Jak sprawdzić czy podobam się dziewczynie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak sprawdzić czy podobam się dziewczynie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jak sprawdzić czy podobam się dziewczynie?

Jakie macie sposoby żeby dowiedzieć się czy podobacie się dziewczynie? Jest moją koleżanką dlatego nie chcę tak bezpośrednio zagadać do niej jeśli nie wiem czy ona też coś do mnie czuje. Znamy się dość krótko, ale ona ma przyjaciółkę, która jest też moją przyjaciółką i myślałem żeby ją zapytać, może coś wiedzieć tylko boję się że może przypadkowo coś jej wygadać. Co najlepiej zrobić w tej sytuacji?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak sprawdzić czy podobam się dziewczynie?
bar456pl napisał/a:

Jakie macie sposoby żeby dowiedzieć się czy podobacie się dziewczynie? Jest moją koleżanką dlatego nie chcę tak bezpośrednio zagadać do niej jeśli nie wiem czy ona też coś do mnie czuje. Znamy się dość krótko, ale ona ma przyjaciółkę, która jest też moją przyjaciółką i myślałem żeby ją zapytać, może coś wiedzieć tylko boję się że może przypadkowo coś jej wygadać. Co najlepiej zrobić w tej sytuacji?

Po prostu zaproponuj jej spotkanie.

3

Jeżeli zadajesz takie pytanie, to sie nie podobasz.

4

Szeptuch napisał/a:

Jeżeli zadajesz takie pytanie, to sie nie podobasz.

Dokładnie.

Poza tym czy to nie ta sama, o której pisałeś niedawno w innym wątku? Jak na 27 latka to masz rozterki osoby o połowę młodszej. Jak nie spróbujesz, to nigdy nie się nie dowiesz czy cię lubi i jakiego rodzaju "lubienie" to nie jest. Bo to, że ma ciebie za sympatycznego, wcale nie znaczy, że na drodze romantycznej coś z tego będzie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak sprawdzić czy podobam się dziewczynie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024