Wasz ideał faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 198 ]

Temat: Wasz ideał faceta

Co dla Was oznaczają słowa "ideał faceta"? Macie jakiś ulubiony typ?
Wklejajcie zdjęcia, opisujcie.

Mój typ: Roger Moore:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wasz ideał faceta
Alinka2023 napisał/a:

chodzi o tylko wygląd?

3

rossanka napisał/a:
Alinka2023 napisał/a:

chodzi o tylko wygląd?

Nie tylko o wyglad.

Dla mnie z wygladu, ze slaw - to Keanu Reeves.
Charakter wiadomo, jak dla kazdej kobiety (chyba): wierny, kochajacy, zaradny, spokojny, elegancki, musi miec to cos, oj duzo tego jeszcze mozna wymieniac big_smile

4

R_ita2 napisał/a:

Mój mąż big_smile to mój ideał <3

Bliskowschodni temperament, gorąca krew ale kochający oddany, troskliwy, bardzo opiekuńczy, wyznający wartości rodzinne wszak "rodzina to połowa wiary".
Stanowczy, zdecydowany, zaradny i pracowity.... no. Oddany rodzicielstwu- mój mąż ma hopla na punkcie córki smile

To mój ideał big_smile

A wizualnie- Burak Ozcivit. big_smile

Musialam zagooglowac, no to przystojniak i idealny facet, gratuluje.

Moj rowniez podoba sie mnie, moze ma troche urode podobna wlasnie do Keanu Reeves (bez brody).

5

Z wyglądu Mario Casas.

6

Jordan Barrett. Nie jestem gejem, ale ten facet to mega czad i podoba się chyba każdemu.

7

ChuopskiChłop napisał/a:

Jordan Barrett. Nie jestem gejem, ale ten facet to mega czad i podoba się chyba każdemu.

Nie podoba mi się big_smile

8

Istotka6 napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Mi też on się nie podoba, wygląda jakby grubo z operacjami przesadzał już w młodym wieku...

9

Istotka6 napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Mi tez nie, mnie malo kto sie podoba... sad

10

Z wyglądu Henry Cavill.

Z całokształtu mój partner:D

11 Ostatnio edytowany przez Halina3.1 (2024-01-10 15:12:21)

Przypomnialam sobie, ze jestem mezata.
Moj maz oczywiscie, tylko i wylacznie big_smile big_smile

12

No ten Barret z wyglądu jest fascynujący, przyznam.
Nie widzę operacji plastycznych,  ale jest modelem, więc stylizują go.
Fascynująca uroda, nie znałam:)

13

Gosiawie napisał/a:
rossanka napisał/a:
Alinka2023 napisał/a:

chodzi o tylko wygląd?

Nie tylko o wyglad.

Dla mnie z wygladu, ze slaw - to Keanu Reeves.
Charakter wiadomo, jak dla kazdej kobiety (chyba): wierny, kochajacy, zaradny, spokojny, elegancki, musi miec to cos, oj duzo tego jeszcze mozna wymieniac big_smile

Trudno stwierdzić bo nie znam go osobiscie.
Nie mam określonego typu urodowego, za to wiem, co podoba mi sie charakterologicznie i do kogo nie ciągnie pod tym względem.

14

Jordan Barett?
Moim zdaniem wygląda, jakby ktoś mu nadepnął na twarz w kilku płaszczyznach.
Natomiast Ozcivit jest super:)

15

Alinka2023 napisał/a:

Jordan Barett?
Moim zdaniem wygląda, jakby ktoś mu nadepnął na twarz w kilku płaszczyznach.
Natomiast Ozcivit jest super:)

Wyglada jakby mu wypelniacze sie rozlaly na policzki.

Ozcivit faktycznie niezly.

16

Lubię vibe Jacka Nickolsona. smile

17

Z tych, których dotąd znam to Colin Firth, Maciek Balcar i Sławek Uniatowski.

rafał majka i adam małysz. Mam 1.8 i lubie dominacje.

