Zrozumieć faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Zrozumieć faceta

Wiem, że podobnych tematów już było sporo, ale czuję się jak dziecko w przedszkolu, więc proszę o wyrozumiałość.

Mam kolegę w pracy, który zwrócił moją uwagę tym, że mi się przyglądał. Przez to coraz częściej o nim myślę. Pracujemy online, więc rzadko mamy możliwość osobistego kontaktu, ale zawsze wtedy widzę, że wyszukuje mnie wzrokiem w tłumie innych pracowników. Raz też rzucił mi długie spojrzenie z uśmiechem. Ale rzadko ze mną rozmawia. Gdy pojawia się coś na mój temat w grupie to uśmiecha się pod nosem. Miałam nadzieję, że w końcu zagada o czymś poza pracą, ale nie zrobił tego nigdy. Zawsze tylko tematy odnośnie projektu. Chociaż nie rozmawiamy wiele.

Dlaczego tego nie zrobię ja? Wiem, że ma dziewczynę, ale w moim towarzystwie nigdy o niej nie wspomina. On nie wie czy jestem wolna. Boję się zrobić pierwszy krok, bo on jest pewny siebie, chociaż gdy ze mną rozmawia jest inny, jakby bardziej wstydliwy. Boję się, że się wygłupię i będę musiała zmienić pracę.

Co mam zrobić? Zauroczyłam się. Powinnam zapomnieć czy walczyć?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zrozumieć faceta

Ogarnij się. Koleś się na ciebie popatrzył kilka razy i już ci odwala? Jakbym sobie roiła w głowie takie bzdury to bym codziennie się zastanawiała który współpracownik na mnie leci, bo się na mnie spojrzał i uśmiechnął.
Jakby on był zainteresowany czymś więcej niż praca, to by coś zrobił żeby ci to okazać. Pożartym chłop jest zajęty.

3

marmolada777 napisał/a:

Wiem, że podobnych tematów już było sporo, ale czuję się jak dziecko w przedszkolu, więc proszę o wyrozumiałość.

Mam kolegę w pracy, który zwrócił moją uwagę tym, że mi się przyglądał. Przez to coraz częściej o nim myślę. Pracujemy online, więc rzadko mamy możliwość osobistego kontaktu, ale zawsze wtedy widzę, że wyszukuje mnie wzrokiem w tłumie innych pracowników. Raz też rzucił mi długie spojrzenie z uśmiechem. Ale rzadko ze mną rozmawia. Gdy pojawia się coś na mój temat w grupie to uśmiecha się pod nosem. Miałam nadzieję, że w końcu zagada o czymś poza pracą, ale nie zrobił tego nigdy. Zawsze tylko tematy odnośnie projektu. Chociaż nie rozmawiamy wiele.

Dlaczego tego nie zrobię ja? Wiem, że ma dziewczynę, ale w moim towarzystwie nigdy o niej nie wspomina. On nie wie czy jestem wolna. Boję się zrobić pierwszy krok, bo on jest pewny siebie, chociaż gdy ze mną rozmawia jest inny, jakby bardziej wstydliwy. Boję się, że się wygłupię i będę musiała zmienić pracę.

Witaj przeczytałem Twoją wypowiedz z uwagą. Padło hasło ma dziewczynę to skoro wiesz że ma partnerkę.To na cholerę chcesz się wpieprzać i rozwalać czyjeś zwiażki?Może  tak to lubisz.Dam Ci jedną radę posłuchaj starszego nigdy ale to nigdy.Nie warto wchodzić w związki  z kimś z kim się pracuje.Bo wybuchnie jakieś szambo miedzy partnerami i cała firma wie. Ja bym ci radził przystopować znaleźć sobie wolnego singla.Nie zagadał poza pracą bo traktuje cię czysto koleżeńsko i łączy was tylko temat zawodowy.Tak to ja odbieram ale inni może maja inne rady.

4

Może tak bez agresji? Co mi odwala i w co się wpierdzielam? Nic jeszcze nie zrobiłam. Zauroczyłam się, zdarza się, ale nic z tym nie robię i nikomu nic nie rozwalam.

5

Sam fakt że się do ciebie uśmiechał, nie oznacza jeszcze że jest tobą zainteresowany. W dodatku kogoś już ma. Jeśli jednak jesteś aż tak ciekawska to nawiąż z nim jakąś dłuższą konwersację żeby wybadać temat.

6

marmolada777 napisał/a:

Może tak bez agresji? Co mi odwala i w co się wpierdzielam? Nic jeszcze nie zrobiłam. Zauroczyłam się, zdarza się, ale nic z tym nie robię i nikomu nic nie rozwalam.

Dlaczego odbierasz to jako agresje? Absolutnie nie miałem takich intencji.Najlepiej porozmawiaj z nim na osobności wypytaj delikatnie jakie ma relację z ta partnerką itpNo i nie atakuje cię nie odbieraj mnie źle.

7

7 wątek z podobną historią. Chyba coś jest nie teges. To jak obracanie się w koło własnej osi. Zapętlenie.

8

Facet: patrzy, uśmiecha się, rozmawia wyłącznie na tematy służbowe, ma dziewczynę.

Walczyć czy odpuścić?

XDDD

Ja myślę że na pewno tamten się w tobie podkochuje więc jak najszybciej rozpierdol tamten związek wszystkimi możliwymi metodami i wpierdol się do jego życia będzie dobrze trzymam kciuki

10 Ostatnio edytowany przez 123qwerty123 (2024-10-04 11:15:30)

marmolada777 napisał/a:

Raz też rzucił mi długie spojrzenie z uśmiechem. Ale rzadko ze mną rozmawia.... Miałam nadzieję, że w końcu zagada o czymś poza pracą, ale nie zrobił tego nigdy.

Wiem, że ma dziewczynę. 

W grudniu 2023r. opisałaś ten sam problem. Jeśli przez prawie rok typ zaledwie raz rzucił długie spojrzenie z uśmiechem i rozmawia z Tobą tylko na tematy służbowe, a na dodatek ma dziewczynę to wiedz, że już nic się nie zmieni. On nie okazuje najmniejszego zainteresowania Tobą.

ps. Zapewne "patrzy i uśmiecha się" do Ciebie w taki sam sposób jak do innych koleżanek z pracy, tylko Ty za wiele sobie wyobraziłaś

11

Legat napisał/a:

7 wątek z podobną historią. Chyba coś jest nie teges. To jak obracanie się w koło własnej osi. Zapętlenie.

No tak… a miałam nosa, że jakaś wariatka.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024