Jak ktos nie wie o co chodzi to prosze przeczytac moj poprzedni post "o tym,ze koniec mojej dzialalnosci" oczywiscie nie z mojej winy. Na swiecie istnieja wredni,zawistni ludzie,ktorzy tych,ktorym kasa przychodzi latwo bez duzego wysilku utopili by w lyzce wody. Tutaj jedna kretynka nie mogla zniesc, ze nie zapierdzielam jak ona po 12 godzin i tak wiem,ze o to chodzilo o nic wiecej,bo wiele razy to podkreslala w stosunku do innych ludzi nazywajac ich pasozytami. Zrobila to celowo ,bo myslala, ze jak mi zamkna dzialalnosc to ja juz nie bede miala powrotu do zasilkow, wiec bede musiala szukac zwyklej roboty na etat. Niestety nie przewidziala harpia, ze obowiazywal mnie 3 miesieczny okres proby I tylko dzieki temu, ze sie nie skonczyl moge aplikowac o nowe zasilki, co dzisiaj zrobie,na odpowiedz bede czekac 5 tygodni na szczescie mam dosc oszczednosci. Takze tego wracam na zasilki, ale sie nie moge doczekac.jak ja spotkam i jej powiem "ze mi powiedzieli w urzedzie, ze moge aplikowac o nowe zasilki" to sie chyba wscieknie,bo ona nie cierpi ludzi na zasilkach,wyzywa ich od pasozytyow, bo mysli, ze kazdy musi zapieprzac jak ona jeszcze jej bezczelnie odpowiem "ze teraz bedzie placila na mnie podatki " ha ha dobrze tak tej idiotce trzeba bylo nie zaczynac ze mna.
Czemu ten wątek ma służyć? Notabene kolejny o tym samym?
Julka powiedz, dlaczego się spowiadasz ze swojego życia?
Przecież to troll. Jakiś dzieciak, któremu się nudzi. Julka zwiedziła już wiele różnych for. Ma etapy aktywizacji i etapy milczenia, a potem szuka atencji. Albo komuś się wybitnie nudzi albo to już podpada pod chorobę psychiczną.
Julka, może czas założyć bloga i tam się spowiadać ze swojego życia, godzina po godzinie... Taki "Pamiętnik z życia Julki", może jeszcze jakiś zysk byś z tego miała.
Przecież to troll. Jakiś dzieciak, któremu się nudzi. Julka zwiedziła już wiele różnych for. Ma etapy aktywizacji i etapy milczenia, a potem szuka atencji. Albo komuś się wybitnie nudzi albo to już podpada pod chorobę psychiczną.
Nie jestem trollem. Nie mam tez zadnej choroby psychicznej. Nie moja wina,ze nie pojmujecie, ze mozna chciec zyc na zasilkach i korzystac z pieknego wolnego zycia,zamiast marnowac minimum 8 godzin zycia dziennie na robote za psie grosze
Julka, może czas założyć bloga i tam się spowiadać ze swojego życia, godzina po godzinie... Taki "Pamiętnik z życia Julki", może jeszcze jakiś zysk byś z tego miała.
A wiesz,ze wiele razy myslalam o zalozeniu bloga. Nawet fajny pomysl pomysle o wlasnym blogu. Moze sie w koncu zdecyduje
wieka napisał/a:Julka, może czas założyć bloga i tam się spowiadać ze swojego życia, godzina po godzinie... Taki "Pamiętnik z życia Julki", może jeszcze jakiś zysk byś z tego miała.
A wiesz,ze wiele razy myslalam o zalozeniu bloga. Nawet fajny pomysl pomysle o wlasnym blogu. Moze sie w koncu zdecyduje
Nakręcaj filmiki na YouTube.
Będziesz celebrytką, będzie kasa z reklam, z Patronite, proś o funta na kawę.
Im dziwniejsze wypowiedzi tym większa oglądalność.
To działa jak cyrk.
Nie jestem trollem. Nie mam tez zadnej choroby psychicznej. Nie moja wina,ze nie pojmujecie, ze mozna chciec zyc na zasilkach i korzystac z pieknego wolnego zycia,zamiast marnowac minimum 8 godzin zycia dziennie na robote za psie grosze
Właśnie dlatego tak szybko porzuciłaś pomysł o działalności - bo było za trudno.
A pamiętasz, jak się oburzałaś, jak Ci ktoś napisał, że nie masz nawet grama ambicji? Teraz to już tylko udowodniłaś, że nie masz.
Nie podpuszczaj, bo gotowa uwierzyć, że ma coś do przekazania
10 2024-02-15 19:25:24 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-02-15 19:25:45)
JuliaUK33 napisał/a:Nie jestem trollem. Nie mam tez zadnej choroby psychicznej. Nie moja wina,ze nie pojmujecie, ze mozna chciec zyc na zasilkach i korzystac z pieknego wolnego zycia,zamiast marnowac minimum 8 godzin zycia dziennie na robote za psie grosze
Właśnie dlatego tak szybko porzuciłaś pomysł o działalności - bo było za trudno.
A pamiętasz, jak się oburzałaś, jak Ci ktoś napisał, że nie masz nawet grama ambicji? Teraz to już tylko udowodniłaś, że nie masz.
wieka napisał/a:Julka, może czas założyć bloga i tam się spowiadać ze swojego życia, godzina po godzinie... Taki "Pamiętnik z życia Julki", może jeszcze jakiś zysk byś z tego miała.
Skoro na forum zawsze znajdzie się ktoś chętny do dyskusji dla dyskusji, to i zainteresuje ludzi blogiem, kontrowersja robi swoje.
Priscilla napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Nie jestem trollem. Nie mam tez zadnej choroby psychicznej. Nie moja wina,ze nie pojmujecie, ze mozna chciec zyc na zasilkach i korzystac z pieknego wolnego zycia,zamiast marnowac minimum 8 godzin zycia dziennie na robote za psie grosze
Skoro na forum zawsze znajdzie się ktoś chętny do dyskusji dla dyskusji, to i zainteresuje ludzi blogiem, kontrowersja robi swoje.
Zwykla robote na etacie za psie grosze,ktore w 99% pojda na rachunki uwazasz za ambicje? Ambicje to praca lekarza,naukowca,podroznika, dziennikarza, kogos kto zmienil i ulepszyl ten swiat. Zwykly, zawod nie jest zadna ambicja.
12 2024-02-15 20:09:25 Ostatnio edytowany przez Rafał Poznań (2024-02-15 20:27:43)
.... robote za psie grosze
Za psie grosze to tylko takie tłumoki jak ty pracują. Zero wiedzy zero umiejętności i zero czegokolwiek to i zapłata psia...Czego się nie dotkniesz to nie wyjdzie.
Największym twoim problemem jest fakt że nie masz świadomości jakim żenującym bytem jesteś. No tak szczerze mówiąc... Szkoda mi tylko twojego dziecka. Zycie mamy jedno a jej się taka matka trafiła...
Tak na marginesie mam najbliższe kuzynostwo na emigracji w Anglii i im starczyło na dom samochody i wakacje parę razy w roku...nie tylko na rachunki. i bynajmniej nie są lekarzami prawnikami itd Także ten tego nie pierdziel farmazonów. Jesteś patusem ze sporym intelektualnym deficytem nastawionym z góry na życie za cudze...I zawsze znajdziesz jaką wyssaną z dupy historię jak to nie osiągnęłaś sukcesu przez kogoś.
