Wlasnie wracam z urzedu pracy. Przyznali mi zasilek chorobowy £550 na miesiac plus UC na siebie i corke jako samotna matka £680. Nie musze tez juz szukac pracy. Zyc nie umierac. Dodatkowo mam pelno bonow na darmowe wejscia z corka w rozne fajne miejsca, placa mi za mieszkanie, corka ma darmowe obiady, znizki na prad i gaz, darmowe lekarstwa, dentysta, nawet nowy kot skorzystal,bo ma darmowego weterynarza i bony na kocia karme... jakze cudowny dzien. W zasadzie to ciesze sie,ze z dzialalnosci mi nie wyszlo, bo tak bym.byla na starych zasilkach, a teraz mam nowe,duzo lepsze.
Wlasnie wracam z urzedu pracy. Przyznali mi zasilek chorobowy £550 na miesiac plus UC na siebie i corke jako samotna matka £680. Nie musze tez juz szukac pracy. Zyc nie umierac. Dodatkowo mam pelno bonow na darmowe wejscia z corka w rozne fajne miejsca, placa mi za mieszkanie, corka ma darmowe obiady, znizki na prad i gaz, darmowe lekarstwa, dentysta, nawet nowy kot skorzystal,bo ma darmowego weterynarza i bony na kocia karme... jakze cudowny dzien. W zasadzie to ciesze sie,ze z dzialalnosci mi nie wyszlo, bo tak bym.byla na starych zasilkach, a teraz mam nowe,duzo lepsze.
Julka Ty chyba w czepku urodziłaś się
ty na tych zasilkasz serio siedzisz, bo chcesz, czy dlatego ze nie mozesz inaczej?
ty na tych zasilkasz serio siedzisz, bo chcesz, czy dlatego ze nie mozesz inaczej?
Jedno i drugie
A ja się cieszę, że nigdy nie musiałam liczyć na zasiłek. Praca, jaka by nie była, pomaga w wielu aspektach życia. Z drugiej strony jak ktoś się rozleniwi, to ciężko mu wrócić do obowiązków. Nie dyskwalifikuję tych na zasiłkach i rentach, podejrzewam, że zawsze coś bym sobie znalazła do zrobienia.
The government has announced an increase for households who claim UC, which could see them getting an average of £470 extra from April. BOZE kochamy coz za cudowna nowina od kwietnia £470 zasilku wiecej. Nigdy nie pojde do roboty, po co mam zapierdzielac,skoro dostaje tyle a moze nawet wiecej co miminalna