19

Jack Sparrow napisał/a:

też smile
W "Czułych Słówkach" i  "Lepiej być nie może" rewelacyjny smile

A poza tym Nicolas Cage w młodości - te smutne oczy....

Ktoś mnie wolał tutaj?

21

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:

Ktoś mnie wolał tutaj?

No, nareszcie, gardło można sobie zedrzeć.
Co z tą platynową kartą wink

22

Agnes76 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

też smile

Mi te oczy przypominaja spojrzenie spaniela.

23

Halina3.1 napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

też smile

Mi te oczy przypominaja spojrzenie spaniela.

lol lol
Spojrzenie spaniela ale charakter już nie. Może to przeciwieństwo jest tak interesujące wink

24

Agnes76 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

też smile

Smutne oczy mówisz....  City of Angels (1998) z Meg Ryan chyba miałaś w głowie to pisząc ? smile Dobra muzyka.

Jednak wolę romantyzm ala Łowca Androidów. Ta muzyka i kolor mnie rozwalają. Cieszę się, że w drugiej części Gosling podołał.

Agnes76 napisał/a:

Ktoś mnie wolał tutaj?

Hehe, ma się dobrze (powiedział z szelmowskim mrugnięciem i uśmiechem a'la Nicholson;))

26 Ostatnio edytowany przez Halina3.1 (2024-01-10 21:55:12)

Jack Sparrow napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

też smile

Smutne oczy mówisz....  City of Angels (1998) z Meg Ryan chyba miałaś w głowie to pisząc ? smile Dobra muzyka.

Jednak wolę romantyzm ala Łowca Androidów. Ta muzyka i kolor mnie rozwalają. Cieszę się, że w drugiej części Gosling podołał.

O nieee pamietam ten film, meeeega cringe lol
Jak Nicolas Cage to tylko w Con Air. Zero logiki, za to 100% akcji cool

Ryan Gosling podobalby mi sie gdyby nie fakt, ze wyglada jak kopia mojego dziadka z mlodsci. Co sie na niego popatrze, dziadek staje mi przed oczami xd

27

Jebać Con Air.

Tylko Twierdza i Bez twarzy. wink big_smile

28

Jack Sparrow napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

też smile

Wolę te wcześniejsze, jak "Wpływ księżyca", bardzo mi się podobał też  w filmie " Rycerz Pierwszej Damy" czy  Ghost Rider,
Mam   kilka ulubionych gwiazd obu płci i wyszukuję filmy z ich udziałem od najstarszych. Aktorzy z wiekiem  idą za kasą i obniżają loty, dlatego te pierwsze, torujące im drogę do sławy są najciekawsze.

29

Jack Sparrow napisał/a:

Jebać Con Air.

Chuja sie znasz. Nic nie moze sie rownac z nicolasem o spjrzeniu spaniela w zonobijce i z rozwianym rzedkim wlosem - piekne lata. cool

Chociaz chyba dam sobie na liste te dwa filmy, akurat nie mam co ogladac xd

30

Agnes76 napisał/a:

Ktoś mnie wolał tutaj?

Hehe, ma się dobrze (powiedział z szelmowskim mrugnięciem i uśmiechem a'la Nicholson;))

Uśmiech wart więcej niż karta tongue Obu nie strać wink

31

Halina3.1 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Jebać Con Air.

Chuja sie znasz. Nic nie moze sie rownac z nicolasem o spjrzeniu spaniela w zonobijce i z rozwianym rzedkim wlosem - piekne lata. cool

Tyle ciepłych słów usłyszeć na raz... smile wink

https://media.giphy.com/media/CiTLZWskt7Fu/giphy.gif

32

Jack Sparrow napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Jebać Con Air.