A co do blogu to może daj tytuł "Pasożyt na emigracji' albo coś w tym stylu myślę że tu faktycznie możesz zaistnieć...
W poprzednim wątku napisałaś że odpowiedź już przyszła i wypłata zasiłku 25 lutego,w tym piszesz że czekać będziesz 5 tygodni na decyzję...jakiś czas temu stękałaś że masz parę funtów, teraz już masz oszczędności... Widzisz kłamstwa to przywilej ludzi inteligentnych. Ty do nich nie należysz i nawet w tym gubisz się.
13 2024-02-15 20:37:47 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-02-15 21:07:22)
JuliaUK33 napisał/a:.... robote za psie grosze
Za psie grosze to tylko takie tłumoki jak ty pracują. Zero wiedzy zero umiejętności i zero czegokolwiek to i zapłata psia...Czego się nie dotkniesz to nie wyjdzie.
Największym twoim problemem jest fakt że nie masz świadomości jakim żenującym bytem jesteś. No tak szczerze mówiąc... Szkoda mi tylko twojego dziecka. Zycie mamy jedno a jej się taka matka trafiła...
Tak na marginesie mam najbliższe kuzynostwo na emigracji w Anglii i im starczyło na dom samochody i wakacje parę razy w roku...nie tylko na rachunki. i bynajmniej nie są lekarzami prawnikami itd Także ten tego nie pierdziel farmazonów. Jesteś patusem ze sporym intelektualnym deficytem nastawionym z góry na życie za cudze...I zawsze znajdziesz jaką wyssaną z dupy historię jak to nie osiągnęłaś sukcesu przez kogoś.
A co do blogu to może daj tytuł "Pasożyt na emigracji' albo coś w tym stylu myślę że tu faktycznie możesz zaistnieć...W poprzednim wątku napisałaś że odpowiedź już przyszła i wypłata zasiłku 25 lutego,w tym piszesz że czekać będziesz 5 tygodni na decyzję...jakiś czas temu stękałaś że masz parę funtów, teraz już masz oszczędności... Widzisz kłamstwa to przywilej ludzi inteligentnych. Ty do nich nie należysz i nawet w tym gubisz się.
Ten watek napisalam pierwszy, tamten drugi pozniej i myslalam, ze bede czekac 5 tygodni, bo tyle czekalam za pierwszym razem jak aplikowalam o zasilki-NIE moja wina,ze wygrzebaliscie ten watek pozniej.... wiekszosc ludzi pracuje za najnizsza krajowa zwlaszcza imigranci, bo Anglicy sa zbyt ambitni, a moze inaczej maja o sobie wysokie mniemanie, zeby robic najciezsze roboty wiec zatrudniaja ludzi z Europy wschodniej, dlatego najwiecej na znywakach,najwiecej na zbiorach owocow,najwiecej w fabrykach jest m in Polakow wlasnie i rzadko kto awansuje na wyzsze stanowisko. Tylko nieliczni maja dobrze platna prace.. no i ovzywiscie zapomnialam dodac, ze wyzywanie mnie od pasozytow,patoligii, darmozjadow itp ani wmawianie mi jak to moje dziecko jest nieszczesliwe wogole mnie nie rusza,poniewaz tylko ja wiem jakie mam relacje z dzieckiem,ile rzeczy ona posiada,a zapewniam, ze nie zyje w biedzie, wiec wogole mnie to nie rusza. Ja wiem,ze najezdzanie komus na ambicje lub ich brak to wasz jedyny sposob na to,zebym poszla zapierdzielac do zwyklej roboty.... no coz wytlumacze raz jeszcze ja mialam cudowny plan na wlasna dzialalnosc,wszystko szlo zgodnie z planem, latwy zarobek, malo co sie napracowalam w zasadzie robienie bizuterii traktowalam jak hobby, a nie jak prace,no jej robienie sprawialo mi przyjemnosc,mialam sporo pozytywnych opinii... ale na swiecie istnieje podli, zajadli ludzie,ktorzy tylko gdy uslysza, ze ktos ma kase latwy sposobem to chca te osoba zniszyc "na zasadzie ja zapierdzielam to Ty tez bedziesz" I tutaj mowa o jednej falszywej zmiji i jej durnych kolezankach, ktore wpisaly mi same negatywne feedbaki. NIE to nie byl nikt inny,bo za udlawienie sie dziecka koralikiem oraz silna reakcja alergiczna juz dawno miala bym odpowiednie sluzby na glowie, a nikt tego nie zglaszal. Natomiast niestety poniewaz moja dzialalnosc na okres probny byla podpieta pod urzad to kazde negatywne feedbaki, nawet te falszywe zle swiadczy rowniez o urzednikach, a udowodnianie prawdziwosci tych feedbakow to tez koszta sadowe, po za tym gdy ludzie czytaja takie opinie to nikt sie NIE zastanawia czy to prawda,czy zmyslone, tylko kazdy uznaje za prawde kazdego feedbaki nawet te wszystkie wymyslone, dlatego zawiesili mi dzialalnosc. A teraz do jedna sprawy dlaczego ta harpia mnie tak zalatwila? Bo po prostu zazdroscila, ze mam kase latwym sposobem, wiec pomyslalo sobie,ze jezeli przez negatywne feedbaki ktore sa dosc powazne zamkna mi dzialalnosc, ja nie bede miec powrotu na zasilki ,wiec jedyne co mi pozostanie to zapierdzielanie kazdego dnia po 8 godzin. I wiem ze to ona na 100%,bo kiedy z nia rozmawialam to wypowiedzialam takie zdanie "cale szczescie,ze wszystko dobrze sie rozwija, bo jak mi nie wyjdzie z dzialalnoscia to niewiem co zrobie,bo a zasilkow juz zrezygnowalam, wiec watpie czy mi dadza" wiec po tych slowach zmija pewnie myslala,ze mnie zalatwi. Na cale szczescie mylilam sie i przy okresie probnym mozna aplikowac o nowe zasilki... nawet nie wiesz jak bardzo mam ochote podejsc pod jej prace jednego popoludnia i jej powiedziec, ze jestem na nowym zasilku i sfotografowac jej wsciekly ryj. Takze nie do mnie pretense nie bylo moja intencja rezygnacja z dzialalnosci po prostu no coz sila wyzsza, a moze raczej glupota wyzsza pewnej kretynki, ktora nienawidze kazdej kobiety powtarzam kazdej ktorej powodzi sie od niej lepiej.... nie dam jej tej satysfakcji I NIE pojde zapieprzac jak ona do zwyklej roboty oj wtedy to by sie czula jakby zdobyla zloto i szczyt himalajow. Ona wlasnie tego oczekuje "juz nawet dzis jedna jej kolezanka mi napisala "i co rozgladasz sie za praca w jakies fabryce albo restauracji" juz sie idiotki dopytuja czy obym nie zaczela zapierdzielac tak jak one
Ale ja tu widzę znaczącą różnicę - na forum to jest dwustronna zabawa, a jeśli chodzi o blogi i inne takie, to czyta się zwykle tylko to, co jest ciekawe i napisane w interesujący sposób.
