Witajcie. Dawno nic nie pisałam. Jestem mężatką z trójką dzieci. Mąż rolnik. Mieszkamy w domu który wybudował teść. Jest jeszcze jego ojciec. Ja z dziećmi i mężem mam sypialnie na górze. Teściowie śpią na dole choć jeszcze zostawili sobie pokój na górze (nie wiem po co). Kolejny pokój zajmuje ich syn który dawno jest dorosły i pracuje za granicą. Wraca kiedy chce i zostaje na kilka dni. Teściowie wiedza kiedy wróci a ja nie choć śpi na górze. Czy to tak powinno wyglądać? Kolejna sprawa teraz wraca i kolejny syn z zagranicy. Mieszka tam na stałe. Ma żonę Hiszpankę i trójkę dzieci. Miał z rodziną być u swojej siostry to się okazało że będzie u nas na nocce. Teściowie i mąż o wszystkim wiedzą już dawno a ja oczywiście z wielkiej łaski dowiedziałam się 7 dni przed przyjazdem. Spytałam gdzie będę spać bo nas mieszka prawie 10 osob to się okazało że będą spać na górze w tej sypialni którą wciąż rządzi się teściowa. Co Wy o tym myślicie? Czy to tak powinno wyglądać? Postawienie mnie przed faktem dokonanym?
Temat: Mętlik
Zobacz podobne tematy :
Odp: Mętlik
O jejku jak we afrykanskiej wiosce cala familia od dziada do dzieciaka na jednej kupie sie miesci
Odp: Mętlik
Po co dublujesz wątek!?