Wyzywa sie go od pantofli i wysmiewa? Jeszcze u facetow to mozna sobie jakos zrozumiec,ale najgorsze jest to,ze nawet kobiety jada nie tylko po takim facecie, ale tez po jego zonie. Dlaczego w Polsce kobiety sa dla siebie takie wredne, zamiast sie cieszyc,ze druga kobieta ma fajnego meza to one sie z tego nasmiewaja. Czemu? Bo same maja smierdzacych leni co po robocie leza do gory brzuchem a one zapieprzaja i zazdroszcza czy jaki jest tego powod ? Ja bym chciala miec takiego faceta co mnie sie slucha, zebym miala fajne zycie z nim.
Bez przesady, facet nie jest psem. Jak to w ogóle brzmi, że on się słucha. Żenujące. Powinno się rozmawiać i ustalać wspólne sprawy razem. Słuchający się facet kojarzy mi się z niedorozwiniętym i takim, którym trzeba kierować, bo sam nie wie nigdy co zrobić. Trochę jakby drugie dziecko, ewentualnie bezpłciowy sługus.
Bez przesady, facet nie jest psem.
Jak to w ogóle brzmi, że on się słucha. Żenujące. Powinno się rozmawiać i ustalać wspólne sprawy razem. Słuchający się facet kojarzy mi się z niedorozwiniętym i takim, którym trzeba kierować, bo sam nie wie nigdy co zrobić. Trochę jakby drugie dziecko, ewentualnie bezpłciowy sługus.
A dla mnie NIE, bo przeciez to dla kobiett fajnie i wygodnie jak ma np meza, ktory wykonuje jej polecenia I sie na wszystko zgadza. A tak to jak facet powie nie albo na cos sie nie zgodzi to co to za zycie z takim, zeby sie pod jego glupie decyzje podporzadkowac? Jednak kobiety w Polsce sa proste i naiwne ja tam sobie poszukam takiego faceta,ktory sie mnie slucha to bede miec fajne zycie z takim
Wogole co to za glupie okreslenie bezplciowy slugus? To idac tym tokiem myslenia kazda kobieta,ktora gotuje facetowi obiadki, pierze jego gacie i smierdzace skarpetki, podporzadkowuje sie jego glupim decyzjom oraz sprzata jego wlasny syf to tez kobieta jest wtedy jak drugie dziecko i bezplciowy slugus w takim badz razie, a wiec po co tysiace kobiet w Polsce to bezplciowe sluguski? Ale zreszta ja sobie zyje w pieknej, postepowej Anglii gdzie ma sie inne podejscie do kobiet i zwiazkow, a wy sobie zyjecie jakims starodawnymi badziewiami po co mi jakis facet,jak co za pozytek z niego bede miec jak tylko bym musiala zapierdzielac przy takim i sluchac jego pierdolamento to albo miec faceta co sie slucha i super mnie traktuje niz jakies niewiem co co trzeba sie podporzkodkowac i jeszcze obsluzyc jasnie ksiecia.. wogole ostatnio mnie wkurzyl potencjalny kandydat na partnera,bo fajny,przystojny, ja go nawet lubie,on chce byc moim chlopakiem tylko jak mu.pisze co ma zrobic to on sie nie chce sluchac. Moze macie jakies rady jak zrobic, zeby sie chcial mnie sluchac? Bo ja juz nie mam sily na to wszystko
Wiesz, są tacy goście z fetyszem uległego, którzy lubią wykonywać polecenia kobiety. Ja nie mogłabym mieć takiej kukły, wolę rozmawiać, podejmować decyzje wspólnie. Nie wyobrażam sobie bycia z popychadłem.
Nie, kobieta nie musi niczego mu prać, czy gotować, ale może. Tak samo jak on nie musi czegoś robić, ale może i chce zadbać o swoją kobietę, nie dlatego, że ona mu każe.
Ona nie musi mu się podporządkowywać, bo oni uzgadniają wszystko wspólnie.
On nie ma słuchać Twoich poleceń, tylko tego co myślisz, czujesz, ma być uważny - jeśli mu zależy na Tobie. Kiedy mu rozkazujesz lub masz pretensje, a facet jest normalny, to nic dziwnego, że to olewa. Inaczej się komunikuj.
6 2024-03-30 07:29:58 Ostatnio edytowany przez 5i5kiN (2024-03-30 07:32:57)
Pantofel to taki co słucha się kobiety, a kobieta nie wykonuje jego poleceń
Jak moja matka i ojczym... 2 spasione cipy, micha pod nos i granie im w głowie
meza, ktory wykonuje jej polecenia I sie na wszystko zgadza.