15 2024-02-15 21:31:49 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-02-15 21:32:39)
Ten watek napisalam pierwszy, tamten drugi pozniej i myslalam, ze bede czekac 5 tygodni, bo tyle czekalam za pierwszym razem jak aplikowalam o zasilki-NIE moja wina,ze wygrzebaliscie ten watek pozniej.... wiekszosc ludzi pracuje za najnizsza krajowa zwlaszcza imigranci, bo Anglicy sa zbyt ambitni, a moze inaczej maja o sobie wysokie mniemanie, zeby robic najciezsze roboty wiec zatrudniaja ludzi z Europy wschodniej, dlatego najwiecej na znywakach,najwiecej na zbiorach owocow,najwiecej w fabrykach jest m in Polakow wlasnie i rzadko kto awansuje na wyzsze stanowisko. Tylko nieliczni maja dobrze platna prace..
Bzdura, bzdura, bzdura. Jestem z tego pokolenia, które tłumnie emigrowało do UK i dlatego mam tam wielu znajomych, z których do tego czasu każdy jakoś się ustawił. Moja bliska przyjaciółka ma dziś własne mieszkanie, samochodu nie ma, bo nie potrzebuje, gdyż jako pracownik PKP ma darmową komunikację, ale za to na wypasione wczasy lata kilka razy do roku. W Polsce ma drugie, pięknie urządzone mieszkanie, które stanowi jej bazę noclegową, kiedy przylatuje do kraju.
Nie znam nikogo, kto w UK żyje na zasiłkach albo pracuje na zmywaku, więc nie kupuję Twojej emigracyjnej bajki.
A córka? Teraz jest ok, ale ona kiedyś dorośnie, dojrzeje i wtedy oceni. Albo i nie, bo przesiąknie i będzie żyła w taki sam sposób.
JuliaUK33 napisał/a:Ten watek napisalam pierwszy, tamten drugi pozniej i myslalam, ze bede czekac 5 tygodni, bo tyle czekalam za pierwszym razem jak aplikowalam o zasilki-NIE moja wina,ze wygrzebaliscie ten watek pozniej.... wiekszosc ludzi pracuje za najnizsza krajowa zwlaszcza imigranci, bo Anglicy sa zbyt ambitni, a moze inaczej maja o sobie wysokie mniemanie, zeby robic najciezsze roboty wiec zatrudniaja ludzi z Europy wschodniej, dlatego najwiecej na znywakach,najwiecej na zbiorach owocow,najwiecej w fabrykach jest m in Polakow wlasnie i rzadko kto awansuje na wyzsze stanowisko. Tylko nieliczni maja dobrze platna prace..
Bzdura, bzdura, bzdura. Jestem z tego pokolenia, które tłumnie emigrowało do UK i dlatego mam tam wielu znajomych, z których do tego czasu każdy jakoś się ustawił. Moja bliska przyjaciółka ma dziś własne mieszkanie, samochodu nie ma, bo nie potrzebuje, gdyż jako pracownik PKP ma darmową komunikację, ale za to na wypasione wczasy lata kilka razy do roku. W Polsce ma drugie, pięknie urządzone mieszkanie, które stanowi jej bazę noclegową, kiedy przylatuje do kraju.
Nie znam nikogo, kto w UK żyje na zasiłkach albo pracuje na zmywaku, więc nie kupuję Twojej emigracyjnej bajki.A córka? Teraz jest ok, ale ona kiedyś dorośnie, dojrzeje i wtedy oceni. Albo i nie, bo przesiąknie i będzie żyła w taki sam sposób.
Napisalam, ze sa tez ludzie,ktorzy zarabiaja bardzo dobrze w Anglii. Natomiast nie zaprzeczysz faktom,ze wiekszosc ludzi zatrudnionych na malo ambitnych stanowiskach to sa ludzie z Europy Wschodniej. No Ty nie znasz,ale.ja znam i to sporo osob,ktore pracuja za najnizsza krajowa wszystkie sa z Polski Litwy,Ukrainy
Napisalam, ze sa tez ludzie,ktorzy zarabiaja bardzo dobrze w Anglii. Natomiast nie zaprzeczysz faktom,ze wiekszosc ludzi zatrudnionych na malo ambitnych stanowiskach to sa ludzie z Europy Wschodniej. No Ty nie znasz,ale.ja znam i to sporo osob,ktore pracuja za najnizsza krajowa wszystkie sa z Polski Litwy,Ukrainy
Po pierwsze przypuszczam, że z racji swojej sytuacji obracasz się w takim środowisku. Po drugie trzeba byłoby się każdej z tych osób z osobna przyjrzeć, co się takiego zadziało, że żyją tam tyle lat i nadal pracują na zmywakach czy przy zbiorze owoców - jakie mają wykształcenie, umiejętności, ambicje, podejście do pracy, do życia?
Osoby, które dobrowolnie idą na zasiłek dla bezrobotnych, to praktycznie same dno społeczeństwa.
Niżej są tylko obszczani bezdomni na dworcach.
Gdyby wszyscy mieli ambicje typu: ,,pójdę na zasiłek, będę dostawała pieniążki i mogę oglądać TV cały dzień", to nasza cywilizacja byłaby dalej na etapie średniowiecza.
Samo chodzenie do pracy i przebywanie wśród ludzi rozwija umysł, bo człowiek ma styczność z różnymi charakterami i uczy się w jaki sposób z nimi obcować itp.
JuliaUK33 napisał/a:Napisalam, ze sa tez ludzie,ktorzy zarabiaja bardzo dobrze w Anglii. Natomiast nie zaprzeczysz faktom,ze wiekszosc ludzi zatrudnionych na malo ambitnych stanowiskach to sa ludzie z Europy Wschodniej. No Ty nie znasz,ale.ja znam i to sporo osob,ktore pracuja za najnizsza krajowa wszystkie sa z Polski Litwy,Ukrainy
Po pierwsze przypuszczam, że z racji swojej sytuacji obracasz się w takim środowisku. Po drugie trzeba byłoby się każdej z tych osób z osobna przyjrzeć, co się takiego zadziało, że żyją tam tyle lat i nadal pracują na zmywakach czy przy zbiorze owoców - jakie mają wykształcenie, umiejętności, ambicje, podejście do pracy, do życia?
No tak masz racje kazdy ma inne podejscie do zycia i inna sytuacje. Ja tylko.ze swoich obserrwacji widze, ze na malo ambitnych stanowiskach Anglicy pracowac nie chca,wiec zatrudniaja ludzi z Europy Wschodniej. Natomiast nie wykluczam tez,ze Polacy I inni pracuja w Anglii tez na dosc wysokich stanowiskach
20 2024-02-16 01:08:33 Ostatnio edytowany przez assassin (2024-02-16 01:09:30)
JuliaUK33 napisał/a:Nie jestem trollem. Nie mam tez zadnej choroby psychicznej. Nie moja wina,ze nie pojmujecie, ze mozna chciec zyc na zasilkach i korzystac z pieknego wolnego zycia,zamiast marnowac minimum 8 godzin zycia dziennie na robote za psie grosze
Miliony dolców zarabia dziewczę udające w internetach psa, także tego, można wsadzić sobie w rzyć dyplomy, ambicję itd. jeśli trafi się swoją niszę
@Rafał Poznań, może i inteligentny, ale kultury więcej można doświadczyć od żulika pod monopolowym, a Julka, za nasze nie żyje, więc o co bulwers.
