Stop samotności ! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Stop samotności !

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Stop samotności !

Hej!

Jestem w trakcie tworzenia aplikacji dla kobiet do poznawania koleżanek/ przyjaciółek. Aplikacja będzie dobierać znajome na podstawie wspólnych zainteresowań czy po prostu regionu. Potrzebuję feedbacku czy pomysł przyjmie się na rynku, stąd pytanie:
Czy skorzystacie z takiej aplikacji? Czy jesteście w stanie za nią zapłacić powiedzmy 30 zł miesięcznie?

Będę wdzięczna za każdą opinię smile

Miłego dnia!
Sylwia

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Stop samotności !

Są media społecznościowe, są różne fora. Darmowe.

3 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-11-17 12:07:00)

Sylwia2023 napisał/a:

Hej!

Jestem w trakcie tworzenia aplikacji dla kobiet do poznawania koleżanek/ przyjaciółek. Aplikacja będzie dobierać znajome na podstawie wspólnych zainteresowań czy po prostu regionu. Potrzebuję feedbacku czy pomysł przyjmie się na rynku, stąd pytanie:
Czy skorzystacie z takiej aplikacji? Czy jesteście w stanie za nią zapłacić powiedzmy 30 zł miesięcznie?

Będę wdzięczna za każdą opinię smile

Miłego dnia!
Sylwia

Takich pomysłów jest sporo. Twoja aplikacja musi być naprawdę atrakcyjna.Zaobserwowałam, że jeśli ktoś chce skupiać innych, to potem pod byle pretekstem próbuje czy się nie uda by za to płacono.
Już naprawdę trzeba desperatów, żeby zgodzili się na coś takiego. A takie osoby zawsze się znajdą, bo ludzie bywają w rozmaitych sytuacjach i przeżywają różne emocje. Może niech się wypowiedzą ci, którzy rozpaczliwie szukają towarzystwa.
Ja na pewno bym nie skorzystała.

4

hey, ja na pewno nie, nie bede szukac przyjacol w necie, bo juz ich mam, nie nudzi mi sie, poza tym na pewno bym za to nie placila.

Pewnie i znajda sie tacy, co przyjaciol nie maja, badz szukaja wiecej. Pozdrawiam

5

No nie wiem, żeby postawić apke społecznościowa to przede wszystkim jest upierdliwe prawnie, dane osobowe i tak dalej. I nie sadze żeby na start ludzie chcieli płacić za coś czego nie znają. Także najpierw trochę pracy włóż w sprawdzenie formalności i nie od kasowania ludzi na starcie wink ja osobiście bym nie zapłaciła, napewno nie jakiejś apce krzak

6

Karmaniewraca napisał/a:

No nie wiem, żeby postawić apke społecznościowa to przede wszystkim jest upierdliwe prawnie, dane osobowe i tak dalej. I nie sadze żeby na start ludzie chcieli płacić za coś czego nie znają. Także najpierw trochę pracy włóż w sprawdzenie formalności i nie od kasowania ludzi na starcie wink ja osobiście bym nie zapłaciła, napewno nie jakiejś apce krzak

teraz tobardziej szukaja na  spotted na fesjsie w wiekszych ,miastach-tak jest i szybciej iskutecznie jednocześnie..

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Stop samotności !

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024