Cześć kobiety dziewczyny ponieważ do Was kieruję to pytanie.Ostatnio czytałem że wzrost mężczyzny może być przyczyną długości grubości członka.Podobno niscy mężczyźni mają dużego i grubego a wysocy mężczyźni małego.Także jeśli mężczyzna ma szpiczasty długi nos to też świadczy o tym jakie ma przyrodzenie.Czy to się sprawdza w waszym przypadku?Chętnie poznam Wasze zdanie na ten temat bez spiny i na luzie proszę.Życzę miłego weekendu wszystkim Pozdrawiam
Czyli jesteś niski Emilu?
Już taki temat tutaj był i wszystko rozeszło się o słowo "podobno" Także korelacji raczej nie ma. Ale może inni się jeszcze wypowiedza
Bajki dla dzieci
Bajki dla dzieci
Dokladnie z tysiaca jednej nocy i mchu i paproci
Czyli jesteś niski Emilu?
![]()
Już taki temat tutaj był i wszystko rozeszło się o słowo "podobno"Także korelacji raczej nie ma. Ale może inni się jeszcze wypowiedza
A skąd ja mam wiedzieć że temat już był.Widzę że nie warto zadawać tu pytań lub jakiegoś luźnego temat.Gdyż kobiety śmiejecie się z mężczyzn widzę.Niski ale zajebisty a mój temat miał pomóc inny mężczyzną. Mam 170 to niski? Pozdrawiam
6 2024-09-28 16:53:31 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-09-28 16:56:18)
lody miętowe napisał/a:Czyli jesteś niski Emilu?
![]()
Już taki temat tutaj był i wszystko rozeszło się o słowo "podobno"Także korelacji raczej nie ma. Ale może inni się jeszcze wypowiedza
A skąd ja mam wiedzieć że temat już był.Widzę że nie warto zadawać tu pytań lub jakiegoś luźnego temat.Gdyż kobiety śmiejecie się z mężczyzn widzę.Niski ale zajebisty a mój temat miał pomóc inny mężczyzną. Mam 170 to niski? Pozdrawiam
To zalezy kogo pytasz. Ja mam 165 cm wzrostu,wiec dla mnie jestes sredniak , dla kobiety co ma 150 cm bedziesz nawet wysoki, a dla takiej co ma 175 cm to bedziesz karzel niski.
7 2024-09-28 18:00:29 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2024-09-28 18:02:56)
Gdzie Cię wyśmiałam? Zażartowałam, bo ten temat był mój akurat. Nie denerwuj się tak ja akurat lubię niższych mężczyzn, ale takich którzy nie mają na tym punkcie kompleksów
Emil38 napisał/a:lody miętowe napisał/a:Czyli jesteś niski Emilu?
![]()
To zalezy kogo pytasz. Ja mam 165 cm wzrostu,wiec dla mnie jestes sredniak , dla kobiety co ma 150 cm bedziesz nawet wysoki, a dla takiej co ma 175 cm to bedziesz karzel niski.
No i takiej konkretnej odp oczekiwałem z ust kobiety.A nie głupie żarty śmieszki
Gdzie Cię wyśmiałam? Zażartowałam, bo ten temat był mój akurat. Nie denerwuj się tak
ja akurat lubię niższych mężczyzn, ale takich którzy nie mają na tym punkcie kompleksów
Ja lubię niskie kobiety natomiast moja Droga.Ja nie mam kompleksów z tym dumny jestem z siebie i swojego przyrodzenia.20 cm grubasek robi robotę i wrażenie na kobietach.Tylko interesowało mnie czy te info się potwierdza. Dlatego zadałem luźny temat.
lody miętowe napisał/a:Gdzie Cię wyśmiałam? Zażartowałam, bo ten temat był mój akurat. Nie denerwuj się tak
ja akurat lubię niższych mężczyzn, ale takich którzy nie mają na tym punkcie kompleksów
Ja lubię niskie kobiety natomiast moja Droga.Ja nie mam kompleksów z tym dumny jestem z siebie i swojego przyrodzenia.20 cm grubasek robi robotę i wrażenie na kobietach.Tylko interesowało mnie czy te info się potwierdza. Dlatego zadałem luźny temat.