Miliony dolców zarabia dziewczę udające w internetach psa, także tego, można wsadzić sobie w rzyć dyplomy, ambicję itd. jeśli trafi się swoją niszę
I zrobiłbyś z siebie idiotę tylko po to, żeby się klikało? Bo ja nie. Nie wszystko można przeliczyć na pieniądze i nie każdy w taki sposób kalkuluje.
Ponadto, jak sam stwierdziłeś, trzeba mieć na to jakiś pomysł, a nie każdy takie rzeczy potrafi.
assassin napisał/a:Miliony dolców zarabia dziewczę udające w internetach psa, także tego, można wsadzić sobie w rzyć dyplomy, ambicję itd. jeśli trafi się swoją niszę
I zrobiłbyś z siebie idiotę tylko po to, żeby się klikało? Bo ja nie. Nie wszystko można przeliczyć na pieniądze i nie każdy w taki sposób kalkuluje.
Ponadto, jak sam stwierdziłeś, trzeba mieć na to jakiś pomysł, a nie każdy takie rzeczy potrafi.
Serio uwazasz, ze gdybym wiedziala o tym co odpierdzieli jedna idiotka i jej kolezanki to chwalila bym sie swoim pomyslem na biznes na forum? Otoz nie przewidzialam tego. Dzialalnosc mam zamknieta nie ze swojej winy,bo nie ja jestem odpowiedzialna za to co kto pisze tym bardziej, ze strona na okres probny byla podpieta pod strone urzedu
Priscilla napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Nie jestem trollem. Nie mam tez zadnej choroby psychicznej. Nie moja wina,ze nie pojmujecie, ze mozna chciec zyc na zasilkach i korzystac z pieknego wolnego zycia,zamiast marnowac minimum 8 godzin zycia dziennie na robote za psie grosze
@Rafał Poznań, może i inteligentny, ale kultury więcej można doświadczyć od żulika pod monopolowym, a Julka, za nasze nie żyje, więc o co bulwers.
I bym rowniez nie zyla za cudze, gdyby nie jedna durna zmija i jej kolezanki. Jej isc podziekowac,gdyby nie jej durne pomysly to dalej rozkrecala bym biznes,ale do tego wlasnie prowadzi ludzka zawisc,wiec trudno jedna harpia sprawila, ze podatnicy cierpia,bo ja do zwyklej roboty nie pojde,zeby dac jej satysfakcje,ze zapierdzielam tak jak ona
assassin napisał/a:Priscilla napisał/a:Właśnie dlatego tak szybko porzuciłaś pomysł o działalności - bo było za trudno.
I bym rowniez nie zyla za cudze, gdyby nie jedna durna zmija i jej kolezanki. Jej isc podziekowac,gdyby nie jej durne pomysly to dalej rozkrecala bym biznes,ale do tego wlasnie prowadzi ludzka zawisc,wiec trudno jedna harpia sprawila, ze podatnicy cierpia,bo ja do zwyklej roboty nie pojde,zeby dac jej satysfakcje,ze zapierdzielam tak jak ona
Przestań robić z siebie wiekszą kretynkę niż juz zrobiłaś.
Jakbyś faktycznie chciała żyć za swoje, to mogłabyś teraz biznes spokojnie kontynuowac, ale już pod sobą samą, a nie pod urzędem. Podobno masz oszczędności, postaw wlłasną stronę i rób dalej.
25 2024-02-16 11:50:28 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-02-16 11:52:45)
JuliaUK33 napisał/a:assassin napisał/a:Miliony dolców zarabia dziewczę udające w internetach psa, także tego, można wsadzić sobie w rzyć dyplomy, ambicję itd. jeśli trafi się swoją niszę
Jakbyś faktycznie chciała żyć za swoje, to mogłabyś teraz biznes spokojnie kontynuowac, ale już pod sobą samą, a nie pod urzędem. Podobno masz oszczędności, postaw wlłasną stronę i rób dalej.
No wlasnie nie moge tak,bo moja dzialalnosc ma zarejestrowany numer na okres probny,ktory musialam wpisywac za kazdym wchodzeniem na strone. Nie moge wiec tej samej dzialalnosci prowadzic teraz osobno. Wiec nie wypowiadaj sie jak o czyms nie masz pojecia i nie jestem kretynka-kretynki to sa wlasnie takie wredne szmaty jak ten falszywiec przez ktora stracilam mozliwosc dalszego prowadzenia dzialalnosci. I I tak ona to zrobila ze swoimi kolezankami w jednym celu-NIE mogla zniesc,ze zarabiam kase malym wysilkiem,gdy ona za nminimalna zapierdziela w knajpie pracuje jako pomoc kuchenna i co dzien jest zajechana robota. I wiesz co ten kurwiszon to Polka,ale juz chyba to wspominalam. Kiedys mi matka powiedziala "pamietaj trzymaj sie w Anglii od rodakow z daleka, nic im nie mow,z niczego nie zwierzaj, bo Cie Polak z zawisci w lyzce wody utopi " no i matka miala racje. Dlatego jedyny kontakt z Polakami jaki od teraz mam to moja rodzina i to forum, ktore traktuje jak rozrywke . Nigdy wiecej NIE bede sie zadawac z zadnymi Polakami mieszkajacymi w Anglii. Co za wstyd wogole to Anglikom mowilam znajomym, znajomym z innych krajow "ze prowadze dzialalnosc jest super, kasa leci na konto,kobiety kupuja bizuterie, ja mam przyjemna, wygodna prace" nikt z tym NIE mial zadnego problemu. Poszlam wygadalam sie Polce i koniec kariery. Jestesmy niestety bardzo wredny narodem dla siebie nie mozemy zniesc jak innemu Polakowi albo Polce powodzi sie od nas lepiej, ma wygodne zycie itp kazdy narod sie razem trzyma za granica tylko Polak Polaka do kazdego podpierdala i dolki pod nim kopie
Lady Loka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:I bym rowniez nie zyla za cudze, gdyby nie jedna durna zmija i jej kolezanki. Jej isc podziekowac,gdyby nie jej durne pomysly to dalej rozkrecala bym biznes,ale do tego wlasnie prowadzi ludzka zawisc,wiec trudno jedna harpia sprawila, ze podatnicy cierpia,bo ja do zwyklej roboty nie pojde,zeby dac jej satysfakcje,ze zapierdzielam tak jak ona
No wlasnie nie moge tak,bo moja dzialalnosc ma zarejestrowany numer na okres probny,ktory musialam wpisywac za kazdym wchodzeniem na strone. Nie moge wiec tej samej dzialalnosci prowadzic teraz osobno. Wiec nie wypowiadaj sie jak o czyms nie masz pojecia i nie jestem kretynka-kretynki to sa wlasnie takie wredne szmaty jak ten falszywiec przez ktora stracilam mozliwosc dalszego prowadzenia dzialalnosci. I I tak ona to zrobila ze swoimi kolezankami w jednym celu-NIE mogla zniesc,ze zarabiam kase malym wysilkiem,gdy ona za nminimalna zapierdziela w knajpie pracuje jako pomoc kuchenna i co dzien jest zajechana robota. I wiesz co ten kurwiszon to Polka,ale juz chyba to wspominalam. Kiedys mi matka powiedziala "pamietaj trzymaj sie w Anglii od rodakow z daleka, nic im nie mow,z niczego nie zwierzaj, bo Cie Polak z zawisci w lyzce wody utopi " no i matka miala racje. Dlatego jedyny kontakt z Polakami jaki od teraz mam to moja rodzina i to forum, ktore traktuje jak rozrywke . Nigdy wiecej NIE bede sie zadawac z zadnymi Polakami mieszkajacymi w Anglii. Co za wstyd wogole to Anglikom mowilam znajomym, znajomym z innych krajow "ze prowadze dzialalnosc jest super, kasa leci na konto,kobiety kupuja bizuterie, ja mam przyjemna, wygodna prace" nikt z tym NIE mial zadnego problemu. Poszlam wygadalam sie Polce i koniec kariery. Jestesmy niestety bardzo wredny narodem dla siebie nie mozemy zniesc jak innemu Polakowi albo Polce powodzi sie od nas lepiej, ma wygodne zycie itp kazdy narod sie razem trzyma za granica tylko Polak Polaka do kazdego podpierdala i dolki pod nim kopie
To się zaklada działalnosć samodzielnie, bez pośrednoctwa urzędu. Jakbyś chciala, to juz byś działała, zeby to zrobić.
