Hejka wszystkim pomóżcie mi bo już wariuje nie mam się do kogo zwrócić o pomoc i dlatego wpadłam na forum tu.Otóż to dziewczyny spotykam się z facetem który mi się mega podoba od 2 miesiećy. Jest bardzo męski i konkretny.Tylko problem jest taki że on przy mnie w ogóle nie dochodzi.Gdzie ja mam z 3 orgazmy.Czy ze mną jest coś nie tak czy go nie podniecam wystarczająco?Dodam że jestem zadbana średniej budow.Ja mam 27 lat partner 38 także nie wiem co jest nie tak.Pozdrawiam
Emm... Po prostu nie dochodzi bo go albo nie kręcisz, albo się za mało starasz, albo... hmm wpadł na pomysł zastosowania czegoś na opóźnianie wytrysku i zadziałało aż za dobrze. Może też się dużo masturbowac i od tego żołądź jest mało wrażliwa bo przyzwyczaiła się do rych ruchów... Ostatnie co mi do głowy przychodzi to strach - może się boi że zajdziesz w ciąże i ten strach go paraliżuje, albo sam nie wiem... może zataił przed Tobą że kogoś ma i jak jesteście w łóżku to ma kaca moralnego...
Może ćwiczy kontrolę wytrysku? Znam jednego co może zaspokoić kilka kobiet, a sam ani razu nie wytryśnie. Mówi że to jego wybór bo tak się lepiej czuje. A kobiety z przy nim głupieją bo myślą że to z nimi jest cos nie tak
Az sie nie chce wierzyc, ze to kobieta ma z tym problem,ze facet nie dochodzi
Cześc Julka jestem na tym forum nowa i przeczytałam Twoich odp troszkę.Ty dla wszystkich jesteś taka uszczypliwa?Ja nie mam z tym problemu kochana tylko też lubię widzieć jak facetowi przy mnie jest dobrze.
6 2024-09-28 17:06:31 Ostatnio edytowany przez monikamalinka (2024-09-28 17:07:26)
Emm... Po prostu nie dochodzi bo go albo nie kręcisz, albo się za mało starasz, albo... hmm wpadł na pomysł zastosowania czegoś na opóźnianie wytrysku i zadziałało aż za dobrze. Może też się dużo masturbowac i od tego żołądź jest mało wrażliwa bo przyzwyczaiła się do rych ruchów... Ostatnie co mi do głowy przychodzi to strach - może się boi że zajdziesz w ciąże i ten strach go paraliżuje, albo sam nie wiem... może zataił przed Tobą że kogoś ma i jak jesteście w łóżku to ma kaca moralnego...
Do tej pory mężczyźni wręcz szybko przy mnie dochodzili.Sugerujsz że jestem brzydka ?
Może ćwiczy kontrolę wytrysku? Znam jednego co może zaspokoić kilka kobiet, a sam ani razu nie wytryśnie. Mówi że to jego wybór bo tak się lepiej czuje. A kobiety z przy nim głupieją bo myślą że to z nimi jest cos nie tak
Dla większości kobiet taki długodystansowiec to skarp.Ale kobiecie też jest miło jak może go zaspokoić. Dziękuję za info
Dla większości kobiet taki długodystansowiec to skarp.Ale kobiecie też jest miło jak może go zaspokoić. Dziękuję za info
Co jest dla większości kobiet taki długodystansowiec?
monikamalinka napisał/a:Dla większości kobiet taki długodystansowiec to skarp.Ale kobiecie też jest miło jak może go zaspokoić. Dziękuję za info
W sensie chodziło mi że facet długo potrafi wytrzymać do pierwszego wytrysku. Jesteś kobietą i niemiałaś pojęcia o co mi chodzi ?Chyba że ty lubisz jak facet się spuszcza po kilku ruchach bo ja nie.Tylko ten gościu 30 min i nic a ja jestem już zmęczona.Doszłam z 3 4 razy i już mam dość.Może dlatego że ma za dużego i grubego.Tylko nie chcę mu tego pokazywać także jak ktoś wyżej pisał gość coś bierze na opóźnienie wytrysku. Ponieważ jak kochałam się z facetami to max 15 min.Tylko że byli to młodsi mężczyźni poniżej 30 .
Priscilla napisał/a:monikamalinka napisał/a:Dla większości kobiet taki długodystansowiec to skarp.Ale kobiecie też jest miło jak może go zaspokoić. Dziękuję za info
W sensie chodziło mi że facet długo potrafi wytrzymać do pierwszego wytrysku. Jesteś kobietą i niemiałaś pojęcia o co mi chodzi ?Chyba że ty lubisz jak facet się spuszcza po kilku ruchach bo ja nie.Tylko ten gościu 30 min i nic a ja jestem już zmęczona.Doszłam z 3 4 razy i już mam dość.Może dlatego że ma za dużego i grubego.Tylko nie chcę mu tego pokazywać także jak ktoś wyżej pisał gość coś bierze na opóźnienie wytrysku. Ponieważ jak kochałam się z facetami to max 15 min.Tylko że byli to młodsi mężczyźni poniżej 30 .
Tylko 15 minut ? To malo przeciez jest czasu
monikamalinka napisał/a:Priscilla napisał/a:Co jest dla większości kobiet taki długodystansowiec?
