Witam. Tydzień temu w sobotę odbyłam stosunek z moim partnerem. Przy wyjmowaniu prezerwatywa została w środku, od razu ją wyjęłam. Wytrysk nie nastąpił w środku, więc moje pytanie, jakie są szanse, że jestem w ciąży? Dziś powinnam dostać miesiączkę. Bardzo się stresuję. Dodam, że prezerwatywa nie była jakoś bardzo głęboko.
1 2016-08-21 13:34:34 Ostatnio edytowany przez Anonimowax (2016-08-21 14:12:30)
szansa zawsze jest..mężczyźni wcześniej przed wytryskiem wydzielają spermę...tego nie można w takim przypadku wykluczyć,,,aczkolwiek myślę że szanse są małe..
a przez stres miesiączki możesz nie dostać..uspokój się i poczekaj na okres..
Raczej ciąży nie będzie.
Witam. Tydzień temu w sobotę odbyłam stosunek z moim partnerem. Przy wyjmowaniu prezerwatywa została w środku, od razu ją wyjęłam. Wytrysk nie nastąpił w środku, więc moje pytanie, jakie są szanse, że jestem w ciąży? Dziś powinnam dostać miesiączkę. Bardzo się stresuję. Dodam, że prezerwatywa nie była jakoś bardzo głęboko.
Na razie trudno orzec, jeśli na dziś masz termin okresu. Zaczekaj, jak nie dostaniesz, wtedy odczekaj tydzień i zrób test.
Nie rozumiem takiego czegoś - skoro się obawiałaś, dlaczego po stosunku nie przyjęłaś pigułki 72h po?