Cześć,
Jestem ze swoim chłopakiem jakiś rok nie licząc przerw przez kłótnie....jesteśmy ze sobą na odległość i widujemy się co tydzień w weekend lub co dwa.
Przyjechałam wczoraj, był bardzo wyluzowany i zadowolony ogólnie. Poszedł do wc i niechcący w swojej komórce znalazłam drugi numer tel.,którybył do niego.
Być może jest to stary numer, nie wiem, ale....ten numer okazał się być aktywny-napisalam wiadomość na what's upa- została odebrana. Nikt nic nie odpisal....
Ze swoim chłopakiem na co dzień piszemy tylko przez what's up.
Powiedziałam mu o odkryciu, zdenerwował się, zamilkl, wziął nerwowo swoją komórkę i zalogował się na swoje konto bankowe pokazując mi tam numer tel i, że tamten numer to nie jego.
Pytam czy ma dual sim, zdenerwował się jeszcze bardziej i zaatakował, że jestem podejrzliwa.
Hmmm, porem tłumaczył zdenerwowanie tym, że myślał że ktoś się pod niego podszywa.
Nadmienię, że nie da się podszyc pod kogoś na what's upie....
Cóż, jakoś rozmowa potoczyla się tak, że wybrnął z tej sytuacji, a ja dzisiaj obudziłam się i pierwsze co to sprawdzam logowania z tych dwóch numerów i są praktycznie o tych samych porach, jakieś różnice kilku minut....
Nie wiem co o tym sądzić, ale nie ufam mu.
Czy ma ktoś jakiś pomysł, aby go sprawdzić?.nie chcę tracić czasu na kogoś kto być może robi ze mnie idiotkę....