Przyznali mi zasilek chorobowy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Przyznali mi zasilek chorobowy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Przyznali mi zasilek chorobowy

Wlasnie wracam z urzedu pracy. Przyznali mi zasilek chorobowy £550 na miesiac plus UC na siebie i  corke jako samotna matka £680. Nie musze tez juz szukac pracy. Zyc nie umierac. Dodatkowo mam pelno bonow na darmowe wejscia z corka w rozne fajne miejsca, placa mi za mieszkanie, corka ma darmowe obiady, znizki na prad i gaz, darmowe lekarstwa, dentysta, nawet nowy kot skorzystal,bo ma darmowego weterynarza i bony na kocia karme... jakze cudowny dzien. W zasadzie to ciesze sie,ze z dzialalnosci mi nie wyszlo, bo tak bym.byla na starych zasilkach, a teraz mam nowe,duzo lepsze.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyznali mi zasilek chorobowy
JuliaUK33 napisał/a:

Wlasnie wracam z urzedu pracy. Przyznali mi zasilek chorobowy £550 na miesiac plus UC na siebie i  corke jako samotna matka £680. Nie musze tez juz szukac pracy. Zyc nie umierac. Dodatkowo mam pelno bonow na darmowe wejscia z corka w rozne fajne miejsca, placa mi za mieszkanie, corka ma darmowe obiady, znizki na prad i gaz, darmowe lekarstwa, dentysta, nawet nowy kot skorzystal,bo ma darmowego weterynarza i bony na kocia karme... jakze cudowny dzien. W zasadzie to ciesze sie,ze z dzialalnosci mi nie wyszlo, bo tak bym.byla na starych zasilkach, a teraz mam nowe,duzo lepsze.

Julka Ty chyba w czepku urodziłaś się big_smile

3

ty na tych zasilkasz serio siedzisz, bo chcesz, czy dlatego ze nie mozesz inaczej?

4

blueangel napisał/a:

ty na tych zasilkasz serio siedzisz, bo chcesz, czy dlatego ze nie mozesz inaczej?

Jedno i drugie

5

A ja się cieszę, że nigdy nie musiałam liczyć  na zasiłek. Praca, jaka by nie była, pomaga  w wielu aspektach życia. Z drugiej strony jak ktoś się rozleniwi, to ciężko mu wrócić do obowiązków. Nie dyskwalifikuję tych na zasiłkach i rentach, podejrzewam, że zawsze coś bym sobie znalazła do zrobienia.

6

The government has announced an increase for households who claim UC, which could see them getting an average of £470 extra from April. BOZE  kochamy coz za cudowna nowina od kwietnia £470 zasilku wiecej. Nigdy nie pojde do roboty, po co mam zapierdzielac,skoro dostaje tyle a moze nawet wiecej co miminalna

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Przyznali mi zasilek chorobowy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024