Hej wam. Nie wiem czemu tutaj pisze, ale nie mam kogo się doradzić. Moja dziewczyna dziś rano otrzymała dwa bukiety kwiatów, na jednym karteczka "jesteś piękna, może kiedyś..." Ale to nie istotne.
Bukiety postawiła w salonie i ona zadowolona i się chwali jakie są piękne... I co ja mam dziś jej dać prezent czy kwiaty które postawi obok tych od jakiegoś typa? uważam że jest to słabe strasznie. Gdybym coś dostał od innej kobiety to bym wyrzucił bądź nie przyjął a ona jeszcze celebruje to że dostała je... I nie widzi w tym nic złego. Nie wiem czy przesadzam...
1 2024-02-14 11:31:46 Ostatnio edytowany przez DariuszWod (2024-02-14 11:32:12)
wariatka typowa,
jeszcze niestety niedowartosciowana-takie są najpodlejsze--cóż..
Hej wam. Nie wiem czemu tutaj pisze, ale nie mam kogo się doradzić. Moja dziewczyna dziś rano otrzymała dwa bukiety kwiatów, na jednym karteczka "jesteś piękna, może kiedyś..." Ale to nie istotne.
Bukiety postawiła w salonie i ona zadowolona i się chwali jakie są piękne... I co ja mam dziś jej dać prezent czy kwiaty które postawi obok tych od jakiegoś typa?uważam że jest to słabe strasznie. Gdybym coś dostał od innej kobiety to bym wyrzucił bądź nie przyjął a ona jeszcze celebruje to że dostała je... I nie widzi w tym nic złego. Nie wiem czy przesadzam...
Szykuj miejsce na poroże.
DariuszWod napisał/a:Hej wam. Nie wiem czemu tutaj pisze, ale nie mam kogo się doradzić. Moja dziewczyna dziś rano otrzymała dwa bukiety kwiatów, na jednym karteczka "jesteś piękna, może kiedyś..." Ale to nie istotne.
Bukiety postawiła w salonie i ona zadowolona i się chwali jakie są piękne... I co ja mam dziś jej dać prezent czy kwiaty które postawi obok tych od jakiegoś typa?uważam że jest to słabe strasznie. Gdybym coś dostał od innej kobiety to bym wyrzucił bądź nie przyjął a ona jeszcze celebruje to że dostała je... I nie widzi w tym nic złego. Nie wiem czy przesadzam...
Szykuj miejsce na poroże.
Zdziwiłabym się gdybyś nie był jednym z pierwszych w tego typu wątkach. Pewnie dzisiaj, z okazji Walentynek, chłopcy z Wykopu mają misję.
Pewnie sama sobie te bukiety zamówiła
to info dla Ciebie, że jej nie doceniasz tak bardzo jakby chciała
6 2024-02-14 14:41:58 Ostatnio edytowany przez Kaszpir007 (2024-02-14 14:44:11)
Serio ?
Pierwszy post i takie dziwne pytanie ???
Coś mi się zdaje że to marna prowokacja i nic więcej ...
7 2024-02-14 14:46:29 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-02-14 14:46:53)
Serio ?
Pierwszy post i takie dziwne pytanie ???
Coś mi się zdaje że to marna prowokacja i nic więcej ...
Walentynki dzisiaj to trolle milosne beda wymyslac historie
To wygląda przede wszystkim na jakąś demonstrację wobec Ciebie.
Gdyby rzeczywiście w grę wchodził jakiś romans, to raczej starałaby się być dyskretna.
Sądzę, że dziewczyna albo sama zamówiła te kwiaty by wywołać w Tobie określoną reakcję, albo gdy jakiś kolega, którego normalnie by spławiła, zaczął ją adorować, uznała, że wykorzysta to jako pretekst, by wzbudzić w Tobie zazdrość.
Powiedz szczerze, jak u Ciebie z romantycznymi gestami? W zeszłym roku na Walentynki kupiłeś jej coś, zaprosiłeś ją gdzieś? Niektóre kobiety przywiązują b. dużą wagę do takich rzeczy.