Fioletowy szampon a siwe włosy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Fioletowy szampon a siwe włosy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Fioletowy szampon a siwe włosy

Witam wszystkich,
mòj pierwszy post, ale żeby nie zanudzać przejdę do pytania. Moje długie siwe włosy mają lekko żòłty odcień postanowiłem zadziałać stosując fioletowy szampon. Ponieważ jeszcze całkowicie nie jestem siwy czy taki szampon wpłynie na kolor ciemnych pasm włosòw, ktòre jeszcze posiadam?
Pozdrawiam, Tomek

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Fioletowy szampon a siwe włosy
Tommaso napisał/a:

Witam wszystkich,
mòj pierwszy post, ale żeby nie zanudzać przejdę do pytania. Moje długie siwe włosy mają lekko żòłty odcień postanowiłem zadziałać stosując fioletowy szampon. Ponieważ jeszcze całkowicie nie jestem siwy czy taki szampon wpłynie na kolor ciemnych pasm włosòw, ktòre jeszcze posiadam?
Pozdrawiam, Tomek

Jeśli chodzi o szampon koloryzujacy, to tylko lekko zmieni lekko odcień ciemnych włosów.
Z tym, że taki szampon jak farba, szkodzi włosom.

3

Dziękuję bardzo za odpowiedź, poczytałem trochę na ten temat i rzeczywiście jest jak piszesz chociaż niektòrzy twierdzą, że używany niezbyt często aż tak nie zniszczy. Oczywiście zależy to od produktu i włosòw, tak myślę. Istotne jest to co napisałaś odnośnie tych ciemnych pasm bo tego się obawiałem. Dzięki.

4 Ostatnio edytowany przez wieka (2023-10-27 21:48:37)

Jak się ma mocne grube włosy, można eksperymentować, ale jak cienkie, liche, to po pierwszym razie można widzieć, że więcej wypada.

Ja mogę polecić chnę w proszku ma naturalne składniki, chociaż nie ma dużej gamy kolorów, tak samo barwi jak szampon, ja bym radziła wypróbować czarny na paśmie włosów, nie wiem jakby po nim wyglądały siwe, ale jak by długo nie trzymać, to na pewno by się lekko przyciemnily.

Np.
https://www.ezebra.pl/pl/products/wlosy … bAQAvD_BwE

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Fioletowy szampon a siwe włosy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024