Ja to jednak nie moge pic ani kawy ani pic/jesc niczego co zawiera kofeine. Wy tez tak macie,ze po kawie czujecie sie przymulone, senne, a z drugiej strony nie mozecie zasnac? Ja to nawet po coca coli mam takie objawy,a ona tez zawiera kofeine. U mnie nawet minimalne ilosci kofeiny sa odczuwalne. Rzadko pije kawe i tylko okazyjnie,ale zawsze po niej boli mnie w klasie piersiowej plus czuje silny niepokoj. Moze mam juz problemy z sercem co? Moze jakas alergia na kofeine? No nie wierze moja kumpela pije kawe i jest pelna energii, a ja po kawie i wogole po wszystkim co ma kofeine padam zmeczona, nie mam wogole na nic ochoty, by cokolwiek robic plus czesto jestem nerwowa(cos w rodzaju ataku paniki) Dlaczego wiec kofeina na mnie dziala na odwrot? Tez tak macie.?... ja wiec postanowilam, ze od dzisiaj wogole nie pije kawy, ani nie jem/pije niczego co ma kofeine w skladzie . Zreszta i tak przy hipoglikemii nie powinnam kofeiny,ale myslalam,ze okazyjnie mnie nie zaszkodzi, a tu nawet okazyjnie nie moge,organizm odrzuca. A wy jak reagujecie na kofeine? Na kawe itp?
1 2024-03-28 12:30:23 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-03-28 12:31:14)
Ja pije dwie kawy dziennie, ani mocne ani slabe. Po kawie chce mi sie siku, po coli tez, niekiedy chce mi sie spac, ale to bardziej jak spadnie mi cukier po zjedeniu czegos slodkiego.
Ja pije dwie kawy dziennie, ani mocne ani slabe. Po kawie chce mi sie siku, po coli tez, niekiedy chce mi sie spac, ale to bardziej jak spadnie mi cukier po zjedeniu czegos slodkiego.
Moze tez masz hipoglikemie
Gosiawie napisał/a:Ja pije dwie kawy dziennie, ani mocne ani slabe. Po kawie chce mi sie siku, po coli tez, niekiedy chce mi sie spac, ale to bardziej jak spadnie mi cukier po zjedeniu czegos slodkiego.
Moze tez masz hipoglikemie
chyba nie
Zamień kawę na yerba mate i wszystkie efekty uboczne kofeiny uznasz za niebyłe
Zamień kawę na yerba mate i wszystkie efekty uboczne kofeiny uznasz za niebyłe
Nie to dziala jak kawa ma jakas substancja co tez zle na mnie dziala niestety
zodny kolfeiny nie biere i chop tyz nie. zdrowe jestemy i lekuf nam nie potsza. kompotu se uszykujemy i storczy na caly dzin.
zodny kolfeiny nie biere i chop tyz nie. zdrowe jestemy i lekuf nam nie potsza. kompotu se uszykujemy i storczy na caly dzin.
I dobrze kompot jest zdrowy ja ostatnio z gruszek robilam
Zmień dealera