Wzrost mężczyzny a przyrodzenie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wzrost mężczyzny a przyrodzenie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 25 ]

1

Temat: Wzrost mężczyzny a przyrodzenie

Cześć kobiety dziewczyny ponieważ do Was kieruję to pytanie.Ostatnio czytałem że wzrost mężczyzny może być przyczyną długości grubości członka.Podobno niscy mężczyźni mają dużego i grubego a wysocy mężczyźni małego.Także jeśli mężczyzna ma szpiczasty długi nos to też świadczy o tym jakie ma przyrodzenie.Czy to się sprawdza w waszym przypadku?Chętnie poznam Wasze zdanie na ten temat bez spiny i na luzie proszę.Życzę miłego weekendu wszystkim Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wzrost mężczyzny a przyrodzenie

Czyli jesteś niski Emilu? tongue
Już taki temat tutaj był i wszystko rozeszło się o słowo "podobno" big_smile Także korelacji raczej nie ma. Ale może inni się jeszcze wypowiedza

Bajki dla dzieci

4

Perwersyjny za to szczupł napisał/a:

Bajki dla dzieci

Dokladnie z tysiaca jednej nocy i mchu i paproci

5

lody miętowe napisał/a:

Już taki temat tutaj był i wszystko rozeszło się o słowo "podobno" big_smile Także korelacji raczej nie ma. Ale może inni się jeszcze wypowiedza

A skąd ja mam wiedzieć że temat już był.Widzę że nie warto zadawać tu pytań lub jakiegoś luźnego temat.Gdyż kobiety śmiejecie się z mężczyzn widzę.Niski ale zajebisty a mój temat miał pomóc inny mężczyzną. Mam 170 to niski? Pozdrawiam

6 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-09-28 16:56:18)

Emil38 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

A skąd ja mam wiedzieć że temat już był.Widzę że nie warto zadawać tu pytań lub jakiegoś luźnego temat.Gdyż kobiety śmiejecie się z mężczyzn widzę.Niski ale zajebisty a mój temat miał pomóc inny mężczyzną. Mam 170 to niski? Pozdrawiam

To zalezy kogo pytasz. Ja mam 165 cm wzrostu,wiec dla mnie jestes sredniak , dla kobiety co ma 150 cm bedziesz nawet wysoki, a dla takiej co ma 175 cm to bedziesz karzel niski.

7 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2024-09-28 18:02:56)

Gdzie Cię wyśmiałam? Zażartowałam, bo ten temat był mój akurat. Nie denerwuj się tak tongue ja akurat lubię niższych mężczyzn, ale takich którzy nie mają na tym punkcie kompleksów smile

8

JuliaUK33 napisał/a:
Emil38 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

To zalezy kogo pytasz. Ja mam 165 cm wzrostu,wiec dla mnie jestes sredniak , dla kobiety co ma 150 cm bedziesz nawet wysoki, a dla takiej co ma 175 cm to bedziesz karzel niski.

No i takiej konkretnej odp oczekiwałem z ust kobiety.A nie głupie żarty śmieszki

9

lody miętowe napisał/a:

Gdzie Cię wyśmiałam? Zażartowałam, bo ten temat był mój akurat. Nie denerwuj się tak tongue ja akurat lubię niższych mężczyzn, ale takich którzy nie mają na tym punkcie kompleksów smile

Ja lubię niskie kobiety natomiast moja Droga.Ja nie mam kompleksów z tym dumny jestem z siebie i swojego przyrodzenia.20 cm grubasek robi robotę i wrażenie na kobietach.Tylko interesowało mnie czy te info się potwierdza. Dlatego zadałem luźny temat.

10

Emil38 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Ja lubię niskie kobiety natomiast moja Droga.Ja nie mam kompleksów z tym dumny jestem z siebie i swojego przyrodzenia.20 cm grubasek robi robotę i wrażenie na kobietach.Tylko interesowało mnie czy te info się potwierdza. Dlatego zadałem luźny temat.