Tyle ciepłych słów usłyszeć na raz... smile wink

https://media.giphy.com/media/CiTLZWskt7Fu/giphy.gif

Piekny.
Tylko ta koszule na zonobijke zamienic i jest ideal jak malowany <3

33

https://i.weltbild.de/p/ghost-rider-072820742.jpg?v=7&amp;wp=_ads-scroller-mobile

34

Nie, to ja zdecydowanie to:

https://media.giphy.com/media/cIyGxK5fDLyZ7ztSFY/giphy.gif

35

Agnes76 napisał/a:

https://i.weltbild.de/p/ghost-rider-072820742.jpg?v=7&amp;wp=_ads-scroller-mobile

Tutaj to chyba po przeszczeie wlosow, bo zakola mu zniknely gdzies a to chyba nowszy film?

36

Halina3.1 napisał/a:

Tutaj to chyba po przeszczeie wlosow, bo zakola mu zniknely gdzies a to chyba nowszy film?

Ghost Rider z 2007 roku. Dobry, zobacz sobie wink

37

Jake Gyllenhaal

38

A ja nigdy nie rozumiałam fenomenu Nicolasa Cage, dla mnie jest w nim coś irytującego, ale nie umiem dokładnie tego nazwać. 

Ale tak sobie przy okazji myślę, że to jest jednak fajne, że ludzie są różni i mają różne typy, w przeciwnym razie byłoby nuuudno i monotonnie big_smile

39

Agnes76 napisał/a:

Zawsze się dziwiłam, co kobiety w nim widza nie podoba mi się sad

40

R_ita2 napisał/a:

Bliskowschodni temperament, gorąca krew ale kochający oddany, troskliwy, bardzo opiekuńczy, wyznający wartości rodzinne wszak "rodzina to połowa wiary".
Stanowczy, zdecydowany, zaradny i pracowity.... no. Oddany rodzicielstwu- mój mąż ma hopla na punkcie córki smile

To mój ideał big_smile

Nie ma takich. Jak poludniowiec, ksiaze pustyni, goraca krew i te sprawy, to bedzie cie po rogach walil. Ci co to wiecznie gadaja jaka to rodzina wazna w kolko zdradzaja xd

41

ChuopskiChłop napisał/a:

Fuj. Ohydny.

42 Ostatnio edytowany przez onaanna (2024-01-11 00:48:59)

Samodzielny, pracowity, stanowczy, na luzie- zaden krawaciarz, z poczuciem humoru, na luzie, nie - biurowy ( zaden ksiegowy itp), sredniak z normalnymi dochodami, nie biznesmen, ale podroznik i fan muzyki, wrazliwy, emocjonalnie dostepny, kochajacy zwierzeta,     nie sfrustrowany, umie zyc samodzielnie, lubi siebie...

Nie poludniowiec...

Moj typ Clint Eastwood  i Jack Nicholson

Koniecznie blondyn

43

onaanna napisał/a:

Samodzielny, pracowity, stanowczy, na luzie- zaden krawaciarz, z poczuciem humoru, na luzie, nie - biurowy ( zaden ksiegowy itp), sredniak z normalnymi dochodami, nie biznesmen, ale podroznik i fan muzyki, wrazliwy, emocjonalnie dostepny, kochajacy zwierzeta,     nie sfrustrowany, umie zyc samodzielnie, lubi siebie...

Nie poludniowiec...

Moj typ Clint Eastwood  i Jack Nicholson

Koniecznie blondyn

Poludniowca tez bym nie chciala. Ogolnie zadnych "ognistych temperamentow", bo to zazwyczaj oznacza po prostu chama bez oglady. Ale zbytnich cieplych kluchow ani zadnego pantofla tez bym nie mogla miec, bo bym go stlamsila osobowoscia.

Z charakteru to moznaby pisac i pisac. Ogolnie to ma miec ponadprzecietny intelekt, a reszta cech ktore lubie zazwyczaj juz z tym przychodzi w pakiecie. Musi miec to cos.

