Koniec - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 51 ]

Temat: Koniec

Witam, chciał bym was prosić o podsunięcie jakiegoś pomysłu na zakończenie związku w walentynki, tak aby ona po pamiętała to do końca życia. Oczywiście bez krzyków i awantur na spokojnie ale z klasą. Tak aby się niczego nie spodziewała. Z góry dziękuję wam za odpowiedź

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Koniec
wierny12345 napisał/a:

Witam, chciał bym was prosić o podsunięcie jakiegoś pomysłu na zakończenie związku w walentynki, tak aby ona po pamiętała to do końca życia. Oczywiście bez krzyków i awantur na spokojnie ale z klasą. Tak aby się niczego nie spodziewała. Z góry dziękuję wam za odpowiedź

- z klasą
- tak aby popamiętała

Wybierz jedno.

3

wierny12345 napisał/a:

Jak w Walentynki, to na pewno zapamieta. Polecam pożegnalny seks, po wszystkim powiedz jej, że to koniec.

4

Lady Loka napisał/a:
wierny12345 napisał/a:

- z klasą
- tak aby popamiętała

Wybierz jedno.

Bardziej mi zależy aby po pamiętała a jeszcze lepiej gdyby najadła się wstydu. Masz jakiś pomysł?

5

A jaki jest powód zakończenia związku?

6

Mariusz 1984 napisał/a:

Jestem robiony w c...i dziś sie o tym dowiedziałem.
Kupiła mi drogi prezent itd ale co z tego jak powiedziała mi dziś, że nie może na noc zostać jutro bo musi zostać z mamą  bo jej siostra jednak nie może bo jej coś wypadło( mama wymaga opieki ) tak się składa, że rozmawiałem z jej siostrą i ona wcale się nigdzie nie wybiera tylko zostaje w domu a Karolina (moja przyszla ex) poinformowała w domu że jej nie będzie na noc wink
Wszystko jest dla mnie jasne, nawet nie mam zamiaru pytać z kim. Chce jej dać popalić

7

wierny12345 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
wierny12345 napisał/a:

- z klasą
- tak aby popamiętała

Wybierz jedno.

Bardziej mi zależy aby po pamiętała a jeszcze lepiej gdyby najadła się wstydu. Masz jakiś pomysł?

Tak, weź rozbieg i z całej siłe w ścianę.

8 Ostatnio edytowany przez 5i5kiN (2024-02-13 18:42:40)

Wino, swieczki, muzyka romantyczna i o 21 niespodzianką, budzik nastaw, ubierz się, rzuć stówę i pożegnaj, banie będzie miała rozjechana hehe

/ No chyba, że jest u ciebie to ubieracie się oboje wypuszczasz ja od siebie przodem, nie spisalas się, ale masz za fatyge, a teraz wypierdalaj ale tak przez łzy z wymuszonym uśmiechem;)

Hehe scenariusze do filmów l powinienem pisać

9

W jakim wieku jesteście ? Może zamiast zrywać najpierw z nią porozmawiaj szczerze ?

10

Wez zapros ja do siebie,niech w tle gra pogrzebowa muzyka, zapal swiece dla atmosfery, zawies sznur czosnku na suficie,  daj jej na romantyczny obiad przeterminowane spaghetti i splesniale ciasto,na koniec wrecz jej zwiedly kwiatek albo pokrzywa najlepiej i se daj jej kartke ze wiedzma na miotle, ona otworzy kartke, a tam napisane "poszla won czarownico "

11

Zdruzgotana 2 napisał/a:

W jakim wieku jesteście ? Może zamiast zrywać najpierw z nią porozmawiaj szczerze ?

Ja 28 lat ona 24

Porozmawiać? O czym? O tym że ma zamiar spędzić noc walentynkową po za domem a mi powiedziała że będzie w domu opiekować się mamą? O czym tu rozmawiać?? Wszystko jest jasne

12

Zdruzgotana 2 napisał/a:

Może zamiast zrywać najpierw z nią porozmawiaj szczerze ?

Najlepsze są rozmowy z tymi, którzy nie mówią prawdy. smile

Autorze chyba za mocno się zjeżyłeś. Może planuje zrobić ci jakąś niespodziankę?

