Afrodyzjaki co lubicie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Afrodyzjaki co lubicie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Afrodyzjaki co lubicie

Dziewczyny jakie są Wasze najlepsze afrodyzjaki? Interesuje mnie tutaj absolutnie wszystko.; Od zapachów, po suplementy a koncząc na tych naturalnych.
Jeśli chodzi o mnie to bardzo dobrze działa na mnie swiatło świec. Uwielbiam seks własnie przy zapalonym świetle. Trochę winka ( ale niezbyt dużo) . Plus oczywiście jedzenie. Lekkie, zdrowe, Zawierające dużo owoców i warzyw. Szczególnie tych czerwonych owoców. Malin smile
Ponoć na facetów działa również lubczyk? Czy to prawda?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Afrodyzjaki co lubicie

Afrodyzjaków jest zatrzęsienie.  Każda może lubić co innego. Co drugi owoc i warzywo jest. Dla niektórych kobiet wyniesienie śmieci czy naprawa kranu czy kupno domu tak działa. Poczytaj sobie i zapytaj to swoją kobietę.  tu link https://www.wapteka.pl/blog/artykul/afr … walentynki

3

Powiem Ci,ze staramy się z mężem eksperymentowac. Szczególnie jeśli zdarza nam sie okres kiedy wieje nudą w sypialni ( a myślę,ze kazdy coś takiego czasami miewa....). Świece, nowa pościel, jakaś fajna bielizna Eksperymentowaliśmy również z przebierankami ale to nie dla nas widocznie. Oboje wybuchaliśmy ze śmiechu jak się poprzebieraliśmy big_smile Za to kajdanki jak najbardziej. Z suplementów kilka próbowałam ale nie były to stricte afrodyzjaki. Lubimy żele nawilżające ( libi gel, durex czerwony rozgrzewający). plus jeszcze durex o, niezły jest równiez sex elixir aczkolwiek polecam jedynie na specjalne okazje. Co do llubczyku to kiedyś przypomniała mi się śmieszna sytuacja z moim Kiedyś babcia mu dała jeszcze w latach nastoletnich lubczyku na przeziębienie. Tak go postawiło do pionu, ze tak powiem, że spod kołdry się wstydził wychodzić

4

Serio tak na niego zadzialało? No cóż, musimy przetestować. Czemu piszesz, że sex elixir jedynie na weekendy> Można przesadzić z dawką?

5

Nie jest to szkodliwe, na pewno nie przesadzisz na tyle aby Ci to zaszkodziło.Po prostu bardzo podniecająco działa i fajnie jak ma się wiecej czasu. No i oczywiscie musi byc odpowiedni nastrój.

6

Hmm. Może sobie zamówimy

7

Dla mnie najlepsze afrodyzjaki to: kochana osoba, fajna bielizna, dobre jedzenie, owoce morza ( chociaż nie każdy lubi, z). libi gel baredzo fajny, sex elixir kiedyś miałem i faktyczie fajny, może sobie równiez zamówie ponownie

8

Jaki wibrator polecacie ?  chciałabym spróbować jego działania jeszcze nigdy nie miałam takich zabawek, chciałabym doznac orgazmu , a nie odczuwam przyjemności gdy próbuję się zadowolić palcami..
https://redarena.pl/akcesoria-erotyczne

Najlepiej jakby dało się zamówić w sieci oczywiście wink

9

Ciekawy afrodyzjak to Mamajuana. Mamajuana to mieszanka rumu, czerwonego wina, miodu oraz różnych ziół i korzeni, takich jak kora drzewa Guayacán, kora palisandru, kora krwawnika czy kora konwalii. Każdy, kto próbuje przyrządzić Mamajuanę, może dostosować składniki według własnych upodobań.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Afrodyzjaki co lubicie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024