Z wygladu to tylko nie moze byc szczerbaty, bo smrodu z paszczy nie zniese. No i zeby nie byl chorobliwie otyly, bo niepotrzebny mi chlop co zaraz mu cholesterol wyjebie w kosmos i spadnie z rowerka. No i taki nie nazbyt wiekszy ode mnie, zebym w razie jakiegos przypalu byla w stanie mu pomoc. Musi dbac o siebie, dbac o schludnosc, nakladac krem z filtrem i badac sie regularnie. Nie lubie flejtuchow i smierdzieli, wiec najwazniejsze to myc sie musi porzadnie (i zmieniac ubranie na czyste) przynajmniej raz dziennie. Dodatkowo koniecznie myc dupe po sraniu woda i mydlem - to nie podlega absolutnie zadnym negocjacjom.

Poza tym moze wygladac jak sam diabel, jak mi jego intelekt i osobowosc pasuje i przestrzegane jest powyzsze, to jest idealny xd

44

Jack Sparrow napisał/a:

Ja go lubie jako aktora, ale zaden z niego przystojniaka

45

Priscilla napisał/a:

A ja nigdy nie rozumiałam fenomenu Nicolasa Cage, dla mnie jest w nim coś irytującego, ale nie umiem dokładnie tego nazwać.

Ale tak sobie przy okazji myślę, że to jest jednak fajne, że ludzie są różni i mają różne typy, w przeciwnym razie byłoby nuuudno i monotonnie big_smile

Nie jest bostwem, kobietom naturanie moze sie podobac, jak juz podkreslilas, ze kazdy ma swoj gust i z regoly kazdemu podoba sie co innego, ale jest swietnym aktorem

46

Agnes76 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

też smile

Ojej, Cage irytuje mnie jak mało kto. Chyba tylko Tom Cruise bardziej. big_smile

Rickman w roli Snape'a, Cumberbatch w roli Sherlocka, Gable w roli Rhetta - to by było moje złote trio.

47 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2024-01-11 15:24:26)

Priscilla napisał/a:

Jest z rodziny Coppola, więc po znajomości go hajpowali.

Tak bardzo odkrywczy wątek, Większosć ludzi uważa za atrakcyjnych wysokich, ładnie zbudowanych, mainstrimowo przystojnych facetów. Niektóre dadzą im 7/10, inne 10/10; ale nie pojawiają się tu faceci niscy, drobni, niepełnosprawni, otyli, z widocznymi defektami ciała. Nikt nie pisze że Stephen Hawking po lekturze krótkiej hisoti czasu był obiektem westchnień, czy Nicholas James Vujicic budzi podziw i pożądanie swoją wolą walki i kwiecistym słownictwem.

48

Większosć ludzi uważa za atrakcyjnych wysokich, mainstrimowo przystojnych facetów.

Szok i niedowierzanie.

49 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2024-01-11 18:15:55)

Jack Sparrow napisał/a:

Większosć ludzi uważa za atrakcyjnych wysokich, mainstrimowo przystojnych facetów.

Szok i niedowierzanie.

Może źle się wyraziłam. W mainstremowym = większościowym guście nie ma nic dziwnego. Chodziło mi raczej, że za atrakcyjnych są uważani facei promowani przez mainstremowe środki przekazu jako atrakcyjni. Jest pewna popkulturowa forma skesownego chłopa i wszyscy się jej trzymamy. Cage sprzedany jako amant w filmie romantycznym jest kupiony jako ideał, a w zdjęciach młodego slavoya zizeka nikt nie dopartuje się seksapilu bo nie jest sprzedawany jako osoba seksowna. Chodziło mi o zwrócenie uwagę na zjawisko kreowania naszych gustów przez popkulture. W japoni za seksownego może uchodzić zawodnik sumo, bo sumo jest popularnym i promowanycm sportem, w polsce nie, bo nie ma srodków przekazu w których cechy zawodnika sumo są pokazane jako męskie i fajne. coś w ten deseń. Jedną z tez redpilowych jest to ze kobiety nie mają gustu i wewnętrznego kompasu i umieją jedynie naśladować społeczne trendy. Np nie umieją zdecydować kto jest atrakcyjny a kto nie, umieją jedynie podarzac za trendem wyznaczonym np przez hollywod.

