Chłopak a damskie włosy. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Chłopak a damskie włosy.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Chłopak a damskie włosy.

Hej! Przychodzę z problemem, który dla wielu może być nietypowy. Stąd też słowami wstępu nawołuję Potrzebuję rad, a nie waszego hejtu - Od dłuższej chwili jarają mnie damskie fryzury. Bardzo lubię wyobrażać sobie siebie w dwóch kucykach, warkoczach, i tym podobnych fryzurach. Zarówno proces jak i efekt takich fryzur sprawia mi wielką przyjemność i uwielbiam chodzić w zaplecionych włosach. Przyjaciółka niejednokrotnie używała spinek na moich włosach i zupełnie mi to nie przeszkadza (a wręcz przeciwnie) Kocham nosić spinki, warkoczyki, kucyki, gumki, koczki i mógłbym tak dalej wymieniać. Marzy mi się też zapuszczenie włosów, abym mógł nosić więcej fryzur tego typu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chłopak a damskie włosy.

potem mozesz startowac w eurowizji. jesli nie umiesz spiewac to jeszcze bardziej sie nadajesz. tam same dziwolagi.

3 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-05-18 11:38:17)

kubablank napisał/a:

Hej! Przychodzę z problemem, który dla wielu może być nietypowy. Stąd też słowami wstępu nawołuję Potrzebuję rad, a nie waszego hejtu - Od dłuższej chwili jarają mnie damskie fryzury. Bardzo lubię wyobrażać sobie siebie w dwóch kucykach, warkoczach, i tym podobnych fryzurach. Zarówno proces jak i efekt takich fryzur sprawia mi wielką przyjemność i uwielbiam chodzić w zaplecionych włosach. Przyjaciółka niejednokrotnie używała spinek na moich włosach i zupełnie mi to nie przeszkadza (a wręcz przeciwnie) Kocham nosić spinki, warkoczyki, kucyki, gumki, koczki i mógłbym tak dalej wymieniać. Marzy mi się też zapuszczenie włosów, abym mógł nosić więcej fryzur tego typu.

Podoba ci się, to noś, bo za ileś lat możesz wyłysieć. Męskie fryzury na długich włosach różnią się od damskich.

4

blueangel napisał/a:

potem mozesz startowac w eurowizji. jesli nie umiesz spiewac to jeszcze bardziej sie nadajesz. tam same dziwolagi.

naucz sie szacunku, albo czytania, bo wyraznie jest napisane, ze nie potrzebuje hejtu zakompleksiona ruro

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Chłopak a damskie włosy.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024