Taką mam historie.. Ja I moja dobra kumpela która znam od podstawówki pojechaliśmy na koncert, wiadomka ogarnęliśmy hotel itp. Ale po koncercie byliśmy razem w hotelu, i też w pokoju, i no.. zaczęliśmy się tak trochę całować w usta, i złapałismy się rękoma za pupe.. Bardzo czułam się przyjemnie.. ahh ale mam rozkmine.. jestem lesbijka ?
Taką mam historie.. Ja I moja dobra kumpela która znam od podstawówki pojechaliśmy na koncert, wiadomka ogarnęliśmy hotel itp. Ale po koncercie byliśmy razem w hotelu, i też w pokoju, i no.. zaczęliśmy się tak trochę całować w usta, i złapałismy się rękoma za pupe.. Bardzo czułam się przyjemnie.. ahh ale mam rozkmine.. jestem lesbijka ?
Prędzej jesteś bi czujesz pociąg do obu płci.Są takie przypadki według mnie to nic wstydliwego też mam koleżanki bi seksualne.Skoro Cię to rajcowało i ją to coś w tym jest.
Jesteś bi czujesz pociąg do obu płci prędzej.Według mnie to nic wstydliwego też mam koleżanki bi seksualne są takie przypadki.To rajcowało i ją to coś w tym jest skoro Cię.
Ile jeszcze wątków założysz o tym samym?