JuliaUK33 napisał/a:Lady Loka napisał/a:Przestań robić z siebie wiekszą kretynkę niż juz zrobiłaś.
To się zaklada działalnosć samodzielnie, bez pośrednoctwa urzędu. Jakbyś chciala, to juz byś działała, zeby to zrobić.
Nadal nie rozumiesz, ale nie bede sie powtarzac-okres probny jeszcze nie minal,wiec nie moge dzialac,a z czegos dofinansowanie trzeba zaczac zwracac. Zapytam po okresie 3 miesiecy czy moge te sama dzialalnosc prowadzic oddzielnie. Poki co czeka mnie mimo wszystko cudowne zycie na zasilkach
Lady Loka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:No wlasnie nie moge tak,bo moja dzialalnosc ma zarejestrowany numer na okres probny,ktory musialam wpisywac za kazdym wchodzeniem na strone. Nie moge wiec tej samej dzialalnosci prowadzic teraz osobno. Wiec nie wypowiadaj sie jak o czyms nie masz pojecia i nie jestem kretynka-kretynki to sa wlasnie takie wredne szmaty jak ten falszywiec przez ktora stracilam mozliwosc dalszego prowadzenia dzialalnosci. I I tak ona to zrobila ze swoimi kolezankami w jednym celu-NIE mogla zniesc,ze zarabiam kase malym wysilkiem,gdy ona za nminimalna zapierdziela w knajpie pracuje jako pomoc kuchenna i co dzien jest zajechana robota. I wiesz co ten kurwiszon to Polka,ale juz chyba to wspominalam. Kiedys mi matka powiedziala "pamietaj trzymaj sie w Anglii od rodakow z daleka, nic im nie mow,z niczego nie zwierzaj, bo Cie Polak z zawisci w lyzce wody utopi " no i matka miala racje. Dlatego jedyny kontakt z Polakami jaki od teraz mam to moja rodzina i to forum, ktore traktuje jak rozrywke . Nigdy wiecej NIE bede sie zadawac z zadnymi Polakami mieszkajacymi w Anglii. Co za wstyd wogole to Anglikom mowilam znajomym, znajomym z innych krajow "ze prowadze dzialalnosc jest super, kasa leci na konto,kobiety kupuja bizuterie, ja mam przyjemna, wygodna prace" nikt z tym NIE mial zadnego problemu. Poszlam wygadalam sie Polce i koniec kariery. Jestesmy niestety bardzo wredny narodem dla siebie nie mozemy zniesc jak innemu Polakowi albo Polce powodzi sie od nas lepiej, ma wygodne zycie itp kazdy narod sie razem trzyma za granica tylko Polak Polaka do kazdego podpierdala i dolki pod nim kopie
Nadal nie rozumiesz, ale nie bede sie powtarzac-okres probny jeszcze nie minal,wiec nie moge dzialac,a z czegos dofinansowanie trzeba zaczac zwracac. Zapytam po okresie 3 miesiecy czy moge te sama dzialalnosc prowadzic oddzielnie. Poki co czeka mnie mimo wszystko cudowne zycie na zasilkach
Trololololo.
Julka, Twoje historie od dawna sie kupy nie trzymają, ale ta to już jest jakiś absurd.
JuliaUK33 napisał/a:Lady Loka napisał/a:To się zaklada działalnosć samodzielnie, bez pośrednoctwa urzędu. Jakbyś chciala, to juz byś działała, zeby to zrobić.
Trololololo.
Julka, Twoje historie od dawna sie kupy nie trzymają, ale ta to już jest jakiś absurd.
No nietesty nie trolololo,ale coz juz mnie sie nie chce od nowa tego samego powtarzac i tlumaczyc-meczace to jest,szkoda mi palcow na klepanie tego samego... dlatego teraz mam zamiar zajac sie swoim pieknym, cudownym, wolnym i wygodnym zyciem na zasilkach i licznych przywilejach
Podaj przykłady tego cudownego wolnego życia.
Ja to widzę tak:
Wstajesz rano, wyprawiasz córkę do szkoły.
Idziesz do supermarketu polować na przecenione warzywa czy inne produkty którym kończy się data ważności.
Potem do ichniejszego Caritasu wybrać sobie jakieś ciuchy, buty.
Potem do domu na obiad.
Po obiedzie na Forum Net Kobiet pisać jak to cudownie jest żyć na zasiłku.
Podaj przykłady tego cudownego wolnego życia.
Ja to widzę tak:
Wstajesz rano, wyprawiasz córkę do szkoły.
Idziesz do supermarketu polować na przecenione warzywa czy inne produkty którym kończy się data ważności.
Potem do ichniejszego Caritasu wybrać sobie jakieś ciuchy, buty.
Potem do domu na obiad.
Po obiedzie na Forum Net Kobiet pisać jak to cudownie jest żyć na zasiłku.
