I jestem brzydki
Mam całe życie przesrane
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mam małego fiuta
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I jestem brzydki
Mam całe życie przesrane
I jestem brzydki
Mam całe życie przesrane
Nareszcie to zrozumiałeś, czy jeszcze z dwieście tematow założysz?
Masz małego fiuta, jesteś brzydki i masz całe życie przesrane. Tylko litości Nie pisz więcej na ten temat.
Założymy się
Przecież Istotka6 z tego forum lubi takich z małymi fiutami. Zagadaj do niej.
Miklosza, masz 40 lat. Mam paru znajomych którzy nie dożyli 25. Masz 15 lat więcej budzenia się i zasypiania niż oni. Może spróbuj znaleźć w tym jakiś sens?
Skoro budzisz się każdego dnia, to najwyraźniej jest w tym jakiś wyższy cel.
Istotka mowisz
też takiego znam
jaki to może być cel
Moze zostan ksiedzem jako wyzszy cel
Było by ciężko nie byłem w kościele ze 30 lat po za tym jestem ateistą
JuliaUK33 napisał/a:Moze zostan ksiedzem jako wyzszy cel
To zostan filozofem
Filozofem nie
Filozofem nie
Naukowcem? Historykiem? Podroznikiem? Wez moze idz do polityki moze marszalkiem sejmu zostaniesz, bo ten to slepy jest i polowy rzeczy nie widzi
Trochę się interesuje polityką ale politykiem nie zostanę
Dowiedz się jaką kobietą jest Istotka6, bo ty takiej szukasz. Ona lubi jak facet ma małego. "Mały ale wariat".
Może się dowiem kto wie dobrze by była z mojego miasta
Dowiedz się jaką kobietą jest Istotka6, bo ty takiej szukasz. Ona lubi jak facet ma małego. "Mały ale wariat".
O, mamy fana Istotki Szkoda tylko, że multi założył, bo się wstydził pisać pod swoim prawdziwym nickiem
.
Jaką jestem kobietą?
Jak to jest mieć małe przyrodzenie, dobrze?
A, wie Pan, Panie Miklosza moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze, albo że niedobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem, i dziękuję życiu! Dziękuję mu; życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość! Wielu ludzi pyta mnie o to samo: ale jak ty to robisz, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste! To umiłowanie życia. To właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro – kto wie? Dlaczego by nie – oddam się pracy społecznej i będę, ot, choćby, sadzić... doć— m-marchew...
Odniecacz napisał/a:Dowiedz się jaką kobietą jest Istotka6, bo ty takiej szukasz. Ona lubi jak facet ma małego. "Mały ale wariat".
O, mamy fana Istotki
Szkoda tylko, że multi założył, bo się wstydził pisać pod swoim prawdziwym nickiem
.
Ale to jest tak specjalnie, bo wiedziałem że cię tu przyciągnę w ten sposób. Chciałem ci teraz powiedzieć prosto w oczy, że jesteś fajna i zabawna, i bardzo poprawiasz mi humor.
Tylko ścisły zakon.
JuliaUK33 napisał/a:Moze zostan ksiedzem jako wyzszy cel
Zostan gejem, tam nie liczy się przyrodzenie a d....
Będziesz miał branie
KoralinaJones napisał/a:Odniecacz napisał/a:Dowiedz się jaką kobietą jest Istotka6, bo ty takiej szukasz. Ona lubi jak facet ma małego. "Mały ale wariat".
O, mamy fana Istotki
Szkoda tylko, że multi założył, bo się wstydził pisać pod swoim prawdziwym nickiem
.
Ale to jest tak specjalnie, bo wiedziałem że cię tu przyciągnę w ten sposób. Chciałem ci teraz powiedzieć prosto w oczy, że jesteś fajna i zabawna, i bardzo poprawiasz mi humor.
To miłe, ale podejrzane . Nie wiem kim jesteś
.
Odniecacz napisał/a:KoralinaJones napisał/a:O, mamy fana Istotki
.
To miłe, ale podejrzane
. Nie wiem kim jesteś
.
Specjalnie dla ciebie:
Znowu jakieś multi matko jedyna
Sezon łowiecki rozpoczęty
Jestem beznadziejny chcę umrzeć
KoralinaJones napisał/a:Odniecacz napisał/a:Ale to jest tak specjalnie, bo wiedziałem że cię tu przyciągnę w ten sposób. Chciałem ci teraz powiedzieć prosto w oczy, że jesteś fajna i zabawna, i bardzo poprawiasz mi humor.
To miłe, ale podejrzane
. Nie wiem kim jesteś
.
Specjalnie dla ciebie:
i.ibb.co/DVcKwm2/1.png
Nice. Czy to jest teraz jakaś zagadka?
Odniecacz napisał/a:KoralinaJones napisał/a:To miłe, ale podejrzane
. Nie wiem kim jesteś
.
Specjalnie dla ciebie:
Nice. Czy to jest teraz jakaś zagadka?
Tak, jak ją rozwiążesz, to się dowiesz, kto się w tobie kocha. Ja wiem że nie dasz rady, dlatego jestem spokojny jeśli chodzi o odkrycie mojej tożsamości.
