Piszę z dziewczyną od jakiegoś czasu. Ona wie że mi się podoba. Zapytałem o chlopaka I czy mam szanse na coś więcej liczyć. Ona powiedziała że ma kogoś I na razie nie mogę. I najlepsze jest to że nadal rozmawiamy ze sobą. Nieraz już nie piszę do niej np 2 dni, to ona dodaje reakcje na moje wiadomości z któregoś dnia, tak jakby specjalnie chciała żebym to zobaczył. Nie wiem co o tym myśleć.
Piszę z dziewczyną od jakiegoś czasu. Ona wie że mi się podoba. Zapytałem o chlopaka I czy mam szanse na coś więcej liczyć. Ona powiedziała że ma kogoś I na razie nie mogę. I najlepsze jest to że nadal rozmawiamy ze sobą. Nieraz już nie piszę do niej np 2 dni, to ona dodaje reakcje na moje wiadomości z któregoś dnia, tak jakby specjalnie chciała żebym to zobaczył. Nie wiem co o tym myśleć.
Uważasz, że jedyne relacje, jakie się ma z innymi ludźmi, to te, które z założenia mogą zakończyć się związkiem?
Z drugiej strony być może nie ma żadnego chłopaka, a ona uznała, że to jest bezpieczna wymówka, a równocześnie dała sobie czas na przyjrzenie się Waszej znajomości.
3 2024-10-29 19:08:35 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-10-29 19:13:55)
Pisać z kimś, to jedno. Drugie, to czego oczekujesz po tym. Można szukać potencjalnej partnerki albo po prostu kogoś do wspólnych pogawędek, takiego kumpla / kumpeli czy nawet idąc dalej przyjaciela / przyjaciółki.
Powtarzając za słowami Priscilli, to ona faktycznie może badać grunt, ponieważ zamierza poznać Cię bliżej, ale potrzebuje nieco czasu. Trudno z aktualnej pozycji cokolwiek to ocenić. Jeśli z tej mąki ma być chleb to dajcie sobie czasu. Na wszystko jest właśnie miejsce i czas. W tej chwili nie można niczego wykluczyć. Sam nie wiesz co przyniesie Tobie następny dzień i czego możesz się spodziewać. To będzie jutro, pojutrze...
Zibjo89 napisał/a:Piszę z dziewczyną od jakiegoś czasu. Ona wie że mi się podoba. Zapytałem o chlopaka I czy mam szanse na coś więcej liczyć. Ona powiedziała że ma kogoś I na razie nie mogę. I najlepsze jest to że nadal rozmawiamy ze sobą. Nieraz już nie piszę do niej np 2 dni, to ona dodaje reakcje na moje wiadomości z któregoś dnia, tak jakby specjalnie chciała żebym to zobaczył. Nie wiem co o tym myśleć.
Uważasz, że jedyne relacje, jakie się ma z innymi ludźmi, to te, które z założenia mogą zakończyć się związkiem?
Z drugiej strony być może nie ma żadnego chłopaka, a ona uznała, że to jest bezpieczna wymówka, a równocześnie dała sobie czas na przyjrzenie się Waszej znajomości.
Dla mnie to jest trochę dziwne mieć kogoś, i to związek 2 lata. I pisać z innym chłopakiem, który powiedział wprost jaka jest sytuacja.
6 2024-10-29 19:46:45 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-10-29 19:47:49)
Dla mnie to jest trochę dziwne mieć kogoś, i to związek 2 lata. I pisać z innym chłopakiem, który powiedział wprost jaka jest sytuacja.
Dziwne, dlatego odpuść, szkoda czasu na taką dziewczynę, bez względu czy kłamie, czy mówi prawdę. Manipulantka.
To ona niby jest w związku z innym już 2 lata??? Powiedziała Ci wprost o tym? Twoje wypowiedzi póki co są bardzo lakoniczne i szczątkowe.
To ona niby jest w związku z innym już 2 lata??? Powiedziała Ci wprost o tym? Twoje wypowiedzi póki co są bardzo lakoniczne i szczątkowe.
Tak
Odpuść sobie, szkoda Twojego czasu i energii. A przede wszystkim niezdrowych emocji.
10 2024-10-29 20:26:50 Ostatnio edytowany przez SubaruBRZ (2024-10-29 20:27:13)
Nigdy nie pytaj kobiety 'czy mogę na coś więcej liczyć' - to stawia Ciebie w pozycji proszącej a to niezbyt męskie
Nigdy nie pytaj kobiety 'czy mogę na coś więcej liczyć' - to stawia Ciebie w pozycji proszącej a to niezbyt męskie
To samo miałem pisać.
Po drugie ewidentnie trzyma sobie dziewczyna orbitera do dmuchania swojego ego.
Tak właśnie Jack, klucz brzmi w stwierdzeniu 'na razie nie mogę' - czyli staraj się, pajacuj, okazuj atencję a może będzie Ci dane.
Mam złą wiadomość: nie będzie.
Testuje Twoją psychikę i jak postąpisz.Odpuśc sobie taką księżniczkę i skup się na innych kobietach które dobrze reagują.
Szuka atencji, jak to się mawia, skoro jakieś stare graty i rozmowy wyciąga i na nie reaguje.
Ona wie że mi się podoba.
To tak samo jakbyś przyszedł do wróżki po wróżbę. Ona też wie, że jesteś jej i może zrobić z tobą co jej pasuje.