witam znacie jakieś dobre metody aby wyleczyć gardło? złapała mnie jakaś wirusówka i trzyma i trzyma,może znacie jakieś pastylki na gardło lub spraye??
Ale jak, to wirusówka w gardle? Coś mi się to nie bardzo spina. Masz zaczerwienione gardło? Jakieś ropne nacieki ( białe plamki na migdałach)?
3 2024-10-03 17:00:07 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-10-03 17:01:29)
witam znacie jakieś dobre metody aby wyleczyć gardło? złapała mnie jakaś wirusówka i trzyma i trzyma,może znacie jakieś pastylki na gardło lub spraye??
Z wirusówki może się wykluć bakteryjne zapalenie gardła.
Z tabletek do ssania dobre jest tantum verde.
Bardzo dobry jest spray Larimax, na bazie oleju, osłania gardło, hamując rozwój patogenów.
Wez sobie kawalek surowej cebuli zjedz. Ja tak zawsze robie i pomaga bez brania lekarstw a jeszcze jak dasz rade trzymac te cebula w ustach pogryziona przez 2 minuty to wybije Ci bakterie. Pozniej oczywiscie zeby umyj i wez gume do zucia,zeby nie smierdzialo
Zaczerwienione jest bez żadnych ropniaków itd
Zaczerwienione jest bez żadnych ropniaków itd
A co na to lekarz?
No właśnie jestem jeszcze przed wizytą
Gardimax spray
SEBIDIN 20 tabletek ok. 18 - 20 zl.
no byłem dziś w aptece i dostałem gardimax ale w tabletkach oby się sprawdził, obeszło bez lekarza.
no byłem dziś w aptece i dostałem gardimax ale w tabletkach oby się sprawdził, obeszło bez lekarza.
No tak'a teraz pelno osob widze choruje ponoc srovid wrocil
ponoć tak i infekcje za infekcjami eh ,najgorszy teraz okres
ponoć tak i infekcje za infekcjami eh ,najgorszy teraz okres
No tak ponoc bedzie duzo zachorowan a cicho siedza nic nie mowia 'bo sie boja mendy ze sie ludzie wsciekna ze scepionki NIE dzialaja
jesień to jest najgorszy okres na tego typu choroby eh //
jesień to jest najgorszy okres na tego typu choroby eh
//
I zima
Polecam ci kupić zwykły korzeń imbiru i żuć po plasterku kilka razy dziennie. Dobre są też goździki. U mnie sprawdzone, lepiej działa niż te wszystkie pastylki na gardło.
Polecam ci kupić zwykły korzeń imbiru i żuć po plasterku kilka razy dziennie. Dobre są też goździki. U mnie sprawdzone, lepiej działa niż te wszystkie pastylki na gardło.
Oczywiscie 'ze najpierw trzeba sprobowac metod naturalnych a lekarstwa w ostatecznosci brac a nie byle kichniecie i juz najlepiej po antybiotyk leciec albo cala apteke z tabletek wykupic.
dokładnie
19 2024-10-07 18:12:59 Ostatnio edytowany przez RozrabiakaWmalinowymGaju (2024-10-07 18:16:19)
.
20 2024-10-07 18:15:09 Ostatnio edytowany przez RozrabiakaWmalinowymGaju (2024-10-07 18:15:55)
witam znacie jakieś dobre metody aby wyleczyć gardło?
A jakże!!;)
Nelly92 napisał/a:witam znacie jakieś dobre metody aby wyleczyć gardło?
A jakże!!;)
To pisz jakie jak znasz
Zalezy jaki ból.. zazwyczaj gardło jest wysuszone. Jak boli na maksa to Octeangin (o ile mam w domu, bo jest na receptę). Niestety on mega przesusza więc nawilżająco dorzucam gelovoxx.