Powinieneś iść z tymi myślami samobójczymi do specjalisty.
Od dawna się leczę
Gdybyś naprawdę chciał, już byś nie żył.
Ty chcesz uwagi i interakcji od kobiet. Znalazłeś sobie "niszę" by to uzyskać, ciągłe użalanie się nad sobą. I są takie, które się na to łapią i chcą z Tobą rozmawiać. Po to tu jesteś, żeby skupiać na sobie uwagę kobiet.
Teoretycznie, każdy zdrowy mężczyzna chce interakcji z kobietami, nie ma w tym nic złego. Tyle, że Twój sposób jest toksyczny.
Zacznij coś z sobą robić, bo póki co jesteś smutny jak penis impotenta.
KoralinaJones napisał/a:Nice. Czy to jest teraz jakaś zagadka?
Tak, jak ją rozwiążesz, to się dowiesz, kto się w tobie kocha. Ja wiem że nie dasz rady, dlatego jestem spokojny jeśli chodzi o odkrycie mojej tożsamości.
Czyli, że to Mission Impossible... W takim razie nawet nie wiadomo, czy jest czego żałować.
Odniecacz napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Nice. Czy to jest teraz jakaś zagadka?
Czyli, że to Mission Impossible... W takim razie nawet nie wiadomo, czy jest czego żałować.
Tożsamości może i nie odkryję, ale...
KoralinaJones napisał/a:Odniecacz napisał/a:Tak, jak ją rozwiążesz, to się dowiesz, kto się w tobie kocha. Ja wiem że nie dasz rady, dlatego jestem spokojny jeśli chodzi o odkrycie mojej tożsamości.
Tożsamości może i nie odkryję, ale...
![]()
Werble..... ? orkiestra tusz
Mam małego
I jestem brzydkiMam całe życie przesrane
A spodziewałem się jakiś " frontownaja prawda" i jak zatrzymać pomidory po eksplozji gulaszu.
Kiedyś wróciłem zjechany z tyry
i powiedziałem wprost, hełmu i gumki nie ściągam
samo się ściągło i nikt nie pytał, czy mały i brzydki
Ciekawość, to pierwsza droga do piekła
I jestem brzydki
Mam całe życie przesrane
Możesz wziąć się trochę za siebie. Zapisz się na siłkę. Możesz tez spróbować powiększyć członka tabletkami Maxorman podobno działają cuda
Zapisz się na siłkę. Możesz tez spróbować powiększyć członka tabletkami
To nie tak się robi.
Trzeba przywiązać do członka elastyczną ale wytrzymałą gumę stojąc na krześle przed drążkiem.
Następnie chwytamy drążek, podciągamy się i delikatnie opuszczamy.
Delikatnie, to ważne!
I tak do oporu, opuszczając się coraz niżej.
Członek coraz dłuższy, ramiona i plecy coraz mocniejsze. Problem solved.
Miklosza, jak to dobrze rozegrasz to będziesz mieć fujarkę jak słoń trąbę. Jeśli jeszcze nad nią potrenujesz, będzie równie gibka. Będziesz mógł nim sobie jedzenie do ust podawać.
Kolega opowiadał..
Zostań kulturysta oni też mają małe fiutki po różnych specyfikach
Podobno
Zostań kulturysta oni też mają małe fiutki po różnych specyfikach
Podobno
Ja nie biore różnych specyfików
Jak miałem naście lat babka powiedziała, że mam małego i kilka lat miałem kompleksy, laski ocierały brochy o mnie a ja się czułem atakowany. I w sumie to było bez sensu, bo jednak gruby, ukrwiony dobrze, prosty, ponad norme... żadna nie narzekala, a babka zobaczyła w spoczynku, ale kiedyś inne czasy były to pewnie widziała kutasa tylko w stójce. No życie, zawsze to kilka lasek więcej bym poznał głębiej ;D
5i5kiN napisał/a:Zostań kulturysta oni też mają małe fiutki po różnych specyfikach
Podobno
Jak masz małego to nie bierz nic i będziesz pasować do otoczenia hehe
Miklosza napisał/a:5i5kiN napisał/a:Zostań kulturysta oni też mają małe fiutki po różnych specyfikach
Podobno
Jak masz małego to nie bierz nic i będziesz pasować do otoczenia hehe
hahaha
I jestem brzydki
Mam całe życie przesrane
Przesrany to chyba masz mózg. Weź zrób sobie podwójna kurację tabletkami maxorman mi po trzech miesiącach członek wydłużył się o prawie 3cm i ponad 1 cm w obwodzie. Ale nie płakałem jak ty ciotko tylko wziąłem się za siebie. A jeszcze jedno, podczas kuracji stawiaj przynajmniej raz dziennie wacka do pionu na chociaż minutę - czy dłużej tym lepiej bo flaka nie napompujesz.
Gdy by ten maxorman był taki dobry to by każdy brał nie ma na razie nie da rady powiększyć penisa żadnymi tabletkami
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mam małego fiuta
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024