Przykladow jest duzo. To zle widzisz,bo po odprawieniu corki do szkoly mam cale 6 godzin wolnosci wtedy bede mogla robic to na co mam ochote w zaleznosci od pogody albo na zewnatrz albo w mieszkaniu. Warzywa najtansze po promocji? Ha ha,a po co jak one sa tanie w Anglii. W Aldi wiekszosc warzyw nie kosztuje wiecej niz 2 funty, a wiele jest ponizej funta. Jak pojde na stragan warzywny to kazdy koszyk roznych warzyw i owocow kosztuje funta-dlatego nie potrzebuje zadnych przecen warzyw, bo one sa tanie. A do charity shopow owszem bede chodzic, bo mozna tam znalezc super,markowe rzeczy w stanie idealnym za kilka funtow i chodza tam rowniez ludzie pracujacy. Pozniej bede czas spedzac z corka, bo w porownaniu do zajechanyycch robota matek bede miala na to czas po pol dnia cudownego relaksu i wolnosci
32 2024-02-16 15:00:20 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-02-16 15:04:39)
PE zatwierdzil pakt migracyjny dlatego tym bardziej lepiej nie robic z siebie osla roboczego pod islamskim butem lewactwa. Przyplyna sobie setki tysiecy o ile nie miliony nielegalnych islamskich imigrantow i to calymi rodzinami, a zapewniam, ze oni mnoza sie jak kroliki i Europejczycy beda ciezko harowac, a oni beda ciagnac socjal i swoje biznesy prowadzic. Dlatego ja sobie pewnego pieknego dnia usiade z popcornem i bede obserwowac wszystkich tych zawistnych Polakow, ktorzy pluli na pis,ze rozdaje piecet plus rodakom, bo wkrotce oni beda zapierdzielac na islamistow i na nich placic podatki. Dlatego ja sie dawno wypisalam z tego chorego systemu zapierdzielania na koryto obcych mordow i WAM tez to radze-przejsc na strone wolnosci, a nie zniewolenia. Niech sobie politycy, unijne durnie sie biora do roboty, a nie siedza przy stolkach,a zwykli ludzie mimo, ze pracuja to kombinuja jak przezyc przez miesiac, bo nie otrzymuja zadnej pomocy ani wdziecznosci. Nie bojcie sie porzuccie to niewolnictwo iddcie sobie albo na zasilki albo zakladajcie wlasne biznesy. Ja jestem na zasilku od 5 miesiaca ciazy przez wiele lat i przezylam na nim doskonale, mojej corce nic nie brakowalo, bylo naprawde super-wakacje zycia,super
spedzony czas razem z corka.Trzeba zyc po za system niewolniczym -mamy tylko jedno zycie na ziemii. Czlowiek do emerytury musi pracowac 65 lat w Polsce(a lewactwo chce wam pewnie ten wiek podniesc) przeciez wiek 65 lat to w tym wieku kazdy juz moze dostac zawal,wylew, ludzie maja bole kregoslupa, bole kosci po latach pracy, stres,nerwice, nowotwory, wiec co chcecie dopiero na stare lata cieszyc sie marna emerytura schorowani, zamiast korzystac z wolnosci od lat jak ja. Tak naprawde przepracowalam w swoim zyciu tylko jeden rok,bo uznalam, ze to jest niewolnictwo systemu. I tak na zasilkach bedziecie miec mniej kasy niz pracujac,ale tez wiecej przywilejow, a w wielu przypadkach takze mniej wydatkow, a wiec to wszystko sie wyrownuje,bo co jest lepsze zarabiac duzo i wszystkie rachunki samemu placic, czy dostawac mniej z zasilkow,ale nie musiec wielu rzeczy oplacac? A wiec widzicie,ze to sie wyrownuje. Idzcie ludzie do wolnosci, bezstresowego zycia,spedzajcie ten czas z dziecmi, zamiast sie kisic w robocie. Politycy sami beda musieli wziasc sie do roboty i to oni na nas beda placicili podatki-oni maja wszyscy milardy, biliony w UE,kreca interesy z innymi krajami nie dajcie sobie wmowic, ze musicie cale zycie zapierdzielac. Ja tez na poczatku sie balam byc na zasilkach, jak sobie poradze, balam sie,ze bede zyla w biedzie, ze corka nie bedzie miec niczego,ale po miesiacu zycia na zasilkach zrozumialam, ze to nie prawda jak ludziom wmawiaja, na zasilkach jest super.
33 2024-02-16 15:11:14 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2024-02-16 15:11:40)
I Ty, głupia, myslisz, ze jak wszyscy pójda na zasiłki, to system będzie super dzialal?
Zasiłki powinny byc jak najmniejsze i jak najkrocej dawane. Zeby zmotywować człowieka do podjecia pracy. Nie po to, zeby sie wygodnie urządzil i 10 lat ciagnąl benefity.
I Ty, głupia, myslisz, ze jak wszyscy pójda na zasiłki, to system będzie super dzialal?
Zasiłki powinny byc jak najmniejsze i jak najkrocej dawane. Zeby zmotywować człowieka do podjecia pracy. Nie po to, zeby sie wygodnie urządzil i 10 lat ciagnąl benefity.
Zostalas oklamana przez system zajmie mi wiele lat o ile nie cale zycie przetlumaczyc wam to wszystko jak bardzo jestescie zniewoleni przez system. Otoz najwiecej pieniedzy biliony, milardy leza w takich miejscach jak UE,USA,bank glowny swiatowy,Watykan, Arabia Saudyjska gdyby zebrac te wszystkie pieniadze do kupy to kazdej rodzinie mozna by bylo rozdac po 5 milionow funtow na cale zycie. Pieniedzy jest za duzo, nie ma zadnego kryzysu jak politycy wam wmawiaja. Pieniadze z samej tylko Arabii Saudyjskiej wystrarczyly by zaspokic glod i dac godne warunki do zycia calej Afryce. Jestescie oklamami przez system i powtarzacie te frazesy bez zastanowienia, tak samo o dodruku pieniadza, ze to niby wartosc traci i, ze kosztowne, co jest kosztowne? Wydrukowanie plastiku co jakis czas w maszynie? Nic nie traci na wartosci to oni obnizaja wartosc pieniadza, a nie pieniadz sam sobie (swoja droga ci,ktorzy ograniczaja plastik drukuja plastikowe pieniadze). Mozna naiwnym ludziom.wszystko wmowic
Lady Loka napisał/a:I Ty, głupia, myslisz, ze jak wszyscy pójda na zasiłki, to system będzie super dzialal?
Zostalas oklamana przez system zajmie mi wiele lat o ile nie cale zycie przetlumaczyc wam to wszystko jak bardzo jestescie zniewoleni przez system. Otoz najwiecej pieniedzy biliony, milardy leza w takich miejscach jak UE,USA,bank glowny swiatowy,Watykan, Arabia Saudyjska gdyby zebrac te wszystkie pieniadze do kupy to kazdej rodzinie mozna by bylo rozdac po 5 milionow funtow na cale zycie. Pieniedzy jest za duzo, nie ma zadnego kryzysu jak politycy wam wmawiaja. Pieniadze z samej tylko Arabii Saudyjskiej wystrarczyly by zaspokic glod i dac godne warunki do zycia calej Afryce. Jestescie oklamami przez system i powtarzacie te frazesy bez zastanowienia, tak samo o dodruku pieniadza, ze to niby wartosc traci i, ze kosztowne, co jest kosztowne? Wydrukowanie plastiku co jakis czas w maszynie? Nic nie traci na wartosci to oni obnizaja wartosc pieniadza, a nie pieniadz sam sobie (swoja droga ci,ktorzy ograniczaja plastik drukuja plastikowe pieniadze). Mozna naiwnym ludziom.wszystko wmowic
Nie zostałam przez nikogo oklamana. W życiu nie chciałabym spędzic 10 lat w domu na zasiłku, w dodatku będac patentowanym leniem.
Zarabiam dobrze, w przeciwieństwie do Ciebie mam wlasne mieszkanie, stac mnie na wakacje i nie muszę polowac na produkty za funta.