50

Ciekawa dyskusja wywiązała się odnośnie Nicolasa Cage smile
Tak naprawdę to wymieniłam go w zestawieniu z vibe Jacka Nicholsona xD
Cage nigdy nie budził mojego "pożądania" jeśli o to chodzi, natomiast jako mężczyzna jest fenomenalny, podobnie mam z Keanu Reeves.
Obaj są delikatni i łagodni na zewnątrz  a twardzi w środku. Tak ich odbieram i bardzo mi się to podoba.

51 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2024-01-11 19:10:34)

SmutnaDziewczyna 007, to temat ma luzie, po co dorabiać jakąś filozofię do tego? Spokojnie, potrafimy myśleć samodzielnie, nie muszą nam jakieś Hollywoody narzucać trendów, za którymi ślepo podążamy, no bez przesady. Nie mamy po 15 lat wink Albo ktoś mi się podoba albo nie i zdanie innych tego nie zmieni.

Hugh Jackman, męski, seksowny, przy tym ma ogromny urok osobisty.
Ralph Fiennes, super, niepokojąco pociągający, lubię filmy z nim, w angielskim pacjencie byl taki śliczny big_smile świetny aktor wg mnie
Pierre Gasly, słodziak, również mój typ
To tak urodowo, charakter i osobowości to inna para kaloszy

52 Ostatnio edytowany przez Halina3.1 (2024-01-11 19:33:01)

Agnes76 napisał/a:

Cage nigdy nie budził mojego "pożądania" jeśli o to chodzi, natomiast jako mężczyzna jest fenomenalny, podobnie mam z Keanu Reeves.
Obaj są delikatni i łagodni na zewnątrz  a twardzi w środku. Tak ich odbieram i bardzo mi się to podoba.

O ja tez uwielbian Keanu, za charakter wlasnie (w sensie jak go odbieram, bo osobiscie go nie znam xd).

53 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2024-01-11 19:58:04)

Wy tak serio o tych aktorach? O tym, ze męski ideał po wyglądzie mozna osądzać?
Wydaje mi się to takie żywcem z marzeń 13 latek wzięte..
Mężczyzna/ zresztą kobieta też  albo ma przyciągającą osobowość,  aż nogi się uginają, albo ani Cię ziębi, ani grzeje, niezależnie od wyglądu zewnętrznego.

Odpowiadając na pytanie z tytułu:
Mój męski ideał to ktoś  opanowany, odwazny, ogarniający moje emocje spokojem, uważny, inteligentny i wrażliwy nie głównie na swoim punkcie.
Dodając te cechy do ogólnego zadbania niezależnie od wyglądu mamy męski ideał.

54 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2024-01-11 20:47:08)

Wyglad plus osobowości. Ogólne zadbanie i przyciągająca osobowości to za mało dla wielu. Nie krygujmy się że wyglad się nie liczy.
Wiele osób ma swój typ urodowy i  ktoś nawet z super chatakterem nie będzie odpowiedni, jak się fizycznie nie będzie podobać. Nie ma w tym nic złego przecież.
Rzucone nazwiska aktorów to tylko przykłady, podobnych urodowo mężczyzn się spotyka przecież, a przykłady odzwierciedlają jednak jakieś upodobania. To tylko wyglad, wiadomo że później liczą się tez inne kwestie.

55

Cilian Murphy, Tom Hardy i Tarantino. A z polskich to ten młody taki Nikodem Rozbicki.

56

"Ideał faceta" - nic nie oznacza.
Chyba jestem na tyle wybredna, że nikt znany na tyle mi się nie podoba, by go tu przywołać.

