PILNE! Prezerwatywa się zsunęła. Jakie ryzyko ciąży? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » PILNE! Prezerwatywa się zsunęła. Jakie ryzyko ciąży?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anonimowax (2016-08-21 14:12:30)

Temat: PILNE! Prezerwatywa się zsunęła. Jakie ryzyko ciąży?

Witam. Tydzień temu w sobotę odbyłam stosunek z moim partnerem. Przy wyjmowaniu prezerwatywa została w środku, od razu ją wyjęłam. Wytrysk nie nastąpił w środku, więc moje pytanie, jakie są szanse, że jestem w ciąży? Dziś powinnam dostać miesiączkę. Bardzo się stresuję. Dodam, że prezerwatywa nie była jakoś bardzo głęboko.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: PILNE! Prezerwatywa się zsunęła. Jakie ryzyko ciąży?

szansa zawsze jest..mężczyźni wcześniej przed wytryskiem wydzielają spermę...tego nie można w takim przypadku wykluczyć,,,aczkolwiek myślę że szanse są małe..
a przez stres miesiączki możesz nie dostać..uspokój się i poczekaj na okres..

3

Raczej ciąży nie będzie.

4

Anonimowax napisał/a:

Witam. Tydzień temu w sobotę odbyłam stosunek z moim partnerem. Przy wyjmowaniu prezerwatywa została w środku, od razu ją wyjęłam. Wytrysk nie nastąpił w środku, więc moje pytanie, jakie są szanse, że jestem w ciąży? Dziś powinnam dostać miesiączkę. Bardzo się stresuję. Dodam, że prezerwatywa nie była jakoś bardzo głęboko.

Na razie trudno orzec, jeśli na dziś masz termin okresu. Zaczekaj, jak nie dostaniesz, wtedy odczekaj tydzień i zrób test.

5

Nie rozumiem takiego czegoś - skoro się obawiałaś, dlaczego po stosunku nie przyjęłaś pigułki 72h po?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » PILNE! Prezerwatywa się zsunęła. Jakie ryzyko ciąży?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024