Przeczytałam dwa artykuły (anglojezyczne) i jednak miałam trochę racji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Przeczytałam dwa artykuły (anglojezyczne) i jednak miałam trochę racji

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Przeczytałam dwa artykuły (anglojezyczne) i jednak miałam trochę racji

Bardzo dużo osób na tym forum i innym zarzucało mi kiedy pisałam o swoim problemie z córkami bliźniaczkami odnośnie osobnych pokoi, że bardzo źle robię próbując na siłę oddzielić od siebie siostry. Tymczasem co się okazuje ? Poszperałam trochę internet, niestety polski internet jest pod każdym względem ubogi, więc zainteresowałam się artykułami anglojęzycznymi. Co z nich wynika ? Wynika z nich to że umieszczanie rodzeństwa w osobnych klasach jest dla nich korzystne, ponieważ buduje się dzięki temu niezależność u każdych dzieci, mało tego, bardzo wiele szkół właśnie prowadzi taką a nie inną politykę żeby rodzeństwo bliźniacze umieszczać w innych klasach. No i co wy na to ?  Tutaj daje link do artykułów:

https://theconversation.com/should-twin … ple-222279

https://www.bbc.com/news/education-44156981

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-07-07 22:43:38)

Odp: Przeczytałam dwa artykuły (anglojezyczne) i jednak miałam trochę racji

W szkole to jest inna bajka, na siłę też na pewno nikt tego nie robi.

A jak tam Twoje bliźniaczki, śpią w osobnych pokojach?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Przeczytałam dwa artykuły (anglojezyczne) i jednak miałam trochę racji

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024