myjki z Rossmanna.

5

ja mam dermofuture smile dostalam w prezencie i jestem bardzo zadowolona, swietnie oczyszcza, pobudza masazem, no zalet jest mnostwo smile fajna rzecz jesli chodzi o pielegnacje twarzy

6

ja uważam, że takie szczoteczki z mocniejszym wibracjami rzeczywiście fajnie pobudzają skórę i oczyszczają ją. poza tym jest to lepsza metoda aniżeli oczyszczanie mechaniczne czy peeling a efekty są zdecydowanie lepsze.  ja mam foreo i naprawdę widzę różnicę - dostałam ją na szczęście w prezencie od znajomej bo ona nie chciała tego używać a też dostała także mam- sama nie wiem czy zapłaciłabym za nią aż tyle no ale smile co kto lubi smile ważne że działa big_smile

7

Żeby one taki drogie nie były......

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Szczoteczka soniczna do twarzy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024