13

kurwa, jaka dziecinada

14

wierny12345 napisał/a:

Zakladajac, ze ona naprawde robi cie w ch* i masz jakies konkretne dowody a nie np zaplanowala niespodzianke, to zachowania w takim dramatycznym stylu sa mega zalosne.
Jesli ona cie zdradza, to znaczy, ze i tak ma cie w dupie i nie szanuje, wiec dla niej to tylko plus, ze sam sie usuniesz w cien. Splynie to po niej.
A co do upkorzenia np jakims publicznym zerwaniem, to ma dwa ostrza, gdybym zobacyla taka scene dramatu w np jakiejs restauracji, to pomyslabym, ze osoba zdradzona zrobila z siebie pajaca i poczulabym zazenowanie. To samo gdybym dowiedziala sie, ze ktos z moich znajomych takie cyrki odwalal zamiast sie po prostu rozstac.

15

wierny12345 napisał/a:
Mariusz 1984 napisał/a:

Jestem robiony w c...i dziś sie o tym dowiedziałem.
Kupiła mi drogi prezent itd ale co z tego jak powiedziała mi dziś, że nie może na noc zostać jutro bo musi zostać z mamą  bo jej siostra jednak nie może bo jej coś wypadło( mama wymaga opieki ) tak się składa, że rozmawiałem z jej siostrą i ona wcale się nigdzie nie wybiera tylko zostaje w domu a Karolina (moja przyszla ex) poinformowała w domu że jej nie będzie na noc wink
Wszystko jest dla mnie jasne, nawet nie mam zamiaru pytać z kim. Chce jej dać popalić

A może ona ma zamiar pracować w tę noc aby odkuć się finansowo za ten drogi prezent.
Gdyby jednak było tak jak podejrzewasz to najbardziej bolące i jednocześnie z klasą byłoby milczenie z Twojej strony.
Ale trzeba być całkowicie pewnym, że jednak zawiniła.

16

wierny12345 napisał/a:
Zdruzgotana 2 napisał/a:

Ja 28 lat ona 24

Porozmawiać? O czym? O tym że ma zamiar spędzić noc walentynkową po za domem a mi powiedziała że będzie w domu opiekować się mamą? O czym tu rozmawiać?? Wszystko jest jasne

Ale co jest jasne ? Kłamstwo kłamstwem ale nie lepiej to wyjaśnić niż odstawiać cyrk, który zrani jedynie Ciebie? Może na początku byłaby satysfakcja, a później poczucie zażenowania.

17

Daj znać jak się sytuacja rozwinęła.

18

Mam pewność. Sprawdziłem jej telefon. W którym pisze z jakimś typem, że raczej uda jej się wyrwać na kilka godzin tylko musi być ostrożna....jeb...dziwk...tyle dla mniej zrobiłem tyle poświęciłem a ta szmata tu mówi że kocha a tam kręci z innym. Kobiety jesteście nic nie warte, nic!

19

wierny12345 napisał/a:

Mam pewność. Sprawdziłem jej telefon. W którym pisze z jakimś typem, że raczej uda jej się wyrwać na kilka godzin tylko musi być ostrożna....jeb...dziwk...tyle dla mniej zrobiłem tyle poświęciłem a ta szmata tu mówi że kocha a tam kręci z innym. Kobiety jesteście nic nie warte, nic!

Wiedziałam, że w tym wątku coś takiego się pojawi, nie wiedziałam tylko jak szybko.
Hello Wykop big_smile

20

Trolling było widać od początku tongue

21 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2024-02-14 10:10:31)

I to chyba ten sam troll, mam więcej niż 50% pewności że rodem z innego forum wink

Agnes76 napisał/a:

Wiedziałam, że w tym wątku coś takiego się pojawi, nie wiedziałam tylko jak szybko.
Hello Wykop

Aha i po tym poznałaś że to troll? Akurat po tym, a nie po niczym innym...?

22

Nowe_otwarcie napisał/a:

I to chyba ten sam troll, mam więcej niż 50% pewności że rodem z innego forum wink

Agnes76 napisał/a:

Hello Wykop

Aha i po tym poznałaś że to troll? Akurat po tym, a nie po niczym innym...?

ale o co wam chodzi bo nie rozumiem, jaki troll?

23

No właśnie jaki? Może czerwony big_smile

24

wieka napisał/a:

No właśnie jaki? Może czerwony big_smile

Może kurduplasty? wink

25

Może musi się jeszcze wyszumiec itd smile nie zwalaj wszystkich kobiet do jednego worka, statystycznie to faceci zdradzają częściej

26 Ostatnio edytowany przez PiotrNet77 (2024-02-14 12:21:32)

.