Nie potwierdza... a Chinczyki sa male i tez maja malego w gaciach, wiec bajki piszesz
Emil38 napisał/a:lody miętowe napisał/a:Gdzie Cię wyśmiałam? Zażartowałam, bo ten temat był mój akurat. Nie denerwuj się tak
Nie potwierdza... a Chinczyki sa male i tez maja malego w gaciach, wiec bajki piszesz
Ja tylko chciałem poznać wasze zdanie na ten temat kobiety.Ja tak nie twierdzę tylko tak czytałem taki artykuł.To w takim razie się nie sprawdza jak mówisz bo ja jestem średniego wzrostu i nie mma małego .Dzięki Julka za odp temat do zamknięcia Bo zaraz mnie weźmiecie za jakiegoś zboczeńca
Kurde ja jestem niski i mam małego
Po niku myślałem że jesteś kobietąLecz w tych czasach już mnie nic nie ździwi.Zależy jak małego masz bo to różnica
Moi nick to tylko psełdonim tak na prawdę mam normalne polskie imię
szkoda gadać jakiego
Cześć kobiety dziewczyny ponieważ do Was kieruję to pytanie.Ostatnio czytałem że wzrost mężczyzny może być przyczyną długości grubości członka.Podobno niscy mężczyźni mają dużego i grubego a wysocy mężczyźni małego.Także jeśli mężczyzna ma szpiczasty długi nos to też świadczy o tym jakie ma przyrodzenie.Czy to się sprawdza w waszym przypadku?Chętnie poznam Wasze zdanie na ten temat bez spiny i na luzie proszę.Życzę miłego weekendu wszystkim Pozdrawiam
Znam takie powiedzenie: "Jaki nos, taki trzos", które ponoć według wielkości nosa określa wielkość penisa.
Emil38 napisał/a:Cześć kobiety dziewczyny ponieważ do Was kieruję to pytanie.Ostatnio czytałem że wzrost mężczyzny może być przyczyną długości grubości członka.Podobno niscy mężczyźni mają dużego i grubego a wysocy mężczyźni małego.Także jeśli mężczyzna ma szpiczasty długi nos to też świadczy o tym jakie ma przyrodzenie.Czy to się sprawdza w waszym przypadku?Chętnie poznam Wasze zdanie na ten temat bez spiny i na luzie proszę.Życzę miłego weekendu wszystkim Pozdrawiam
Znam takie powiedzenie: "Jaki nos, taki trzos", które ponoć według wielkości nosa określa wielkość penisa.
To ciekawe jaki mial pinokio
Miklosza, a wiesz, że możesz sobie powiększyć siusiaka? Co prawda nie tak dosłownie, raczej w przenośni, ale jest to możliwe Wtedy nawet przed takim zdechlaczkiem 8cm możesz sobie dopisać wirtualną dwójkę i wychodzi ci wtedy 28cm
zapytaj koleżanek w jaki sposób mężczyźni przedłużają swoje siusiaki
Nie 8 a 10,8
Nie mam koleżanek już
Nie 8 a 10,8
Nie mam koleżanek już
Ok, wybacz Strzelałem z tym rozmiarem, nie mogłem tego wiedzieć, że masz o te 2,8cm dłuższego, prawda? To zapytaj tutaj dziewczyn, w jaki sposób faceci powiększają swoje siusiaki, na pewno znajdzie się jakaś, która ci to wytłumaczy
) oczywiście ZAZNACZAM, że to tak tylko w przenośni
Zapytam ale wstydzę się
Zapytam ale wstydzę się
No wiesz co, taki duży chłopak chłopiec i się dziewczyn wstydzi Nie ma czego, wierz mi
Pewnie masz racje
Pewnie masz racje
Wiem, zawsze mam rację ;-)
Jezu, nie wiem skąd takie bajki się biorą.
Przecież to jest omawiane na biologii w ogólniaku - nie ma żadnych prawidłowości w proporcjach między wzrostem nosem czy stopami a wielkością przyrodzenia.
Jezu, nie wiem skąd takie bajki się biorą.
Przecież to jest omawiane na biologii w ogólniaku - nie ma żadnych prawidłowości w proporcjach między wzrostem nosem czy stopami a wielkością przyrodzenia.
A co kolego masz jakieś kompleksy he he.Wiesz ja tylko tak czytałem byku i nie twierdzę tak.Zapytałem kobit tu czy się z tym spotykały że wzrost jest odpowiedzialny za przyrodzenie.Pozdrawiam