Nie potwierdza... a Chinczyki sa male i tez maja malego w gaciach, wiec bajki piszesz

11

JuliaUK33 napisał/a:
Emil38 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Nie potwierdza... a Chinczyki sa male i tez maja malego w gaciach, wiec bajki piszesz

Ja tylko chciałem poznać wasze zdanie na ten temat kobiety.Ja tak nie twierdzę tylko tak czytałem taki artykuł.To w takim razie się nie sprawdza jak mówisz bo ja jestem średniego wzrostu i nie mma małego .Dzięki Julka za odp temat do zamknięcia Bo zaraz mnie weźmiecie za jakiegoś zboczeńca

12

Kurde ja jestem niski i mam małego sad

13

Miklosza napisał/a:

Po niku myślałem że jesteś kobietąLecz w tych czasach już mnie nic nie ździwi.Zależy jak małego masz bo to różnica

14

Moi nick to tylko psełdonim tak na prawdę  mam normalne polskie imię

szkoda gadać jakiego

15

Emil38 napisał/a:

Cześć kobiety dziewczyny ponieważ do Was kieruję to pytanie.Ostatnio czytałem że wzrost mężczyzny może być przyczyną długości grubości członka.Podobno niscy mężczyźni mają dużego i grubego a wysocy mężczyźni małego.Także jeśli mężczyzna ma szpiczasty długi nos to też świadczy o tym jakie ma przyrodzenie.Czy to się sprawdza w waszym przypadku?Chętnie poznam Wasze zdanie na ten temat bez spiny i na luzie proszę.Życzę miłego weekendu wszystkim Pozdrawiam

Znam takie powiedzenie: "Jaki nos, taki trzos", które ponoć według wielkości nosa określa wielkość penisa.

16

Noble napisał/a:
Emil38 napisał/a:

Znam takie powiedzenie: "Jaki nos, taki trzos", które ponoć według wielkości nosa określa wielkość penisa.

To ciekawe jaki mial pinokio

17

Miklosza napisał/a:

Miklosza, a wiesz, że możesz sobie powiększyć siusiaka? Co prawda nie tak dosłownie, raczej w przenośni, ale jest to możliwe smile Wtedy nawet przed takim zdechlaczkiem 8cm możesz sobie dopisać wirtualną dwójkę i wychodzi ci wtedy 28cm smile zapytaj koleżanek w jaki sposób mężczyźni przedłużają swoje siusiaki tongue

18

Nie 8 a 10,8

Nie mam koleżanek już

19

Miklosza napisał/a:

Nie 8 a 10,8

Nie mam koleżanek już

Ok, wybacz smile Strzelałem z tym rozmiarem, nie mogłem tego wiedzieć, że masz o te 2,8cm dłuższego, prawda? To zapytaj tutaj dziewczyn, w jaki sposób faceci powiększają swoje siusiaki, na pewno znajdzie się jakaś, która ci to wytłumaczy smile) oczywiście ZAZNACZAM, że to tak tylko w przenośni wink

20

Zapytam ale wstydzę się wink

21

Miklosza napisał/a:

Zapytam ale wstydzę się wink

No wiesz co, taki duży chłopak chłopiec i się dziewczyn wstydzi tongue Nie ma czego, wierz mi big_smile

22

Pewnie masz racje smile

23

Miklosza napisał/a:

Pewnie masz racje smile

Wiem, zawsze mam rację ;-)

24

Jezu, nie wiem skąd takie bajki się biorą.

Przecież to jest omawiane na biologii w ogólniaku - nie ma żadnych prawidłowości w proporcjach między wzrostem nosem czy stopami a wielkością przyrodzenia.

25

Jack Sparrow napisał/a:

Jezu, nie wiem skąd takie bajki się biorą.

Przecież to jest omawiane na biologii w ogólniaku - nie ma żadnych prawidłowości w proporcjach między wzrostem nosem czy stopami a wielkością przyrodzenia.

A co kolego masz jakieś kompleksy he he.Wiesz ja tylko tak czytałem byku i nie twierdzę tak.Zapytałem kobit tu czy się z tym spotykały że wzrost jest odpowiedzialny za przyrodzenie.Pozdrawiam

Posty [ 25 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wzrost mężczyzny a przyrodzenie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024