Tabletka po - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Tabletka po

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Tabletka po

Chodzi mi o tabletkę *po* ponoć każdy lekarz może przepisać receptę na nią, nie tylko ginekolog a mam jeszcze takie pytanie trzeba się do niego zarejestrować?bo wiadomo taka tabletke trzeba wziąść do kilku dni. Ktoś się orientuję jak to jest?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tabletka po
monia35 napisał/a:

Chodzi mi o tabletkę *po* ponoć każdy lekarz może przepisać receptę na nią, nie tylko ginekolog a mam jeszcze takie pytanie trzeba się do niego zarejestrować?bo wiadomo taka tabletke trzeba wziąść do kilku dni. Ktoś się orientuję jak to jest?

Do każdego lekarza trzeba się zarejestrować.

https://www.rynekzdrowia.pl/Farmacja/Od … 127,6.html

Jak to wygląda w praktyce, nie wiem, ciężko znaleźć cokolwiek w necie, trzeba by pytać w aptece.

3

monia35 napisał/a:

Przepisze Ci ją nawet lekarz ogólny. Zadzwoń do swojej przychodni i przez telefon powiedz że sytuacja jest pilna i wytłumacz (bo inaczej będziesz czekała parę dni na wizytę). U mnie nadal bywają konsultacje telefoniczne i po rozmowie z lekarzem dostaję kod na receptę.

4 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-09-14 14:02:08)

Wątpię czy na  tabletke po, lekarz da kod przez telefon, prędzej znajdzie się taki co w ogóle nie przepisze.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Tabletka po

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024