Dziewczyny jakie są Wasze najlepsze afrodyzjaki? Interesuje mnie tutaj absolutnie wszystko.; Od zapachów, po suplementy a koncząc na tych naturalnych.
Jeśli chodzi o mnie to bardzo dobrze działa na mnie swiatło świec. Uwielbiam seks własnie przy zapalonym świetle. Trochę winka ( ale niezbyt dużo) . Plus oczywiście jedzenie. Lekkie, zdrowe, Zawierające dużo owoców i warzyw. Szczególnie tych czerwonych owoców. Malin
Ponoć na facetów działa również lubczyk? Czy to prawda?
Afrodyzjaków jest zatrzęsienie. Każda może lubić co innego. Co drugi owoc i warzywo jest. Dla niektórych kobiet wyniesienie śmieci czy naprawa kranu czy kupno domu tak działa. Poczytaj sobie i zapytaj to swoją kobietę. tu link https://www.wapteka.pl/blog/artykul/afr … walentynki
Powiem Ci,ze staramy się z mężem eksperymentowac. Szczególnie jeśli zdarza nam sie okres kiedy wieje nudą w sypialni ( a myślę,ze kazdy coś takiego czasami miewa....). Świece, nowa pościel, jakaś fajna bielizna Eksperymentowaliśmy również z przebierankami ale to nie dla nas widocznie. Oboje wybuchaliśmy ze śmiechu jak się poprzebieraliśmy Za to kajdanki jak najbardziej. Z suplementów kilka próbowałam ale nie były to stricte afrodyzjaki. Lubimy żele nawilżające ( libi gel, durex czerwony rozgrzewający). plus jeszcze durex o, niezły jest równiez sex elixir aczkolwiek polecam jedynie na specjalne okazje. Co do llubczyku to kiedyś przypomniała mi się śmieszna sytuacja z moim Kiedyś babcia mu dała jeszcze w latach nastoletnich lubczyku na przeziębienie. Tak go postawiło do pionu, ze tak powiem, że spod kołdry się wstydził wychodzić
Serio tak na niego zadzialało? No cóż, musimy przetestować. Czemu piszesz, że sex elixir jedynie na weekendy> Można przesadzić z dawką?
Nie jest to szkodliwe, na pewno nie przesadzisz na tyle aby Ci to zaszkodziło.Po prostu bardzo podniecająco działa i fajnie jak ma się wiecej czasu. No i oczywiscie musi byc odpowiedni nastrój.
Hmm. Może sobie zamówimy
Dla mnie najlepsze afrodyzjaki to: kochana osoba, fajna bielizna, dobre jedzenie, owoce morza ( chociaż nie każdy lubi, z). libi gel baredzo fajny, sex elixir kiedyś miałem i faktyczie fajny, może sobie równiez zamówie ponownie
Jaki wibrator polecacie ? chciałabym spróbować jego działania jeszcze nigdy nie miałam takich zabawek, chciałabym doznac orgazmu , a nie odczuwam przyjemności gdy próbuję się zadowolić palcami..
https://redarena.pl/akcesoria-erotyczne
Najlepiej jakby dało się zamówić w sieci oczywiście
Ciekawy afrodyzjak to Mamajuana. Mamajuana to mieszanka rumu, czerwonego wina, miodu oraz różnych ziół i korzeni, takich jak kora drzewa Guayacán, kora palisandru, kora krwawnika czy kora konwalii. Każdy, kto próbuje przyrządzić Mamajuanę, może dostosować składniki według własnych upodobań.