27

Zdruzgotana 2 napisał/a:

Może musi się jeszcze wyszumiec itd smile nie zwalaj wszystkich kobiet do jednego worka, statystycznie to faceci zdradzają częściej

Statystycznie to kobiety kłamią częściej, moja droga.
Nie bez przyczyny pojawiło się powiedzenie "w każdej kobiecie jest qrwy 2/3", albo "nigdy nie wierz kobiecie", albo "jak kobieta mówi, że miała kilku partnerów seksualnych, to pomnóż to przez 3", albo "jak suka nie da, to pies nie weźmie"....

28

PiotrNet77 napisał/a:
Zdruzgotana 2 napisał/a:

Nie bez przyczyny pojawiło się powiedzenie "w każdej kobiecie jest qrwy 2/3", albo "nigdy nie wierz kobiecie", albo "jak kobieta mówi, że miała kilku partnerów seksualnych, to pomnóż to przez 3", albo "jak suka nie da, to pies nie weźmie"....

Taaa napewno wiele powiedzen jest glupich i bez sensu oby sie tylko rymowaly czasem ktos palnie glupote i kazdy to powtarza bez sensu i zastanowienia. A faceci to klamia jak pinokio, tylko szkoda, ze im nosy nie rosna bo by mieli dluzsze niz slon trabe

29

Piosenkami chcesz się obrzucać ? O facetach też parę powstało, co to za argument ?? Statystyki to statystki, wystarczy spojrzeć ilu jest alimenciarzy.

30

Zdruzgotana 2 napisał/a:

Piosenkami chcesz się obrzucać ? O facetach też parę powstało, co to za argument ?? Statystyki to statystki, wystarczy spojrzeć ilu jest alimenciarzy.

Hahaha, durna kobieto! A spojrzałaś ile jest samobójstw mężczyzn przez zawód miłosny?
Wzięłaś pod uwagę to, że facet zdradzony czy nie, to i tak musi płacić alimenty, musi oddać pół majątku?

31

JuliaUK33 napisał/a:
PiotrNet77 napisał/a:
Zdruzgotana 2 napisał/a:

Taaa napewno wiele powiedzen jest glupich i bez sensu oby sie tylko rymowaly czasem ktos palnie glupote i kazdy to powtarza bez sensu i zastanowienia. A faceci to klamia jak pinokio, tylko szkoda, ze im nosy nie rosna bo by mieli dluzsze niz slon trabe

tak trzymaj  Julia

32

PiotrNet77 napisał/a:
Zdruzgotana 2 napisał/a:

Hahaha, durna kobieto! A spojrzałaś ile jest samobójstw mężczyzn przez zawód miłosny?
Wzięłaś pod uwagę to, że facet zdradzony czy nie, to i tak musi płacić alimenty, musi oddać pół majątku?

A czemu ja wyzywasz? Wlasnie tak wy wszyscy jestescie niewinni,a prawda z alimentami jest taka, ze lepiej dac sobie z nimi swiety spokoj i zyc na zasilkach niz sie z wami cale zycie uzerac i prosic o jakies ochlapy, bo rzadko ktory placi wysokie alimenty

33

JuliaUK33 napisał/a:
PiotrNet77 napisał/a:
Zdruzgotana 2 napisał/a:

A czemu ja wyzywasz? Wlasnie tak wy wszyscy jestescie niewinni,a prawda z alimentami jest taka, ze lepiej dac sobie z nimi swiety spokoj i zyc na zasilkach niz sie z wami cale zycie uzerac i prosic o jakies ochlapy, bo rzadko ktory placi wysokie alimenty

Taaa, bo facet to bankomat qrwa!

34

Dziewczyny nie dajcie się w to wciągać.
Jak przejrzeć posty Piotrka to jego misja na Netkobietach polega na ubliżaniu kobietom. Z takim celem wpadają tutaj desanty z Wykopu. A jaki jest powód takiej misji nietrudno się domyślić.

Miłych Walentynek smile

35

PiotrNet77 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
PiotrNet77 napisał/a:

Taaa bankomat chyba skarbonka z zapierdzialymi grosikami. Bardzo rzadko zdarza sie ze facet placi wysokie alimenty, przewaznie sa to ochlapy za ktore mozna co najwyzej kupic paczke pampersow albo jedna sztuke ubrania dla dziecka. Wystarczy,ze facet ukryje zarobki albo nie bedzie pracowal to juz wogole lepiej sobie darowac pozal sie Boze alimenty

36

Facet nie to bankomat, tylko jest odpowiedzialny za dziecko tak jak kobieta, przecież to jego dziecko, nie sąsiada ? To kto ma płacić ? Kobieta za całe utrzymanie dziecka ?!

