Witajcie Witaminki,
jestem facetem, a sytuacja mnie intryguje, nie daje spokoju i chcę poznać Wasze doświadczenia. Nie będzie długo.
Piszę sobie z 19-tką na IG, ciągle nawiązywała do swojej ostatniej relacji z o ponad 10 lat starszym mężczyzną. Dziewucha lubi starszych, jest bardzo wygadana jak na swój wiek. Facet na początku ideał i źródło zazdrości koleżanek, wiadomo co działa na małolaty - nowe BMW, mięśnie, sterydy, zawadiackość (typowy bad boy). Jednak pewnego razu (z nieznanego mi powodu) przez ponad 2h znęcał się nad nią fizycznie i gwałcił, do tego stopnia, że trafiła na SOR z niemal złamaną ręką. Typ do tej pory nęka ją telefonami z innych numerów, pyta gdzie jest - obsesja.
Spotykałem się też jakiś czas temu z pewną influencerką i jak mi wyznała, została grupowo zgwałcona przez członków pewnego znanego zespołu discopolowego (po tab. gwałtu).
Rozmawiając z Tinderówkami też niejednokrotnie dostawały w bańkę. Rok temu sypiałem z dziewczyną z niższych sfer, seks był mega dziwny (nie odbierała przyjemności, cała napięta), jak się później okazało - zgwałcona przez jakiegoś typa z FB dating. FwB z poprzednich wakacji to przykład laski której znajomy taksówkarz przywożąc ją z imprezy nie w pełni świadomości również wbrew jej woli rozliczył się w wiadomy sposób.
Z mojej próby wynika, że ponad 30% panienek doznało takich przygód. Same się uzewnętrzniają, chcą się podzielić tymi historiami, nigdy nie ciągnę za język, bo staram się miło spędzić czas.
ŻADEN z opisywanych przypadków nie zgłosił tych sytuacji. Powody? Wstyd, rzekomy brak dowodów, strach.
Już mniejsza, że działa to na moje libido -100, nigdy nie chcę być w roli tego normalnego wybawiciela.
Co o tym myślicie? Jakie są Wasze doświadczenia z takimi osobami? Skala tego musi być ogromna, dlaczego faceci to robią? Przemoc domowa, molestowanie, znęcanie przez rówieśników w przeszłości? Nie mam w sobie za grosz pociągu do takich akcji, chociaż za przyzwoleniem w łóżku bywają podduszane, mają czerwone tyłki, czasami dostaną strzała z liścia (wszystko z wyczuciem, w odpowiednim momencie).