właśnie opisałaś zachowanie albo niewolnika, albo psa
A tak to jak facet powie nie albo na cos sie nie zgodzi to co to za zycie z takim, zeby sie pod jego glupie decyzje podporzadkowac? Jednak kobiety w Polsce sa proste i naiwne ja tam sobie poszukam takiego faceta,ktory sie mnie slucha to bede miec fajne zycie z takim
marzenia to dobra rzecz
Bierzcie pod uwagę fakt, że Julka zatrzymała się na poziomie 10 latki i nic i tak do niej nie dotrze, ona wie swoje i koniec
Bierzcie pod uwagę fakt, że Julka zatrzymała się na poziomie 10 latki i nic i tak do niej nie dotrze, ona wie swoje i koniec
Tak,bo tylko 10 latka chce miec fajnego faceta,ktory bedzie z nia zgodny i z ktorego bedzie jakis pozytek. ... prawdziwa kobieta marzy o chlopu, ktoremu trzeba uslugiwac i I ktory ma wiecej do powodzenia niz ona,bo jakze inaczej ha ha
JuliaUK33 napisał/a:meza, ktory wykonuje jej polecenia I sie na wszystko zgadza.
właśnie opisałaś zachowanie albo niewolnika, albo psa
JuliaUK33 napisał/a:A tak to jak facet powie nie albo na cos sie nie zgodzi to co to za zycie z takim, zeby sie pod jego glupie decyzje podporzadkowac? Jednak kobiety w Polsce sa proste i naiwne ja tam sobie poszukam takiego faceta,ktory sie mnie slucha to bede miec fajne zycie z takim
marzenia to dobra rzecz
Marzenia sie spelniaja i to nie byl by jakis niewolnik, a tym bardziej pies
Pantofel to taki co słucha się kobiety, a kobieta nie wykonuje jego poleceń
Jak moja matka i ojczym... 2 spasione cipy, micha pod nos i granie im w głowie
I bardzo dobrze Twoja matka to madra kobieta chyba bys nie chcial wiedziec swojej mamy zapierdzielajacej przy ojczymie i wykonujacej jego polecenia-glupi widok.dla dziecka nawet doroslego
12 2024-03-30 11:50:31 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-03-30 11:51:26)
Wiesz, są tacy goście z fetyszem uległego, którzy lubią wykonywać polecenia kobiety. Ja nie mogłabym mieć takiej kukły, wolę rozmawiać, podejmować decyzje wspólnie. Nie wyobrażam sobie bycia z popychadłem.
Nie, kobieta nie musi niczego mu prać, czy gotować, ale może. Tak samo jak on nie musi czegoś robić, ale może i chce zadbać o swoją kobietę, nie dlatego, że ona mu każe.
Ona nie musi mu się podporządkowywać, bo oni uzgadniają wszystko wspólnie.On nie ma słuchać Twoich poleceń, tylko tego co myślisz, czujesz, ma być uważny - jeśli mu zależy na Tobie. Kiedy mu rozkazujesz lub masz pretensje, a facet jest normalny, to nic dziwnego, że to olewa. Inaczej się komunikuj.
Jak inaczej jak on by sobie sam wlasnie chcial sobie rzadzic to jak mu wklepac do lba, ze nie na tym polega zwiazek, ze to ja mam wiecej do powiedzenia ?
13 2024-03-30 12:08:04 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-03-30 12:10:07)
wieka napisał/a:Bierzcie pod uwagę fakt, że Julka zatrzymała się na poziomie 10 latki i nic i tak do niej nie dotrze, ona wie swoje i koniec
Tak,bo tylko 10 latka chce miec fajnego faceta,ktory bedzie z nia zgodny i z ktorego bedzie jakis pozytek. ... prawdziwa kobieta marzy o chlopu, ktoremu trzeba uslugiwac i I ktory ma wiecej do powodzenia niz ona,bo jakze inaczej ha ha
Chodzi o to, że nic nie rozumiesz, a wydaje Ci, że wiesz wszystko lepiej, tylko dlaczego z każdą pierdółką przychodzisz na forum!?
Problem w tym, że forum nie zmieni Twojego dziecięcego myślenia.
JuliaUK33 napisał/a:wieka napisał/a:Bierzcie pod uwagę fakt, że Julka zatrzymała się na poziomie 10 latki i nic i tak do niej nie dotrze, ona wie swoje i koniec
Chodzi o to, że nic nie rozumiesz, a wydaje Ci, że wiesz wszystko lepiej, tylko dlaczego z każdą pierdółką przychodzisz na forum!?
Uwazasz fakt wysmiewania sie z faktu, ze facet slucha kobiety za pierdolke... no to sobie zyjcie w sredniowieczu ja sobie zyje na szczescie zyje w pieknym kraju miodem i mlekiem plynacym
wieka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Tak,bo tylko 10 latka chce miec fajnego faceta,ktory bedzie z nia zgodny i z ktorego bedzie jakis pozytek. ... prawdziwa kobieta marzy o chlopu, ktoremu trzeba uslugiwac i I ktory ma wiecej do powodzenia niz ona,bo jakze inaczej ha ha
Uwazasz fakt wysmiewania sie z faktu, ze facet slucha kobiety za pierdolke... no to sobie zyjcie w sredniowieczu ja sobie zyje na szczescie zyje w pieknym kraju miodem i mlekiem plynacym
Ja o niebie, a Ty o chlebie... jak zwykle
Jak inaczej jak on by sobie sam wlasnie chcial sobie rzadzic to jak mu wklepac do lba, ze nie na tym polega zwiazek, ze to ja mam wiecej do powiedzenia ?
