Po czym poznac ze kobieta 36 lat ma wstrzykniety Botox lub kwas hialuronowy ?
Twarz jest bardzo napięta,wręcz mało naturalnie to wygląda:)
No myślę, że to też zależy od tego jaki chce się osiągnąć efekt takiego zabiegu Albo od osoby, która to wykonuje. Po niektórych kobietach strasznie widać sztuczność, a niektóre mają zrobione to tak delikatnie, że doskonale to kryje niedoskonałości, ale nie widać tej sztuczności .
. Po niektórych kobietach strasznie widać sztuczność, a niektóre mają zrobione to tak delikatnie, że doskonale to kryje niedoskonałości, ale nie widać tej sztuczności .
no wlasnie czasami nie widac po nich
5 2013-11-15 11:45:44 Ostatnio edytowany przez Olinka (2013-11-23 16:34:24)
To prawda to zależy od specjalistów w jaki sposób poprawią urode nie tworząc efektu maski. Moja znajoma z pracy ma po 40stce. Zrobiła sobie wypełnienie zmarszczek w spam nie botoxem a systemem GPS. Tłumaczyła mi, że polega to na wypełnianiu zmarszczek własną tkanką tłuszczową +osocze bogatopłytkowe. Odmłodziła się kobietka o kilka lat wygląda świetnie i nauralnie. Myślę że jak we wszystkim należy zachować jakiś umiar i jest ok.
tak naprawdę właściwie przeprowadzony zabieg kwasem hialuronowym nie powinien wyglądać sztucznie i być naturalny, dlatego te "dobrze zrobione" babeczki ciężko poznać no ale żeby tak było to trzeba wybrać naprawdę sprawdzony salon
tylko jak zanlesc Taki sprawdzony Salon i co ile trzeba Taki zabieg powatrzac?
Dobrze ostrzykniętej twarzy nie sposób odróżnić od naturalnej. Jednak w przypadku nawet największych sław, bardzo często zapominają o jednym, koncentrując się wyłącznie na twarzy. Jest to dekolt i szyja, zwłaszcza szyja. Dopóki nie ruszają głową trudno się zorientować, ale popatrzcie na prezenterki w telewizji, te grubo po trzydziestce i wzwyż. Jak zaczną poruszać głową, zmarszczki widać wyraźnie, natomiast na twarzy mimika jest ograniczona.