Witam,
Dzisiaj mój chłopak powiedział mi o jakiejś dziewczynie z którą pisał zanim mnie poznał, napisała do niego
Ona- Hej?
On- ?
Ona- ?
On- Nie chce zawierać nowych znajomości
Ona- Nie ma problemu
Sęk w tym, że On ją jakiś czas temu usunął ze znajomych na fb a ona go zaprosiła gdzie na messengerze nie było między nimi żadnych rozmów od tamtego czasu zanim mnie poznał. Więc czemu nagle zwróciła uwagę, że ją usunął ze znajomych? Nie jest to jedyna dziwna sytuacja ale narazie przytaczam tą.
Nic z tego nie wynika.
Nic z tego nie wynika.
Kilka miesięcy temu przypadkowo w jego gwlerii zobaczyłam screena, że w kwietniu/maju pisał z jakąś dziewczyną oczywiście gdy się zorientowałam to rozmowa była już dawno usunięta tak samo jak ta dziewczyna a na tym screenie jedyne co było to hej i cos pisali o ashwagandzie nic wiecej nie udało mi się zobaczyć.
Opanuj emocje.
Zanim ja poznałem moją obecną, pisałem z 25 innymi, a ona pewnie ze 125, może nawet pisze sobie nadal z kimś tam, nie wiem, nie sprawdzam i mam to w dupie generalnie. Do mnie też wypisują od czasu do czasu jakieś byłe, przyszłe albo niedoszłe , chociaż mam od dawna ustawione w profilu "zaręczony" i też mam to w dupie zasadniczo. Czasami odpiszę, czasami nie odpiszę, ale ogólnie zwis i powiew, nie ma co popadać w histerię.