57

R_ita2 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:
R_ita2 napisał/a:

To mój ideał big_smile

Nie ma takich. Jak poludniowiec, ksiaze pustyni, goraca krew i te sprawy, to bedzie cie po rogach walil. Ci co to wiecznie gadaja jaka to rodzina wazna w kolko zdradzaja xd

big_smile big_smile big_smile OK! Teraz wiem jak żyć.
Jak długo żyłaś na bliskim wschodzie, ilu znasz Turków w Polsce czy Niemczech, z iloma żyjesz, z iloma spałaś, z iloma dzieliłaś życie a ile książek o żonach Turków i arabów czytałaś, tak zwanych sensacyjnych by się dobrze sprzedawały? big_smile

Urodowo- niekwestionowanie co już pisałam Burak Ozcivit i Ali Ersan Duru big_smile  Turcy <3

PS Przepraszam, nie umiem traktować tego tematu poważnie smile

Nie jestem fanka turkow, to nie jest moj target seksualny ani tym bardziej do zwiazku, wiec z zadnym bym nie nie przespala. Slyszalam wystarczajaco i wystarczajaco mialam doczynienia z nimi jako z ludzmi, bo mieszkalam dlugo w niemczech i tam ich bylo duzo. Arabow, albanczykow i innych ludzi z muzulmanskich krajow tez. I ucieklam stamtad za ocean taki nam burdel z kraju zrobili. Wiec mnie do multikulti nie przkonasz.

58

Halina.  Dobrze ucieklas.  Chetnie tez bym uciekla  stad.  W Niemczech unikam Turkow  i multikulti  jak ognia.  To czesto b  leniwi ludzie  , familijne  klany, kobiete maja za nic...dla mnie istnieja tylko niemcy i polacy jako mezczyzni

59

Halina3.1 napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

O ja tez uwielbian Keanu, za charakter wlasnie (w sensie jak go odbieram, bo osobiscie go nie znam xd).

Keanu Reeves jest ulubieńcem w Hollywood, to świadczy, że ma  dobry charakter. Takim ulubieńcem był kiedyś Jack Lemmon - dostać zaproszenie na jego przyjęcie to był zaszczyt. Jak spojrzeć na sposób wyrażania emocji obu to nie widać większych różnic, Keanu nawet grając  tak silną postać jak John Wick nie wydaje się człowiekiem brutalnym.

Dla mnie zawsze przed wyglądem był charakter. Żadna uroda nie zrekompensuje braków osobowości.
Nie potrafiłabym być z mężczyzną władczym, ani takim którego pewność siebie graniczy z arogancją. Co innego mieć władzę a co innego tą władzę demonstrować, wymuszać  uległość. Władza powinna budzić  szacunek, nie strach.
Mężczyzna o niskim poczuciu wartości  często ze strachu reaguje agresywnie i tego tez nie mogłabym zaakceptować.
Od zawsze wiedziałam, że tylko ktoś zrównoważony jest dla mnie odpowiednim partnerem. To było podstawowe kryterium.
A co do typu urody -  jest nim  Wiking, jasnowłosy olbrzym big_smile
I ten Wiking powinien wpisywać się w maksymę:
Nic nie jest tak silne jak delikatność
i nic nie jest tak delikatne jak prawdziwa siła.

60

Agnes76 napisał/a:

Dla mnie zawsze przed wyglądem był charakter. Żadna uroda nie zrekompensuje braków osobowości.
Nie potrafiłabym być z mężczyzną władczym, ani takim którego pewność siebie graniczy z arogancją. Co innego mieć władzę a co innego tą władzę demonstrować, wymuszać  uległość. Władza powinna budzić  szacunek, nie strach.
Mężczyzna o niskim poczuciu wartości  często ze strachu reaguje agresywnie i tego tez nie mogłabym zaakceptować.
Od zawsze wiedziałam, że tylko ktoś zrównoważony jest dla mnie odpowiednim partnerem. To było podstawowe kryterium.