37

JuliaUK33 napisał/a:
PiotrNet77 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Taaa bankomat chyba skarbonka z zapierdzialymi grosikami. Bardzo rzadko zdarza sie ze facet placi wysokie alimenty, przewaznie sa to ochlapy za ktore mozna co najwyzej kupic paczke pampersow albo jedna sztuke ubrania dla dziecka. Wystarczy,ze facet ukryje zarobki albo nie bedzie pracowal to juz wogole lepiej sobie darowac pozal sie Boze alimenty

Facet też człowiek! Musi jeść, musi zapłacić rachunki, też chciałby zadbać o swój wygląd, na co już mu nie starcza po zapłaceniu alimentów. A Wy kobiety kosmetyczki, botoksy, fitnesy, ciuszki, buciki, biżuteria itd itd. Więc widocznie nie jest tak źle u Was z kasą. Pytanie tylko skąd Wy na to wszystko ją bierzecie.

38

Zdruzgotana 2 napisał/a:

Facet nie to bankomat, tylko jest odpowiedzialny za dziecko tak jak kobieta, przecież to jego dziecko, nie sąsiada ? To kto ma płacić ? Kobieta za całe utrzymanie dziecka ?!

Kobieta tak samo, tylko w tym jest rzecz, że kobieta chce łożyć na dziecko BEZ USZCZERBKU na swojej atrakcyjności. Facet gdy łoży na dziecko, to nie pozostaje mu na nic więcej niż tylko skarpety i papier toaletowy.

39

Zdruzgotana 2 napisał/a:

Dokladnie oni to by chcieli tak
1. Zrobic dzieciaka, ale go nie wychowywac
2. Po rozstaniu/rozwodzie odwiedzac dzieciaka, ale na niego nie dawac ani grosza. No skoro nie chca placic alimentow to do widywan dziecka tez nie maja prawa. Dlaczego to kobieta ma ponoc w 100% odpowiedzialnosc finansowa i cala odpowiedzialnosc wychowawcze za dziecko ,a facet sobie zadowolony raz na jakis czas przyjdzie w odwiedziny do dziecka I jeszcze taki udaje wspanialego tatusia,a i nie tylko czasem tacy sie wpierdalaja w metody wychowawcze matek jak np ex mojej kolezanki ona sama dziecko 2 letnie wychowuje on sobie przyjechal po 2 miesiacach nie interesowania sie dzieckiem i jak zobaczyl,ze kolezanka za kare zabiera mu zabawke, bo dzieciak rzucil nia o okno to jej ex "ze on ma tylko nadzieje, ze jego dziecko nie jest ciagle karane " blahahaha bezczelny typ w takim przypadku to on mial gowno do powiedzenia. Najlepiej jak takie gamonie znika na zawsze a nie pojawiaja sie od swieta wkurwiaja, wpierdalaja do wszystkiego i psuja cudowny dzien

40 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2024-02-14 13:36:45)

Agnes76 napisał/a:

Jak przejrzeć posty Piotrka to jego misja na Netkobietach polega na ubliżaniu kobietom. Z takim celem wpadają tutaj desanty z Wykopu. A jaki jest powód takiej misji nietrudno się domyślić.

Miłych Walentynek smile

Agnes, u Piotra widać duże rozgoryczenie i zgorzknienie po tym jak ta jego "M." w dość niefajny sposób zakończyła ich relację. I nie zmienia tego fakt że on sam nieco zabagnił, bo niezbyt się spieszył z formalizacją rozwodu (co, jak być może pamiętasz, sam mu wypomniałem w jego wątku).

Natomiast te uogólnienia i tęsknota "za dawnymi czasami na Netkobietach"... co, chcesz powiedzieć (bo to wynika ze słów innych tęskniących) że tęsknisz za czasami gdy ta strona była de facto lustrzanym odbiciem Braci Samców, różniącym się tylko tym że tu były wygłaszane różne mądrości z d... "Sióstr Samic" z cyklu "to faceci ponoszą winę za całe zło, a naszym świętym prawem jest przebierać, być wyrachowaną; facet zostawiający kobietę zawsze jest złyyyy, a kobieta zawsze ma ważny powód do odejścia..." i nie wpadał żaden facet, żeby wypunktować hipokryzję tych twierdzeń i podważyć "wasze święte prawa"? Czyli oburzenie dokładnie o to samo, co budzi takie emocje na Braciach Samcach gdy wpadnie kobieta i wypunktuje złote myśli podobnego sortu, tyle że siane wśród facetów dla facetów.

