Domowe badanie na pasożyty - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Domowe badanie na pasożyty

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Domowe badanie na pasożyty

Cześć wszystkim. Chce zrobić sobie prywatnie badanie pod kątem pasożytów. Wiem, że to temat dość wstydliwy, natomiast mam pewne podejrzenia, że coś mogę mieć. Możecie powiedzieć, gdzie zakupie takie testy/badania i później wyśle je do analizy?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-05-15 10:26:19)

Odp: Domowe badanie na pasożyty

Najlepiej byłoby pójść do lekarza rodzinnego, da skierowanie na badanie, kupisz w aptece pojemnik, potem z kałem oddasz do badania.
Taka sama droga jest prywatna, z tym, że musisz zapłacić.
A wstyd to kraść.
Lekarz może by postawił diagnozę bez badania i zapisał leki, jeśli objawy byłyby oczywiste.

3

zamawiaj stąd  https://allergen.pl/produkt/pasozyty-komplex/. Jest to kompleksowe badanie, które można łatwo przeprowadzić samodzielnie. Dzięki temu unikniesz kolejek w przychodniach i zaoszczędzisz czas. Wyniki możesz odebrać online, więc już totalna wygoda.

4

Snown napisał/a:

zamawiaj stąd  https://allergen.pl/produkt/pasozyty-komplex/. Jest to kompleksowe badanie, które można łatwo przeprowadzić samodzielnie. Dzięki temu unikniesz kolejek w przychodniach i zaoszczędzisz czas. Wyniki możesz odebrać online, więc już totalna wygoda.

Droga ta reklama tongue

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Domowe badanie na pasożyty

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024