Praca jako tancerka / hostessa w klubie nocnym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Praca jako tancerka / hostessa w klubie nocnym

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Praca jako tancerka / hostessa w klubie nocnym

Hej!

Jesteś przebojowa, komunikatywna, lubisz klimaty klubowe? Chcesz dobrze zarabiać, a jednocześnie się bawić? Kiedy wchodzisz do klubu to swoją osobą przyciągasz płeć przeciwną? Lubisz nocne życie, a z Twojej osoby płynie seksapil?

Klub  zlokalizowany na warszawskim śródmieściu zatrudni kilka dziewczyn do pracy w charakterze hostessy smile

Nie musisz się bać o brak doświadczenia, jesteśmy w stanie Cię wszystkiego nauczyć smile

Będziesz tańczyć, kokietować, bawić się w "aktorkę".

Co możemy Ci zaoferować? :

PEŁNE wdrożenie do pracy przez doświadczony zespół!

możliwość WYSOKICH zarobków, od 1000 zł netto tygodniowo w górę(brak górnych limitów)

bezpieczeństwo i legalną pracę

umowę od pierwszego dnia pracy

młody zespół, który pomoże Ci na każdym etapie Twojej pracy

możliwość nauki tańca pole dance/ exotic

grafik ustalany raz w tygodniu

wypłaty w systemie tygodniowym przelewem na konto bankowe

pracę w miejscu, które ciągle się rozwija i nie narzeka na brak klientów smile)

Czego oczekujemy? :

możliwości rozpoczęcia pracy od ZARAZ

PEŁNOLETNOŚCI - WARUNEK KONIECZNY

mile widziana znajomość języka angielskiego lub innego języka obcego

przebojowości, zaangażowania, uczciwości, własnego czaru/uroku

dyspozycyjności minimum 3 noce w tygodniu ( od 20:00) - można więcej

Myślisz, że to idealna opcja dla Ciebie? Zadzwoń lub napisz sms --> 534844641

Zobacz podobne tematy :
Odp: Praca jako tancerka / hostessa w klubie nocnym

Teraz to już można na forum zachęcać do kur..twa?
Na to jest paragraf.

3

zwyczajny gość napisał/a:

mnie bardziej stawka zdziwiła: "od 1000 zł netto tygodniowo w górę"

jak to się ma do "dobrze zarabiać"?

4

Na to jest paragraf.

Serio? To dlaczego nie pozamykali wszystkich restauracji, gdzie podaje się drinki.

5

Farmer napisał/a:

mnie bardziej stawka zdziwiła: "od 1000 zł netto tygodniowo w górę"

jak to się ma do "dobrze zarabiać"?

Ha, to samo pomyślałam! big_smile To ma być dobra kasa?? Serio?? yikes Rozumiem dziennie, ale tygodniowo za takie upokarzające i po prostu parszywe zajęcie? Trzeba mieć nieźle spraną psychikę, żeby się w to pchać.

Prawdę mówiąc jak kiedyś poczytałam, jakie istotnie są zarobki takich "hostess", to uznałam, że ich miałkie tłumaczenia, że weszły w to tylko dlatego, że tam można naprawdę dobrze zarobić, nie ma realnego uzasadnienia.

Gary napisał/a:

Serio? To dlaczego nie pozamykali wszystkich restauracji, gdzie podaje się drinki.

Przecież dobrze wiesz, że są kluby i kluby, hostessy i... hostessy wink

6

Od razu przypomniało mi się to nagranie, bo tak to mniej więcej wygląda:

Laska ma nieźle skrzywioną psychikę, pewnie dlatego tak otwarcie i nawet bez cienia zażenowania opowiada jak wygląda ten proceder.
Nawiasem mówiąc, kiedy jakiś czas temu natknęłam się na tę rozmowę, to po zapoznaniu się z materiałem  pomyślałam sobie - pomijając, co się tam dzieje ze strony personelu - że ci faceci, którzy zabawiają się w takich miejscach i wydaje im się wtedy, że są królami życia, są zwyczajnie żałośni, a przy tym nawet nie mają tego świadomości. Podobnie zresztą jak tego, że personel patrzy na nich z taką pogardą. No sorry, ale tak to wygląda.

Gary napisał/a:

Na to jest paragraf.

Restauracje czy kluby go go? I drinki faszerowane GHB.
Pozamykali....choćby słynne kluby Cocomo, gdzie okradano klientów.
Niestety powstają nowe,  i jak widać rekrutują specyficzny "personel".

8

Restauracje czy kluby go go? I drinki faszerowane GHB.
Pozamykali....choćby słynne kluby Cocomo, gdzie okradano klientów.
Niestety powstają nowe,  i jak widać rekrutują specyficzny "personel".

Naprawdę polecam powyższą rozmowę, tam dokładnie opisano w jaki sposób one "podchodzą" swoich klientów i jak daleko są w stanie się posunąć byleby oskubać go na możliwie jak największą kasę. Zresztą nie tylko "tancerki", bo to jest przecież "praca" grupowa.

9

Jak kobiety mogą w takiej pracy jak im nie wstyd

10

Miklosza napisał/a:

Jak kobiety mogą w takiej pracy jak im nie wstyd

Nie wstyd im, bo go nie mają big_smile

11

Wszędzie tak to działa - chodzi o to, by jak najwięcej od klientów wyciągnąć. Obojętnie, czy to salon Orange, Douglas, Uber Eats, salony medycyny estetycznej, firmy oferująca jakiekolwiek usługi, czy taki klub właśnie. Już nie wspomnę o polityce i podatkach, ukrytych kosztach socjalu, itd. Na każdym kroku jest ściema i manipulacja, tak funkcjonuje nasz świat. Technik manipulacji ludźmi są pewnie miliony.