Priscilla napisał/a:assassin napisał/a:Miliony dolców zarabia dziewczę udające w internetach psa, także tego, można wsadzić sobie w rzyć dyplomy, ambicję itd. jeśli trafi się swoją niszę
Ponadto, jak sam stwierdziłeś, trzeba mieć na to jakiś pomysł, a nie każdy takie rzeczy potrafi.Serio uwazasz, ze gdybym wiedziala o tym co odpierdzieli jedna idiotka i jej kolezanki to chwalila bym sie swoim pomyslem na biznes na forum? Otoz nie przewidzialam tego. Dzialalnosc mam zamknieta nie ze swojej winy,bo nie ja jestem odpowiedzialna za to co kto pisze tym bardziej, ze strona na okres probny byla podpieta pod strone urzedu
A Ty serio nie połapałaś, że to nie o tym była mowa?
Natomiast ciągle pierdzielisz o tej swojej działalności, co to ktoś Ci ją podobno rozwalił, a wszystko kupy się nie trzyma. Teraz, jak zauważyła już Lady Loka, też mogłabyś zrobić coś, żeby ją utrzymać, ale nie zrobisz, bo nie o to Ci przecież chodzi. Ale nie, lepiej wszystkim dookoła wmawiać zazdrość, zawiść i co tam jeszcze, jakby serio było Ci czego zazdrościć
37 2024-02-16 16:39:16 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-02-16 16:42:19)
JuliaUK33 napisał/a:Lady Loka napisał/a:I Ty, głupia, myslisz, ze jak wszyscy pójda na zasiłki, to system będzie super dzialal?
Nie zostałam przez nikogo oklamana. W życiu nie chciałabym spędzic 10 lat w domu na zasiłku, w dodatku będac patentowanym leniem.
Zarabiam dobrze, w przeciwieństwie do Ciebie mam wlasne mieszkanie, stac mnie na wakacje i nie muszę polowac na produkty za funta.
Przeciez ja nie siedze 10 lat w domu, mam klucze moge wychodzic kiedy chce i gdzie chce,w porownaniu do was,ktorzy musicie kisic sie w robocie w piekne, sloneczne dni. A tak teraz sie zaczal proces myslenia jak bardzo jestescie oklamywani przez system,szok i niedowierzanie przejdzie Ci to zobaczysz w jakim niewolniczym systemie zyjesz
Lady Loka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Zostalas oklamana przez system zajmie mi wiele lat o ile nie cale zycie przetlumaczyc wam to wszystko jak bardzo jestescie zniewoleni przez system. Otoz najwiecej pieniedzy biliony, milardy leza w takich miejscach jak UE,USA,bank glowny swiatowy,Watykan, Arabia Saudyjska gdyby zebrac te wszystkie pieniadze do kupy to kazdej rodzinie mozna by bylo rozdac po 5 milionow funtow na cale zycie. Pieniedzy jest za duzo, nie ma zadnego kryzysu jak politycy wam wmawiaja. Pieniadze z samej tylko Arabii Saudyjskiej wystrarczyly by zaspokic glod i dac godne warunki do zycia calej Afryce. Jestescie oklamami przez system i powtarzacie te frazesy bez zastanowienia, tak samo o dodruku pieniadza, ze to niby wartosc traci i, ze kosztowne, co jest kosztowne? Wydrukowanie plastiku co jakis czas w maszynie? Nic nie traci na wartosci to oni obnizaja wartosc pieniadza, a nie pieniadz sam sobie (swoja droga ci,ktorzy ograniczaja plastik drukuja plastikowe pieniadze). Mozna naiwnym ludziom.wszystko wmowic
Przeciez ja nie siedze 10 lat w domu, mam klucze moge wychodzic kiedy chce i gdzie chce,w porownaniu do was,ktorzy musicie kisic sie w robocie w piekne, sloneczne dni. A tak teraz sie zaczal proces myslenia jak bardzo jestescie oklamywani przez system,szok i niedowierzanie przejdzie Ci to zobaczysz w jakim niewolniczym systemie zyjesz
Moze poświęc ten wolny czas na naukę rozumienia tekstu pisanego? Bo kolejny raz nie łapiesz tego, co się do Ciebie pisze.
39 2024-02-16 17:20:50 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-02-16 17:22:42)
Haha, i tu się Juleczko baaaardzo mylisz, bo zarabiam robiąc to, co lubię, a przy tym wcale nie kiszę się w robocie, kiedy za oknem świeci słońce, bo mogę ją wykonywać kiedy chcę, gdzie chcę i w takim zakresie, jak sama to sobie narzucę.
Pamiętaj też, że pycha kroczy przed upadkiem, więc żeby Cię kiedyś życie nie zmusiło do pokory.
JuliaUK33 napisał/a:Przeciez ja nie siedze 10 lat w domu, mam klucze moge wychodzic kiedy chce i gdzie chce,w porownaniu do was,ktorzy musicie kisic sie w robocie w piekne, sloneczne dni. A tak teraz sie zaczal proces myslenia jak bardzo jestescie oklamywani przez system,szok i niedowierzanie przejdzie Ci to zobaczysz w jakim niewolniczym systemie zyjesz
Haha, i tu się Juleczko baaaardzo mylisz, bo zarabiam robiąc to, co lubię, a przy tym wcale nie kiszę się w robocie, kiedy za oknem świeci słońce, bo mogę ją wykonywać kiedy chcę, gdzie chcę i w takim zakresie, jak sama to sobie narzucę.
Pamiętaj też, że pycha kroczy przed upadkiem, więc żeby Cię kiedyś życie nie zmusiło do pokory.
Jaki ciekawe zawod wykonujesz, ze tutaj ciagle na forum Cie widze? Podobnie jak innych. Wy wszyscy pracujcie, ale chyba na tym forum blahaha i udajecie zapracowanych
Jaki ciekawe zawod wykonujesz, ze tutaj ciagle na forum Cie widze? Podobnie jak innych. Wy wszyscy pracujcie, ale chyba na tym forum blahaha i udajecie zapracowanych
Ale ja w ogóle nie udaję zapracowanej, bo tak jak napisałam zarabiam, ale sama sobie jestem sterem, żaglem i okrętem, a że pracuję zdalnie, to w przerwach mam czas i na forum. Pomijając przy tym, że to też jest fałszywy obraz, że ciągle tu jestem, bo ja po prostu rzadko się wylogowuję, nawet jak nie siedzę przed monitorem.
Przy okazji zwróć uwagę, kiedy na forum jest największy ruch - zwykle jak ludzie są w pracy
JuliaUK33 napisał/a:Jaki ciekawe zawod wykonujesz, ze tutaj ciagle na forum Cie widze? Podobnie jak innych. Wy wszyscy pracujcie, ale chyba na tym forum blahaha i udajecie zapracowanych
Ale ja w ogóle nie udaję zapracowanej, bo tak jak napisałam zarabiam, ale sama sobie jestem sterem, żaglem i okrętem, a że pracuję zdalnie, to w przerwach mam czas i na forum. Pomijając przy tym, że to też jest fałszywy obraz, że ciągle tu jestem, bo ja po prostu rzadko się wylogowuję, nawet jak nie siedzę przed monitorem.
Przy okazji zwróć uwagę, kiedy na forum jest największy ruch - zwykle jak ludzie są w pracy
W jakim.zawodzie pracujesz? Jakos dziwnym cudem wy tutaj wszyscy macie zdalne prace. Co nie wejde to osoby rzekomo pracujace sa na forum aktywne
W jakim.zawodzie pracujesz?
