podajcie powód ?
A może jest tak przyjemny ?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dlaczego ludzie uprawiają seks ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
podajcie powód ?
Chcą się rozmnażać?
Ludzie uprawiają seks, aby poczuć się dobrze.
Brak seksu boli.
Być może jak długo nie masz seksu, to boli mniej, albo w ogóle.
Jak boli? Wiesz jak — czegoś w życiu brak. Dlatego założyłeś ten wątek.
prokreacja połączona u ssaków z przyjemnością
Ja uprawiam,bo lubie, a inni to niewiem po co
Znaczy się mam pociąg do kobiet prawie jak każdy ale zawsze to w jeden sposób robiłem : o
Z nudow.
Hormony i układ nerwowy
Obowiazek malzenski
Jaki tam obowiązek małżeński to się robi dla przyjemności a nie z obowiązku jak nie sprawia ci to przyjemności to tego nie rób proste
Daj mi pofantazjowac...:)
Bo jest za darmo ....
Bo mogą.
Gdy sie zakochuja
Wg mojej teorii ok 40% kobiet w dlugoletnim malzenstwie uprawia sex z obowiazku malz. i zeby mie spokoj
40% kobiet w wieloletnich malzenstwach z obowiazku malzenskiego i dla swietego spokoju.
Ale to tylko moja teoria
To znaczy że nie biorą z tego przyjemności ?
podajcie powód ?
Dla mnie to najpiękniejszy dar od życia. Największą przyjemność to jak widzę rozkosz i spełnienie kobiety potem strzał w środku
To ci zazdroszczę ja nigdy nic
Jak sie kogos BEZGRANICZNIE kocha to sie to bierze z przyjemnosci...i jak sie ma bardzo duzo czasu na to
A w dlugoletnich zwiazkach to z ta bezgraniczna miloscia pewnie roznie bywa...
Mydle ze niektore kobietki wolalyby isc na zakupy albo pojechac na wakacje niz ogladac sperme...;)
Mydle ze niektore kobietki wolalyby isc na zakupy albo pojechac na wakacje niz ogladac sperme...;)
albo wolałyby oglądać sperme kochanka.
onaanna napisał/a:Mydle ze niektore kobietki wolalyby isc na zakupy albo pojechac na wakacje niz ogladac sperme...;)
albo wolałyby oglądać sperme kochanka.
To wyobrazenia mezczyzn
Żeby w towarzystwie mojej uroczej żony-milfetki :-) osiągać stan pozwalający "odrywać się (duchowo) od Ziemi"
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dlaczego ludzie uprawiają seks ?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024