Komedia w czystej postaci. Żeby rozpisywać się jak to najważniejsze jest zrównoważenie, dobroć i wyzbycie się agresji, aby podsumować, że ideałem jest......najbrutalniejszy i najbardziej agresywny wojownik historii ludzkości, którego popęd do władzy i podbojów był tak ogromny, że przepłynął de facto w kajaku przez ocean z Europy do Ameryki Północnej i o którym legendy i opowieści przetrwały tysiąc lat....

Lekcja biologii z liceum: nie da się uzyskać cech (wyglądu) wojownika i alfa drapieżnika bez korelujących z nimi cech charakteru.

Nawiasem miałem kilku takich 'silnych i delikatnych' na kompanii jak było jeszcze ZSW. Nie przetrwali. Ostatni z nich wytrzymał jakieś pół roku, ale byli też tacy, co nie dotrwali nawet do przysięgi. B12 i do cywila.

61 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2024-01-12 13:59:58)

Jack Sparrow napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Komedia w czystej postaci. Żeby rozpisywać się jak to najważniejsze jest zrównoważenie, dobroć i wyzbycie się agresji, aby podsumować, że ideałem jest......najbrutalniejszy i najbardziej agresywny wojownik historii ludzkości, którego popęd do władzy i podbojów był tak ogromny, że przepłynął de facto w kajaku przez ocean z Europy do Ameryki Północnej i o którym legendy i opowieści przetrwały tysiąc lat....

Lekcja biologii z liceum: nie da się uzyskać cech (wyglądu) wojownika i alfa drapieżnika bez korelujących z nimi cech charakteru.

Nawiasem miałem kilku takich 'silnych i delikatnych' na kompanii jak było jeszcze ZSW. Nie przetrwali. Ostatni z nich wytrzymał jakieś pół roku, ale byli też tacy, co nie dotrwali nawet do przysięgi. B12 i do cywila.

No widzisz, jak to trudno zrozumieć kobietę lol
Chciałaby wielkiego, jasnego blondyna, który  jest silny psychicznie a nie brutalny
I powiem Ci w tajemnicy - takiego mam tongue

Edit - a Twoi kumple nie byli tak silni jak się wydawali wink

62

Agnes76 napisał/a:

No widzisz, jak to trudno zrozumieć kobietę lol
Chciałaby wielkiego, jasnego blondyna, który  jest silny psychicznie a nie brutalny
I powiem Ci w tajemnicy - takiego mam tongue

Ależ oczywiście, że możesz w to wierzyć.

63

Tak go widzi i jej sprawa smile
Zrozumiałam że facet wyglada jak wiking, a w domu pantoflarz, i to jest w sumie przepis na udane małżeństwo w PL smile

64

Priscilla napisał/a:

Różne typy, które i tak ograniczają się do przystojnych mężczyzn big_smile

65

Ela210 napisał/a:

Tak go widzi i jej sprawa smile
Zrozumiałam że facet wyglada jak wiking, a w domu pantoflarz, i to jest w sumie przepis na udane małżeństwo w PL smile

Spoko. Wiem o co chodzi, po prostu robię sobie podśmiechujki. Oczywiście zdarzają się tacy, ale właśnie taki pantoflarz to w życiu jest najczęściej po prostu pizdą, co boi się powiedzieć prawdę, żeby jego panna się przypadkiem nie obraziła. Niektórzy lubią takie coś, lubią czuć się podporządkowani, jak ktoś inny zwalnia ich z samodzielnego myślenia. Albo potrzebują osoby, którą będą mogli rozstawiać po kątach. Dla mnie to jest takie......powiedzieć aseksualne to za mało. Ale co kto lubi.

To jak z aktorami. Kochamy ich wizerunek przez pryzmat ról jakie odgrywali i jakieś urywki wywiadów. Jako ludzi ich nie znamy. Zobacz na Willa Smitha. Wizerunek z filmów? Silny, z poczuciem humoru, taki typowy bohater kina akcji z ciepłym wizerunkiem. A realnie w życiu? Wrak człowieka i słabizna, z którą niewiele osób chce mieć cokolwiek wspólnego.

Posty [ 1 do 65 z 198 ]

Strony 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024