W sumie nie precyzuje ani płci, ani wieku. Jestem koneta aktywną, samodzielna mamą i w trakcie separacji po wieloletnim związku.
W sumie nie precyzuje ani płci, ani wieku. Jestem koneta aktywną, samodzielna mamą i w trakcie separacji po wieloletnim związku.
Pogadac moge, ale nic wiecej:)
3 2024-05-03 00:53:31 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2024-05-03 01:32:40)
.
Fabiosa a z jakiej części Polski jesteś?
Nie przepadam za internetowymi znajomościami, bo zwyczajnie nie potrafię ich utrzymać...
Hej mozemy tu pisac jak chcesz . Ja mieszkam za granica
No i super
No i super
JuliaUK33 napisał/a:Hej mozemy tu pisac jak chcesz . Ja mieszkam za granica
No i super
No tak pisz co u Ciebie jak dzien minal?
Fabiosa napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Hej mozemy tu pisac jak chcesz . Ja mieszkam za granica
No i super
No tak pisz co u Ciebie jak dzien minal?
Myslalam ze będę mieć więcej czasu, ale ucieka mi przez palce. Dziś miałam okropny sen, śniło mi się, ze z moja koleżanka, z którą się widziałam wczoraj do późna wpadlam do mieszkania mojego bylego i przy dzieciach pakowalam ostatnie rzeczy, ich zabawki, zrobilam straszną awanturę, krzyczalam, a on siedzial i sie patrzył, po czym wziął czerwoną konturówkę, namalował sobie czerwone kreski na powiekach i usta na czerwono i powiedzial że wychodzi na jakis koncert z naszymi wspólnymi znajomymi. Obudziłam się cala w nerwach. Muszę chyba bardziej panować na emocjami
jesli masz ochote i czas to pisz, lubie wymieniac sie pogladami z Marsa i Wenus, mysle, ze moze byc ciekawie, inaczej