Dziwna sytuacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Dziwna sytuacja

Piszę z dziewczyną od jakiegoś czasu. Ona wie że mi się podoba. Zapytałem o chlopaka I czy mam szanse na coś więcej liczyć. Ona powiedziała że ma kogoś I na razie nie mogę. I najlepsze jest to że nadal rozmawiamy ze sobą. Nieraz  już nie piszę do niej np 2 dni, to ona dodaje reakcje na moje wiadomości z któregoś dnia, tak jakby specjalnie chciała żebym to zobaczył. Nie wiem co o tym myśleć.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwna sytuacja
Zibjo89 napisał/a:

Piszę z dziewczyną od jakiegoś czasu. Ona wie że mi się podoba. Zapytałem o chlopaka I czy mam szanse na coś więcej liczyć. Ona powiedziała że ma kogoś I na razie nie mogę. I najlepsze jest to że nadal rozmawiamy ze sobą. Nieraz  już nie piszę do niej np 2 dni, to ona dodaje reakcje na moje wiadomości z któregoś dnia, tak jakby specjalnie chciała żebym to zobaczył. Nie wiem co o tym myśleć.

Uważasz, że jedyne relacje, jakie się ma z innymi ludźmi, to te, które z założenia mogą zakończyć się związkiem?

Z drugiej strony być może nie ma żadnego chłopaka, a ona uznała, że to jest bezpieczna wymówka, a równocześnie dała sobie czas na przyjrzenie się Waszej znajomości.

3 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-10-29 19:13:55)

Pisać z kimś, to jedno. Drugie, to czego oczekujesz po tym. Można szukać potencjalnej partnerki albo po prostu kogoś do wspólnych pogawędek, takiego kumpla / kumpeli czy nawet idąc dalej przyjaciela / przyjaciółki.
Powtarzając za słowami Priscilli, to ona faktycznie może badać grunt, ponieważ zamierza poznać Cię bliżej, ale potrzebuje nieco czasu. Trudno z aktualnej pozycji cokolwiek to ocenić.  Jeśli z tej mąki ma być chleb to dajcie sobie czasu. Na wszystko jest właśnie miejsce i czas. W tej chwili nie można niczego wykluczyć. Sam nie wiesz co przyniesie Tobie następny dzień i czego możesz się spodziewać. To będzie jutro, pojutrze...

4

Priscilla napisał/a:
Zibjo89 napisał/a:

Uważasz, że jedyne relacje, jakie się ma z innymi ludźmi, to te, które z założenia mogą zakończyć się związkiem?

Z drugiej strony być może nie ma żadnego chłopaka, a ona uznała, że to jest bezpieczna wymówka, a równocześnie dała sobie czas na przyjrzenie się Waszej znajomości.

5

Dla mnie to jest trochę dziwne mieć kogoś, i to związek  2 lata. I pisać z innym chłopakiem, który powiedział wprost jaka jest sytuacja.

6 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-10-29 19:47:49)

Zibjo89 napisał/a:

Dla mnie to jest trochę dziwne mieć kogoś, i to związek  2 lata. I pisać z innym chłopakiem, który powiedział wprost jaka jest sytuacja.

Dziwne, dlatego odpuść, szkoda czasu na taką dziewczynę, bez względu czy kłamie, czy mówi prawdę. Manipulantka.

7

To ona niby jest w związku z innym już 2 lata??? Powiedziała Ci wprost o tym? Twoje wypowiedzi póki co są bardzo lakoniczne i szczątkowe.

8

To ona niby jest w związku z innym już 2 lata??? Powiedziała Ci wprost o tym? Twoje wypowiedzi póki co są bardzo lakoniczne i szczątkowe.

Tak

9

Odpuść sobie, szkoda Twojego czasu i energii. A przede wszystkim niezdrowych emocji.

10 Ostatnio edytowany przez SubaruBRZ (2024-10-29 20:27:13)

Zibjo89 napisał/a:

Nigdy nie pytaj kobiety 'czy mogę na coś więcej liczyć' - to stawia Ciebie w pozycji proszącej a to niezbyt męskie smile

11

SubaruBRZ napisał/a:

Nigdy nie pytaj kobiety 'czy mogę na coś więcej liczyć' - to stawia Ciebie w pozycji proszącej a to niezbyt męskie smile

To samo miałem pisać.

Po drugie ewidentnie trzyma sobie dziewczyna orbitera do dmuchania swojego ego.

12

Tak właśnie Jack, klucz brzmi w stwierdzeniu 'na razie nie mogę' - czyli staraj się, pajacuj, okazuj atencję a może będzie Ci dane.
Mam złą wiadomość: nie będzie.

13

Zibjo89 napisał/a:

Testuje Twoją psychikę i jak postąpisz.Odpuśc sobie taką księżniczkę i skup się na innych kobietach które dobrze reagują.

14

Zibjo89 napisał/a:

Szuka atencji, jak to się mawia, skoro jakieś stare graty i rozmowy wyciąga i na nie reaguje.

15

Zibjo89 napisał/a:

Ona wie że mi się podoba.

To tak samo jakbyś przyszedł do wróżki po wróżbę. Ona też wie, że jesteś jej i może zrobić z tobą co jej pasuje.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024