Pęknięta prezerwatywa w trakcie miesiączki- ryzyko ciąży? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pęknięta prezerwatywa w trakcie miesiączki- ryzyko ciąży?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Pęknięta prezerwatywa w trakcie miesiączki- ryzyko ciąży?

Witam,
W niedzielę współżyłam z partnerem, był to mój ostatni dzień okresu- czyli 5 dzień cyklu. Mniej więcej w połowie stosunku pękła nam prezerwatywa, zorientowaliśmy się od razu i przerwaliśmy stosunek. Pęknięcie było nieco poniżej zbiorniczka, na członku raczej nic nie było, był suchy.
Moje cykle są regularne, 26-28 dniowe, śluz mam obecnie typowo niepłodny (skąpy, gęsty). Zastanawiam się czy w takich warunkach do owulacji mogłyby przetrwać jakieś plemniki? O ile w ogóle jakieś miały szanse się dostać (brak wytrysku, suchy członek). Zastanawiam się również nad zażyciem tabletki dzień po jednak zastanawiam się czy jest to w ogóle zasadne? Jednak zawsze po takiej nieprzyjemnej sytuacji są obawy.
Proszę o poradę smile

Zobacz podobne tematy :
Odp: Pęknięta prezerwatywa w trakcie miesiączki- ryzyko ciąży?

Panikujesz jak 13 latka. Wiesz coś na temat stosunków w czasie miesiączki?

3

Przetrwać by nie przetrwały, owulacja też  może stwarzać niespodzianki, ale ja w tej sytuacji byłabym spokojna.

4

Perwersyjny za to szczupł napisał/a:

Panikujesz jak 13 latka. Wiesz coś na temat stosunków w czasie miesiączki?

Wiesz, że można zajść w ciążę w trakcie miesiączki?:)

Ale u Autorki to jest mało prawdopodobne i też byłabym spokojna.

5

Ryzyko ciazy jest zawsze

6

JuliaUK33 napisał/a:

Ryzyko ciazy jest zawsze

Jasne zgadzam się, natomiast w moim przypadku jest chyba niewielkie?

7

paulina_2233 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Ryzyko ciazy jest zawsze

Od wypowiedzi Julki trzeba się dystansować.

8

wieka napisał/a:
paulina_2233 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Ryzyko ciazy jest zawsze

Od wypowiedzi Julki trzeba się dystansować.

Co jest zlego w mojej wypowiedzi? Przeciez ryzyko ciazy zawsze jest, gdy sie uprawia seks

9

Dziewczyny witam ponownie, wracam z aktualizacją bo ten cykl doprowadzi mnie do szaleństwa.
Dzisiaj mój 29dc a miesiączki brak …  24 dnia cyklu zaczęły mnie boleć piersi, czyli później niż zwykle, poza tym wcześniej pojawiło się kilka wyprysków na dekolcie jak zwykle, więc czekałam spokojnie na okres do dziś … ponieważ przez przypadek odkryłam coś co mnie bardzo zaniepokoiło. Przy okazji robienia prania zauważyłam że na 2 parach mojej zużytej bielizny są delikatnie brązowe zaschnięte upławy. Wcześniej tego nie zauważyłam mimo że śledzę śluz cały cykl, był on cały czas kremowy. W połowie cyklu stosowałam Iladian dopochowowo przez około 6 dni ponieważ miałam nieprzyjemny zapach.
Powiedzcie czy miałyście coś takiego? Czy ta wydzielina po globulkach może zasychać na brązowo? Przymierzam się do testu w najbliższych dniach, ale bardzo mnie to zestresowało.

10

paulina_2233 napisał/a:

Dziewczyny witam ponownie, wracam z aktualizacją bo ten cykl doprowadzi mnie do szaleństwa.
Dzisiaj mój 29dc a miesiączki brak …  24 dnia cyklu zaczęły mnie boleć piersi, czyli później niż zwykle, poza tym wcześniej pojawiło się kilka wyprysków na dekolcie jak zwykle, więc czekałam spokojnie na okres do dziś … ponieważ przez przypadek odkryłam coś co mnie bardzo zaniepokoiło. Przy okazji robienia prania zauważyłam że na 2 parach mojej zużytej bielizny są delikatnie brązowe zaschnięte upławy. Wcześniej tego nie zauważyłam mimo że śledzę śluz cały cykl, był on cały czas kremowy. W połowie cyklu stosowałam Iladian dopochowowo przez około 6 dni ponieważ miałam nieprzyjemny zapach.
Powiedzcie czy miałyście coś takiego? Czy ta wydzielina po globulkach może zasychać na brązowo? Przymierzam się do testu w najbliższych dniach, ale bardzo mnie to zestresowało.

Gratulacje big_smile

11

Ponowna aktualizacja, dzisiaj test ciążowy negatywny

12

paulina_2233 napisał/a:

Ponowna aktualizacja, dzisiaj test ciążowy negatywny

To poczekaj jeszcze kilka dni jak nie dostaniesz okresu to idz do ginekologa. Moze masz zaburzenia hormonalne

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pęknięta prezerwatywa w trakcie miesiączki- ryzyko ciąży?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024