Jeśli zarówno on, jak i Ty chcecie walczyć o władzę w relacji, to z Wami obojgiem jest coś nie tak. On musi znaleźć uległą, a Ty uległego. W normalnej relacji jest szacunek, wspólnota, a nie walka o dominację.
JuliaUK33 napisał/a:Jak inaczej jak on by sobie sam wlasnie chcial sobie rzadzic to jak mu wklepac do lba, ze nie na tym polega zwiazek, ze to ja mam wiecej do powiedzenia ?
Jeśli zarówno on, jak i Ty chcecie walczyć o władzę w relacji, to z Wami obojgiem jest coś nie tak. On musi znaleźć uległą, a Ty uległego.
W normalnej relacji jest szacunek, wspólnota, a nie walka o dominację.
To nie o to chodzi. Ja tylko chce miec fajny zwiazek, gdzie facet na wszystko sie zgadza na wszystkie moje decyzje plus duzo robi w domu, zeby nie musiec przy nim zapierdzielac. I to wszystko. Wiecej nie wymagam
SamotnaWilczyca napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Jak inaczej jak on by sobie sam wlasnie chcial sobie rzadzic to jak mu wklepac do lba, ze nie na tym polega zwiazek, ze to ja mam wiecej do powiedzenia ?
Jeśli zarówno on, jak i Ty chcecie walczyć o władzę w relacji, to z Wami obojgiem jest coś nie tak. On musi znaleźć uległą, a Ty uległego.
To nie o to chodzi. Ja tylko chce miec fajny zwiazek, gdzie facet na wszystko sie zgadza na wszystkie moje decyzje plus duzo robi w domu, zeby nie musiec przy nim zapierdzielac. I to wszystko. Wiecej nie wymagam
To brzmi jakbys chciala miec syna, a nie partnera.
19 2024-03-30 13:34:54 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-03-30 13:36:47)
https://www.youtube.com/watch?v=3stYtU5oXVw
Ja od życia za dużo nie wymagam... Niech ma wzrostu metr 80, jedwabiste włosy, oczy wyraziste... innych wymagań co do wyglądu nie mam
JuliaUK33 napisał/a:SamotnaWilczyca napisał/a:Jeśli zarówno on, jak i Ty chcecie walczyć o władzę w relacji, to z Wami obojgiem jest coś nie tak. On musi znaleźć uległą, a Ty uległego.
Nie chce miec dziecka jedno wystarczy
Lady Loka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:To nie o to chodzi. Ja tylko chce miec fajny zwiazek, gdzie facet na wszystko sie zgadza na wszystkie moje decyzje plus duzo robi w domu, zeby nie musiec przy nim zapierdzielac. I to wszystko. Wiecej nie wymagam
Ale to, w jaki sposob opisujesz tego "wymarzonego" faceta brzmi bardziej jak opis dziecka niż opis partnera.
JuliaUK33 napisał/a:Lady Loka napisał/a:To brzmi jakbys chciala miec syna, a nie partnera.
Ale to, w jaki sposob opisujesz tego "wymarzonego" faceta brzmi bardziej jak opis dziecka niż opis partnera.
No niewiem w tych czasach znalezc grzeczne, posluszne dziecko to jest cud jakis....a tak serio to po co mi partnerski zwiazek? Podejmuje decyzje ja mowie TAK on mowi NIE i problem trzeba ustepowac, wymyslac jakies inne wyjscia,podporzadkowywac sie jego widzi mi sie. Ja mowie do niego "kochanie umyj naczynia" on ,ze nie,bo nie jest niewolnik itp do czego mi partnerski zwiazek same utrudnienia. A tak sobie znajde fajnego faceta,a nie bede sobie dowalac roboty i problemow i to pod wlasnym dachem
Ja sie sucham starego bo mudry chop jes i zawsze mo racje.
Ja sie sucham starego bo mudry chop jes i zawsze mo racje.
Choopy majom tylko racje jak ino spiom
Jak śpi, to go nie suhom bo straśnie hrapie.muwie mu nie hlajze tyle pifska bo mos bondziol jak u tego, co go w telewizoze juz nie pokazuja po wybora to jesce hrapies jak nos pies
26 2024-03-31 08:14:45 Ostatnio edytowany przez 5i5kiN (2024-03-31 08:15:13)
Julka
Ale obecnie moi rodzice oboje cofają się w rozwoju.
Ojczymowi jedynie co dobrze wychodzi to granie w world of tanka ale na ironię losu typ jest za gruby nawet by się przez właz się nie przecisnął
Game over
Lepiej byc samemu niż byle co brac
A to dobre zawsze mi się wydawało że kobiety ulegają częściej mężczyzną. Mnie to wprawdzie nie dotyczy bo jednak jestem sama.