Zauważyłem ostatnio że ludzie traktują mnie bardziej poważnie nie jak gówniarza
Czy was też?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Ludzie traktują mnie bardziej poważnie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy was też?
wreszcie przedstali mnie prosic o dowod tozsamosci przy kupnie alkoholuxd
Czy was też?
Też. Mam tak od dluższego czasu, a ty nie?
Miklosza napisał/a:Zauważyłem ostatnio że ludzie traktują mnie bardziej poważnie nie jak gówniarza
Czy was też?
Też. Mam tak od dluższego czasu, a ty nie?
Tak od jakiegoś czasu a mam 40 lat
Czy was też?
Też, ale trwa to od baaaardzo dawna. Mniej więcej od czasów szkoły średniej
W czym u Ciebie przejawia się ta zmiana w traktowaniu? Możesz podać jakiś przykład.
Miklosza napisał/a:Zauważyłem ostatnio że ludzie traktują mnie bardziej poważnie nie jak gówniarza
Czy was też?
![]()
W czym u Ciebie przejawia się ta zmiana w traktowaniu? Możesz podać jakiś przyykład.
Może pierwsi mówią "dzień dobry"?
Czy was też?
![]()
W czym u Ciebie przejawia się ta zmiana w traktowaniu? Możesz podać jakiś przykład.
Nie wiem inaczej że mną rozmawiają starsi jakoś inaczej A młodzi mówią chodzby dziedobry
Priscilla napisał/a:Miklosza napisał/a:Zauważyłem ostatnio że ludzie traktują mnie bardziej poważnie nie jak gówniarza
Czy was też?
![]()
Nie wiem inaczej że mną rozmawiają starsi jakoś inaczej A młodzi mówią chodzby dziedobry
A mnie zadno dziecko nic zadna mlodziez nie mowi dzien dobry, a sobie na Ty do mnie mowia jakbym byla ich kolezanka. Wkurza to troche
A podobno wyglądam młodo to dlaczego takie teksty
A podobno wyglądam młodo to dlaczego takie teksty
A jak mlodo wygladasz? Jak kiedys pisales, ze nie masz wlosow i zebow. To Ty pisales czy kto inny,bo nie pamietam?
Miklosza napisał/a:A podobno wyglądam młodo to dlaczego takie teksty
A jak mlodo wygladasz? Jak kiedys pisales, ze nie masz wlosow i zebow. To Ty pisales czy kto inny,bo nie pamietam?
Hehe włosy to ja akurat mam wszystkie tylko z zębami trochę krucho
JuliaUK33 napisał/a:Miklosza napisał/a:A podobno wyglądam młodo to dlaczego takie teksty
Hehe włosy to ja akurat mam wszystkie tylko z zębami trochę krucho
Trzeba dbac o zeby. Wiem
Ja muszę uzbierać kasę na zeby ale będzie ciężko
Ja muszę uzbierać kasę na zeby ale będzie ciężko
Mozesz kupic temporary tymczasowe zeby online ja takie kupilam kiedys zanim mialam wizyte u dentysty nie sa drogie popatrz online temporary tooth po polsku tez zobacz... mi kiedys 1 zab wypadl to kupilam taki wlasnie
Miklosza napisał/a:Ja muszę uzbierać kasę na zeby ale będzie ciężko
Mozesz kupic temporary tymczasowe zeby online ja takie kupilam kiedys zanim mialam wizyte u dentysty nie sa drogie popatrz online temporary tooth po polsku tez zobacz... mi kiedys 1 zab wypadl to kupilam taki wlasnie
Zobaczę dzięki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Ludzie traktują mnie bardziej poważnie
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024