Nie musisz nawet wyjaśniać, bo gołym okiem widac u wielu użytkowniczek tęsknotę za opisaną wyżej wersją

41 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2024-02-14 13:45:41)

Nowe_otwarcie napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Miłych Walentynek smile

Agnes, u Piotra widać duże rozgoryczenie i zgorzknienie po tym jak ta jego "M." w dość niefajny sposób zakończyła ich relację. I nie zmienia tego fakt że on sam nieco zabagnił, bo niezbyt się spieszył z formalizacją rozwodu (co, jak być może pamiętasz, sam mu wypomniałem w jego wątku).

Natomiast te uogólnienia i tęsknota "za dawnymi czasami na Netkobietach"... co, chcesz powiedzieć (bo to wynika ze słów innych tęskniących) że tęsknisz za czasami gdy ta strona była de facto lustrzanym odbiciem Braci Samców, różniącym się tylko tym że tu były wygłaszane różne mądrości z d... "Sióstr Samic" z cyklu "to faceci ponoszą winę za całe zło, a naszym świętym prawem jest przebierać, być wyrachowaną; facet zostawiający kobietę zawsze jest złyyyy, a kobieta zawsze ma ważny powód do odejścia..." i nie wpadał żaden facet, żeby wypunktować hipokryzję tych twierdzeń i podważyć "wasze święte prawa"? Czyli oburzenie dokładnie o to samo, co budzi takie emocje na Braciach Samcach gdy wpadnie kobieta i wypunktuje złote myśli podobnego sortu, tyle że siane wśród facetów dla facetów.

Nie musisz nawet wyjaśniać, bo gołym okiem widac u wielu użytkowniczek tęsknotę za opisaną wyżej wersją

Nie tęsknię za tamtym czasem, bo mnie tutaj wtedy nie było. Zaledwie przez kilka miesięcy była tu moderacja, ale też po jej wycofaniu forum zaczęło się staczać niczym po równi pochyłej.
Osobiście uważam, że mężczyźni są potrzebni na tym forum, bo dają spojrzenie na problemy z drugiej strony. Jest okazja podyskutować, nawet się posprzeczać, ale to nie musi przybierać takiej formy jaką stosuje Piotrek, podobnie jak jestem przeciwna hejtowaniu jakiegoś chłopaka i nieraz chłopców broniłam.

Widocznie nie wiesz o tym, w przeciwieństwie do mnie, że na Wykopie są umawiane akcje żeby wpaść na Netkobiety i zrobić tutaj jesień średniowiecza. Tera już wiesz, Ty i inni też.

42

Agnes76 napisał/a:

Widocznie nie wiesz o tym, w przeciwieństwie do mnie, że na Wykopie są umawiane akcje żeby wpaść na Netkobiety i zrobić tutaj jesień średniowiecza. Tera już wiesz, Ty i inni też.

Na Wykopie nie bywam, tym bardziej że miałem nieprzyjemność poznać pewnych jego bywalców gdzie indziej. Stąd o tych stawkach nie tylko nie wiem, ale i mnie one nie interesują wink

43

Nowe_otwarcie napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Na Wykopie nie bywam, tym bardziej że miałem nieprzyjemność poznać pewnych jego bywalców gdzie indziej. Stąd o tych stawkach nie tylko nie wiem, ale i mnie one nie interesują wink

Ja tylko raz weszlam na wykop bez rejetrowania sie po przeczytaniu komentarzy, postow opuscilam to miejsce na zawsze wstyd tam zagladac, a co dopiero miec konto zalozone

44

Pozostaje spedzic walentynki z piotrem77, macie wiele wspolnego, powinno miedzy wami klinkac.

45

Halina3.1 napisał/a:

Pozostaje spedzic walentynki z piotrem77, macie wiele wspolnego, powinno miedzy wami klinkac.

Julcię z Piotrem swatasz? Dobreeee! big_smile

46

Nowe_otwarcie napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

Nie Julcie, tylko autora watku xd

47

Nowe_otwarcie napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

Ja zadnego.swatania nie chcem

48

JuliaUK33 napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

Chodź się całować!

49

JuliaUK33 napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

Nie chcem, ale muszem big_smile

50

wieka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Nie chcem, ale muszem big_smile

No wlasnie nie chcem i nie muszem

51

Nowe_otwarcie napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Miłych Walentynek smile

Takie coś chyba nie istniało tu nigdy. Tą dekadę temu z okładem było zdecydowanie więcej dialogu, chęci porozumienia i mniej obrzucania się winą. Regularnie też odbywały się spotkania, przynajmniej ludzi ze stolicy.

Posty [ 51 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024