Chciałbym występowac przed kamera, ale trochę mam kompleksy związane ze swoim wyglądem. Mam 36 lat, nie mam zakoli a ani siwych włosów ani brody jak stary dziad, nie jestem też gruby.
Jak to jest, że gdy oglądam tik toki, to wydaje mi się, że te osoby 30-50 letnie lepiej wygladają niż ja?
Jak to jest, że teraz jest masa tik tokerów nagrywające swoje przemyślenia życiowe i mające tysiące obserwatorów, ludzie nie wstydzą siebie nagrywać.
Niektóre osoby maja po 20 lat i mają miliony obserwacji i mogą sobie pozwolić na zarabianie na tik toku. Co powoduje, i skąd mają te pomysły, że tyle milionów ludzi ich ogląda?
Jedna osoba mająca miliony obserwatorów - jeszcze kilka lat temu, myślałem, że może sobie pozwoilić na to jakaś super gwiazda. A tu zwykła osoba zaczyna kręcić, nikomu nie znana i ma po czasie miliony obserwacji.
Wiecie, przez miliony obserwacji można już mieć wpływ na społeczeństwo.
Dla mnie to też szok, do czego doprowadził internet. Jeszcze ta akcja z ishovspeed i mocnym gazem.
Mam tik toka, ale tam zrobiłem jedną scenkę tylko, reszta to moje zdjecia, moje przemyślenia, screeny z neta, jakieś filmiki na różne tematy, ale bez mojego udziału. Nie mam też pomysłu o czym, narazie jest w sumie o wszystkim i o niczym.
Pytanie, skąd ta moja chęć na to aby ludzie mnie obserwowali?