Sorry, ale nie czuję potrzeby, by spowiadać się z zawodu, jaki wykonuję.
Jakos dziwnym cudem wy tutaj wszyscy macie zdalne prace. Co nie wejde to osoby rzekomo pracujace sa na forum aktywne
No i?
Toż Ci przecież napisałam, jak to wygląda, nie chce mi się tego powtarzać.
A już zupełnie inną kwestią jest, że wystarczy, żeby ktoś miał pracę biurową i z dostępem do komputera.
JuliaUK33 napisał/a:W jakim.zawodzie pracujesz?
Julia napisał/a:Jakos dziwnym cudem wy tutaj wszyscy macie zdalne prace. Co nie wejde to osoby rzekomo pracujace sa na forum aktywne
No i?
A już zupełnie inną kwestią jest, że wystarczy, żeby ktoś miał pracę biurową i z dostępem do komputera.
Tak blahaha praca biurowa chyba jako bajkopisarze na tym forum, wy myslicie, ze ja niewiem jak praca biurowa wyglada? Przeciez skoro macie komputer to nie po to,zeby sobie na forum wchodzic niewiadomo ile razy dziennie tylko do spraw zwiazanych z praca (tzw sluzbowych) no nie praca, kawka, plotki,siedzenie na forum,a sprawy sluzbowe robia sie same,klienci tez sie sami obsluguja a co tam szlachta siedzi na forum od godziny czasu ha ha ha,ale bajki piszesz
Tak blahaha praca biurowa chyba jako bajkopisarze na tym forum, wy myslicie, ze ja niewiem jak praca biurowa wyglada? Przeciez skoro macie komputer to nie po to,zeby sobie na forum wchodzic niewiadomo ile razy dziennie tylko do spraw zwiazanych z praca (tzw sluzbowych) no nie praca, kawka, plotki,siedzenie na forum,a sprawy sluzbowe robia sie same,klienci tez sie sami obsluguja a co tam szlachta siedzi na forum od godziny czasu ha ha ha,ale bajki piszesz
A tak serio, to o co Ci chodzi, z czym masz problem?
JuliaUK33 napisał/a:Tak blahaha praca biurowa chyba jako bajkopisarze na tym forum, wy myslicie, ze ja niewiem jak praca biurowa wyglada? Przeciez skoro macie komputer to nie po to,zeby sobie na forum wchodzic niewiadomo ile razy dziennie tylko do spraw zwiazanych z praca (tzw sluzbowych) no nie praca, kawka, plotki,siedzenie na forum,a sprawy sluzbowe robia sie same,klienci tez sie sami obsluguja a co tam szlachta siedzi na forum od godziny czasu ha ha ha,ale bajki piszesz
A czy ja napisalam, ze mam jakis problem?
Priscilla napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Tak blahaha praca biurowa chyba jako bajkopisarze na tym forum, wy myslicie, ze ja niewiem jak praca biurowa wyglada? Przeciez skoro macie komputer to nie po to,zeby sobie na forum wchodzic niewiadomo ile razy dziennie tylko do spraw zwiazanych z praca (tzw sluzbowych) no nie praca, kawka, plotki,siedzenie na forum,a sprawy sluzbowe robia sie same,klienci tez sie sami obsluguja a co tam szlachta siedzi na forum od godziny czasu ha ha ha,ale bajki piszesz
A czy ja napisalam, ze mam jakis problem?
Wyraźnie masz. Z czytaniem ze zrozumieniem to na pewno, a całej reszty to już mogę się tylko domyślić.
Priscilla napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:W jakim.zawodzie pracujesz?
Julia napisał/a:Jakos dziwnym cudem wy tutaj wszyscy macie zdalne prace. Co nie wejde to osoby rzekomo pracujace sa na forum aktywne
No i?
A już zupełnie inną kwestią jest, że wystarczy, żeby ktoś miał pracę biurową i z dostępem do komputera.Tak blahaha praca biurowa chyba jako bajkopisarze na tym forum, wy myslicie, ze ja niewiem jak praca biurowa wyglada? Przeciez skoro macie komputer to nie po to,zeby sobie na forum wchodzic niewiadomo ile razy dziennie tylko do spraw zwiazanych z praca (tzw sluzbowych) no nie praca, kawka, plotki,siedzenie na forum,a sprawy sluzbowe robia sie same,klienci tez sie sami obsluguja a co tam szlachta siedzi na forum od godziny czasu ha ha ha,ale bajki piszesz
Wyobraź sobie, że nawet jak ktoś tak pracuje, to wypłatę dostaje większą niz Ty zasiłki, a nie zapierdziela od rana do nocy.
49 2024-02-16 21:06:57 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-02-16 21:07:12)
Wyobraź sobie, że nawet jak ktoś tak pracuje, to wypłatę dostaje większą niz Ty zasiłki, a nie zapierdziela od rana do nocy.
Pomijając fakt, skąd Julka może wiedzieć, jak wygląda praca biurowa
Jak pojde na stragan warzywny to kazdy koszyk roznych warzyw i owocow kosztuje funta-dlatego nie potrzebuje zadnych przecen warzyw, bo one sa tanie.
Chcesz mi powiedzieć, że w UK koszyk warzyw kosztuje funta?
A czy teraz tutaj w tym pokoju jest z nami ten koszyk z warzywami za funta?
51 2024-02-16 21:18:05 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-02-16 21:18:59)
JuliaUK33 napisał/a:Jak pojde na stragan warzywny to kazdy koszyk roznych warzyw i owocow kosztuje funta-dlatego nie potrzebuje zadnych przecen warzyw, bo one sa tanie.
Chcesz mi powiedzieć, że w UK koszyk warzyw kosztuje funta?
A czy teraz tutaj w tym pokoju jest z nami ten koszyk z warzywami za funta?
Tak na straganach sa po funcie. W Aldi,Asda czy Lidl marchewka pol.kg 45 p, 15 rzodkiewek 45p, salaty to max 50p, 6 pomidorow salatkowych 85p, 5 duzych ziemniakow takich do pieczenia za funta, zwykle ziemniaki poltora kg £2, kukurydza 2 kollby £1.50, banany 5 sztuk za funta,winogrona 700g 2 funty....serio.warzywa I owoce w Anglii sa tanie ja jestem na diecie roslinnej, wiec sporo kasy oszczedzam na miesie(zwlaszcza czerwonym) oraz innych prod odzwierzecych.
Julia, jakby wszyscy mieli takie podejście do życia jak Ty (zasiłki), to cywilizacja zatrzymałaby się na etapie średniowiecza.
Jak się z tym czujesz?
Jak się z tym czujesz?
Jak się ma potrzeby życiowe zredukowane do minimum to można się w tym odnaleźć. Zapytaj się lepiej gdzie jeździ na wakacje jakie książki czyta, kiedy była w kinie teatrze czy w dobrej knajpie...
Rumunski_Zolnierz napisał/a:
Jak się z tym czujesz?
Jak się ma potrzeby życiowe zredukowane do minimum to można się w tym odnaleźć. Zapytaj się lepiej gdzie jeździ na wakacje jakie książki czyta, kiedy była w kinie teatrze czy w dobrej knajpie...
Bardzo czesto korzystam z takich atrakcji.,bo mam liczne przywileje i rozne bony za darmo plus przede wszystkim.czas wolny.