12

Ja do takich klubów nie chodzę bał bym się że mnie okradną po za tym nie chciał bym traktować kobiety jak rzecz

13 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2024-05-29 09:44:09)

Miklosza napisał/a:

Ja do takich klubów nie chodzę bał bym się że mnie okradną po za tym nie chciał bym traktować kobiety jak rzecz

Jeśli już iść do takiego klubu to tylko z gotówką, najlepiej nie największą jej sumą i bez żadnych dokumentów czy nawet telefonu. Bohaterka powyższego filmu chyba nawet wspominała, że takich klientów nie lubią najbardziej bo na nich się nie zarobi. Pamiętam jak kiedyś to oglądałem i jej pogarda do klienta połączona z kompletnym brakiem jakichkolwiek wyrzutów sumienia aż robiły wrażenie. Jeszcze chyba nigdy nie widziałem by ktoś aż tak gardził ludźmi dzięki, którym się utrzymuje i to na wysokim poziomie.

14

Shinigami napisał/a:

Pamiętam jak kiedyś to oglądałem i jej pogarda do klienta połączona z kompletnym brakiem jakichkolwiek wyrzutów sumienia aż robiły wrażenie. Jeszcze chyba nigdy nie widziałem by ktoś aż tak gardził ludźmi dzięki, którym się utrzymuje i to na wysokim poziomie.

Prawda? Aż poraża. Z drugiej strony, gdybym była facetem, który myśli, że wchodząc do takiego miejsca może poczuć się królem życia, to skutecznie wyleczyłaby mnie ze złudzeń, że jest się tam traktowanym jak klient, któremu należy się wysokiej jakości usługa, za którą przecież płaci. Nie, tam klienta trzeba po prostu oskubać, przy czym cel uświęca środki, a jego samego traktuje się po prostu przedmiotowo.

Swoją drogą trzeba ogromnie dużej naiwności, żeby nabierać się na te wszystkie głodne kawałki i techniki manipulacyjne mające spowodować, że facet gotów jest uwierzyć, że one tam są dla niego, a nie on dla nich, a że głupota nie wzbudza mojego szacunku, brak klasy tym bardziej, to nawet mi tych facetów nie żal.

15 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2024-05-30 19:33:25)

Priscilla napisał/a:

Swoją drogą trzeba ogromnie dużej naiwności, żeby nabierać się na te wszystkie głodne kawałki i techniki manipulacyjne mające spowodować, że facet gotów jest uwierzyć, że one tam są dla niego, a nie on dla nich, a że głupota nie wzbudza mojego szacunku, brak klasy tym bardziej, to nawet mi tych facetów nie żal.

To jest ogólnie pocieszne, bo faceci korzystający z takich usług nie cenią sobie prawie w ogóle pieniędzy, a według nich samych to właśnie ta druga strona poniża się dla garści drobniaków.

Kto tu zatem 'przegrywa' ?  wink

16

Jack Sparrow napisał/a:

To jest ogólnie pocieszne, bo faceci korzystający z takich usług nie cenią sobie prawie w ogóle pieniędzy, a według nich samych to właśnie ta druga strona poniża się dla garści drobniaków.

Kto tu zatem 'przegrywa' ?  wink

Bardzo możliwe, że jedna i druga strona uprawia coś takiego, co nazywamy racjonalizacją. Dzięki temu jedni pogardzają drugimi, przy okazji czując własną wyższość i tak to się kręci. Generalnie wszyscy biorący udział w tej grze na swój sposób są zadowoleni, choć nie zdają sobie sprawy (lub udają, że nie zdają, bo tak łatwiej), jak to wygląda oczami drugiej strony, a tym bardziej oglądane z zewnątrz.

17

Priscilla napisał/a:

Bardzo możliwe, że jedna i druga strona uprawia coś takiego, co nazywamy racjonalizacją. Dzięki temu jedni pogardzają drugimi, przy okazji czując własną wyższość i tak to się kręci.

Pudło z pierwszym, ale trafione z drugim.

Obie strony wiedzą jak to wygląda. Z wyjątkiem jakiejś wąskiej grupy naiwniaków.

18 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2024-05-31 20:53:39)

czy te wszystkie kluby to nie jest przykrywka do sutenerstwa i handlu ludzmi? Targetują młode dziewczyny które potrzbują kasy i nie maja innych opcji. Potem są mobingowane zeby swiadczyć jakieś usługi extra. jak pracodawca sie zorientuje że laska przyjechala do duzego maista i zostawila rodzine na podlasiu, a tu nikogo nie zna to jest łatwym celem do nadużyc.
skoro nawet w środowisku missek był grooming i sutenerstwo to coś mi sie nie chce wierzyć ze takich "hostess" tez potem nie wciagaja w podobne szambo.

Kochane młode dziewczyny. 1000 zł/tygodniowo można zarobić w wakacje w knajpie z napiwków w każdym dużym mieście w okolicach gdzie kręcą się turyści. Nie trzeba świecić gołym tyłkiem. Nawet na Uberze można wyciagnac te 4k/miesiecznie a nie trzeba się potem wstydzić przed babcią na wigilii.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Praca jako tancerka / hostessa w klubie nocnym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024