Tylko 15 minut ? To malo przeciez jest czasu
Otóż to mało jak mówisz takze taki długodystansowiec jest super.Dla nas kobiet większa przyjemność i faceta.Tylko że ten gośc nawet po po półgodziny nie ma dość i żadnego wytrysku.Ale ok dziękuję za rady muszę z nim konsekwentnie porozmawiać.
W sensie chodziło mi że facet długo potrafi wytrzymać do pierwszego wytrysku. Jesteś kobietą i niemiałaś pojęcia o co mi chodzi ?
No patrz, może Cię zaskoczę, ale ja naprawdę nie wiem co to skarp
Perwersyjny za to szczupł napisał/a:Może ćwiczy kontrolę wytrysku? Znam jednego co może zaspokoić kilka kobiet, a sam ani razu nie wytryśnie. Mówi że to jego wybór bo tak się lepiej czuje. A kobiety z przy nim głupieją bo myślą że to z nimi jest cos nie tak
Wiesz co to jest suchy orgazm u mężczyzny? Sam mialem tak kilka razy jest o wiele silniejszy od tego normalnego i nie ma wytrysku
monikamalinka napisał/a:W sensie chodziło mi że facet długo potrafi wytrzymać do pierwszego wytrysku. Jesteś kobietą i niemiałaś pojęcia o co mi chodzi ?
No patrz, może Cię zaskoczę, ale ja naprawdę nie wiem co to skarp
A ty żmijo jedna
monikamalinka napisał/a:Perwersyjny za to szczupł napisał/a:Może ćwiczy kontrolę wytrysku? Znam jednego co może zaspokoić kilka kobiet, a sam ani razu nie wytryśnie. Mówi że to jego wybór bo tak się lepiej czuje. A kobiety z przy nim głupieją bo myślą że to z nimi jest cos nie tak
Wiesz co to jest suchy orgazm u mężczyzny? Sam mialem tak kilka razy jest o wiele silniejszy od tego normalnego i nie ma wytrysku
Cześć nie wiem bo nie jestem mężczyzną.Ale już wiem ok koniec tematu bo widzę że sami zazdrośni tu ludzie i mało pomocni.
monikamalinka napisał/a:Perwersyjny za to szczupł napisał/a:Może ćwiczy kontrolę wytrysku? Znam jednego co może zaspokoić kilka kobiet, a sam ani razu nie wytryśnie. Mówi że to jego wybór bo tak się lepiej czuje. A kobiety z przy nim głupieją bo myślą że to z nimi jest cos nie tak
Skoro tak mówisz to facet widocznie musi mieć jakieś problemy.Ale nie będę pytała go o to. Nigdy się z tym nie spotkałam zawsze mężczyźni przy mnie tryskali jak wulkan.A ten jakiś dziwny jest.Dobrze że ma za to dużego i grubego ptaka to mnie zaspokaja.Po też trafiałam na takich co mieli maleńkiego i nie miałam żadnej satysfakcji z seksu.
Perwersyjny za to szczupł napisał/a:monikamalinka napisał/a:Dla większości kobiet taki długodystansowiec to skarp.Ale kobiecie też jest miło jak może go zaspokoić. Dziękuję za info
Skoro tak mówisz to facet widocznie musi mieć jakieś problemy.Ale nie będę pytała go o to. Nigdy się z tym nie spotkałam zawsze mężczyźni przy mnie tryskali jak wulkan.A ten jakiś dziwny jest.Dobrze że ma za to dużego i grubego ptaka to mnie zaspokaja.Po też trafiałam na takich co mieli maleńkiego i nie miałam żadnej satysfakcji z seksu.
Tego nie mogla napisac kobieta
monikamalinka napisał/a:Perwersyjny za to szczupł napisał/a:Wiesz co to jest suchy orgazm u mężczyzny? Sam mialem tak kilka razy jest o wiele silniejszy od tego normalnego i nie ma wytrysku
Nie sztuczna inteligencja
19 2024-09-30 01:43:00 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-09-30 01:46:19)
Siedzi tam jakiś obleśny typ i tylko czeka, żeby sobie pogawędzić, bo go takie rzeczy pewnie nakręcają.
(...) Ale już wiem ok koniec tematu bo widzę że sami zazdrośni tu ludzie i mało pomocni.
Otóż to! Mało pomocni, bo nie chcą dać się wciągnąć w tę opowiastkę z mchu i paproci
20 2024-09-30 14:28:06 Ostatnio edytowany przez agasta (2024-09-30 14:28:52)
Dokładnie !!
Ja zazwyczaj mam "szczęście" do sprinterów
JuliaUK33 napisał/a:Az sie nie chce wierzyc, ze to kobieta ma z tym problem,ze facet nie dochodzi
Dokładnie !!
Ja zazwyczaj mam "szczęście" do sprinterów
Też miałam przeważnie sprinterów
JuliaUK33 napisał/a:Tego nie mogla napisac kobieta
Siedzi tam jakiś obleśny typ i tylko czeka, żeby sobie pogawędzić, bo go takie rzeczy pewnie nakręcają.
monikamalinka napisał/a:(...) Ale już wiem ok koniec tematu bo widzę że sami zazdrośni tu ludzie i mało pomocni.
Otóż to! Mało pomocni, bo nie chcą dać się wciągnąć w tę opowiastkę z mchu i paproci
Niestety, całe forum jest zas....ane przez tego obleśnego typa.