Moja nazwa tu to Leatitia mieszkam we Francji mam 37 lat i chce sie rozwiesc z mezem poniewaz jest on nie do wytrzymania ... zal mi tylko naszych dzieci .
Moja nazwa tu to Leatitia mieszkam we Francji mam 37 lat i chce sie rozwiesc z mezem poniewaz jest on nie do wytrzymania ... zal mi tylko naszych dzieci .
Jesteś Polką, a mąż?
Co jest nie tak, napisz coś więcej.
Laetitia 1 napisał/a:Moja nazwa tu to Leatitia mieszkam we Francji mam 37 lat i chce sie rozwiesc z mezem poniewaz jest on nie do wytrzymania ... zal mi tylko naszych dzieci .
Jesteś Polką, a mąż?
Co jest nie tak, napisz coś więcej.
Jetem polka mieszkam dlugo we Francji moj maz tez jest pochodzenia polskiego : ) Problem w naszym zwiazku polega na tym ze on mi nie ufa i sam mi przypisuje kochankow ktorych ja w ogole nie mam ... bardzo czesto nie ma mnie w domu poniewaz mam taka prace jest to dobrze platna praca on natomiast zarabia duzo mniej ale mi to nie przeszkadzalo do chwili kiedy zrobil sie dziwny i podejrzliwy o nic praktycznie .... Chcialabym z nim zostac ale jego zachowanie robi sie strasznie meczace .
Czyli chora zazdrość, bo Ci nie dorównuje w zarobkach, ciekawe czy w nim drzemała, a teraz miała okazję się uaktywnić...
Namów może męża na terapię małżeńską, dla ratowania rodziny, musisz mu uzmyslowić, że sprawa jest poważna, bo już masz dosyć i myślisz o rozwodzie.
5 2024-02-10 00:21:41 Ostatnio edytowany przez Laetitia 1 (2024-02-10 00:24:05)
Czyli chora zazdrość, bo Ci nie dorównuje w zarobkach, ciekawe czy w nim drzemała, a teraz miała okazję się uaktywnić...
Namów może męża na terapię małżeńską, dla ratowania rodziny, musisz mu uzmyslowić, że sprawa jest poważna, bo już masz dosyć i myślisz o rozwodzie.
Dodatkowo to on mnie tez straszy tym rozwodem raz jest ok a innym razem wpada w szal i mi wykrzykuje ze chce sie rozwiezc ... Ja bardzo chce to wszystko ulozyc bez rozwodu .Jezeli chodzi o terapie malzenska to ja nie chce poniewaz wiem cos o tym i jestem przeciwna . Mam nadzieje ze sami sobie damy rade on jest bardzo wartosciowy inteligentny facet bardzo w niego wierze mysle ze to zimowa przejsciowa depresja i to sie zakonczy i bedziemy razem .
W zimową depresję nie wierzę. Dużo z nim rozmawiaj, jak uważasz, że sobie poradzicie, oby...
Pewnie ze sobie poradzimy : ) Nie , nie bedziemy juz rozmawiac bo z nim nie ma takiej mozliwosci ... odrzuca mnie i nienawidzi a to ja powinnam rozwodzimy sie ; ) I mnie to ani ziebi ani grzeje : ) Dzieki za rozmowe .
Zawsze był zazdrosny czy teraz sie taki zrobił?
Nie tak dawno ale juz mu przeszlo : )
Sex dobry na wszystko:)
Nie 37 a 57. Życia nie oszukasz.
Nie ma takiej potrzeby podwajac mojego wieku xD Poniewaz i tak sie z toba nie umowie xD
Wolę młodsze ode mnie, bez urazy
Na muzyce że balety z lat 80 pamiętasz czyli walisz w chuja tu z wiekiem
Jasne ze jestem od ciebie starsza i nie licz na nic ! Po za tym jestem mezatka i mam dzieci jak dobrze przeczytales xD jezli chodzi o balety i muze z lat 80 to akurat bylam najmlodsza uczestniczka tych baletow pamietam dobrze i rowniez znam balety z lat 70 tych jeszcze przed moimi narodzinami rowniez pamietam balety z lat 60 tych a nawet z 50 pamietam balety i znam ! xD W ogole ja nawet pamietam samego Jezusa Chrystusa : ) Jezeli milo ci sie odsluchuje moje wrzutki to super natomiast jesli masz do mnie jakies zaluzje to tez oki xD Pozdrawiam
15 2024-04-03 21:39:48 Ostatnio edytowany przez Laetitia 1 (2024-04-03 21:44:43)
Jasne ze jestem od ciebie starsza i nie licz na nic ! Po za tym jestem mezatka i mam dzieci jak dobrze przeczytales xD jezli chodzi o balety i muze z lat 80 to akurat bylam najmlodsza uczestniczka tych baletow pamietam dobrze i rowniez znam balety z lat 70 tych jeszcze przed moimi narodzinami rowniez pamietam balety z lat 60 tych a nawet z 50 pamietam balety i znam ! xD W ogole ja nawet pamietam samego Jezusa Chrystusa : ) Jezeli milo ci sie odsluchuje moje wrzutki to super natomiast jesli masz do mnie jakies zaluzje to tez oki xD Pozdrawiam
To ze mam meza i dzieci sklamalam .... jestem singlem wiek tez zanizylam ale nie duzo do tego sie akurat nie przyznam ale to nie ma znaczenia i moja misja tu nie jest poznawanie facetow : ) Jest to zupelnie cos innego a co to jak ktos nie glupi to bedzie wiedzial : ] I z tym podbijaniem ilosci wyswietlen trzeba sobie darowac poniewaz to jest nie normalne a nawet zenujace ale i tak cie lubie xD