Nawet nie wiecie jak sie ciesze. Bylam wczesniej na 5 miejscu i spadlo mi w dol o 4 miejsca. Dzis dzwonili z oferta. Mam czekac na przeglad mieszkania.
Gratulacje
3 2023-11-28 20:41:21 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-11-28 20:41:46)
Gratulacje
Dziekuje. Teraz tylko pozostaje mi czekac na przeglad mieszkania, sprawy papierkowe i dostane wtedy klucze. Mysle,ze to dopiero po nowym roku, bo musze odliczyc przerwe swiateczna
4 2023-11-28 22:13:42 Ostatnio edytowany przez fridax (2023-11-28 22:14:02)
Agnes76 napisał/a:Gratulacje
Dziekuje. Teraz tylko pozostaje mi czekac na przeglad mieszkania, sprawy papierkowe i dostane wtedy klucze. Mysle,ze to dopiero po nowym roku, bo musze odliczyc przerwe swiateczna
wez sie tam przejdz wieczorem i weekend i zobacz kto tam mieszka czesto te mieszkania sa w szemranych okolicach z nieciekawym towarzystwem za sciana
JuliaUK33 napisał/a:Agnes76 napisał/a:Gratulacje
wez sie tam przejdz wieczorem i weekend i zobacz kto tam mieszka czesto te mieszkania sa w szemranych okolicach z nieciekawym towarzystwem za sciana
Nie wszystkie mieszkania z urzedu sa w takich miejscach. Ja sie ciesze, ze w koncu dostalam mieszkanie,a teraz to nawet na wsi nie jest bezpiecznie
A wyprowadzisz się w końcu z islamskiej dzielnicy?
A wyprowadzisz się w końcu z islamskiej dzielnicy?
Tak,bo na szczescie moje mieszkanie jest tam,gdzie jest malo muzulmanow