Ale sie ciesze w poniedzialek zaczynam pierwszy kurs do mojej dzialaln - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Ale sie ciesze w poniedzialek zaczynam pierwszy kurs do mojej dzialaln

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Ale sie ciesze w poniedzialek zaczynam pierwszy kurs do mojej dzialaln

Urzad pracy zalatwil mi kurs z obslugi klienta potrzebny do prowadzenia wlasnej dzialalnosci, po ktorym dostane certifikat ukonczenia. Kurs jest online 2 godziny dziennie od poniedzialku do piatku przez 2 tygodnie. Ciesze sie z tego bardzo, wlasnie przed chwila przeczytalam informacje na swoim dzienniku online. A na mieszkanie jestem juz na 25 pozycji takze jest duza szanse,ze do nowego roku cos dostane,a wtedy bede prowadzic wlasna dzialalnosc- ludzie mowie wam czuje sie jak kobieta biznesu doslownie sie nie moge tego wszystkiego doczekac

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ale sie ciesze w poniedzialek zaczynam pierwszy kurs do mojej dzialaln

Gratulacje.  A jaki to biznes?

3 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-09-30 14:30:20)

Tamiraa napisał/a:

Dzieki. Robienie i sprzedaz bizuterii musze miec jeszcze z innego urzedu licensje na sprzedaz, ale to pozniej zalatwie po tym kursie. Narazie mam juz rozpisany plan i bede po kolei go realizowac

4

No, to musisz wiedzieć, na jaką biżuterię będzie popyt. I duża konkurencja w necie  jest, bo każdy może zamówić, jaką chce

5

Tamiraa napisał/a:

No, to musisz wiedzieć, na jaką biżuterię będzie popyt. I duża konkurencja w necie  jest, bo każdy może zamówić, jaką chce

Wiem, ale bizuteria jest to tez jeden z produktow, ktory sprzedaje sie najlepiej tak mi powiedzieli w urzedzie i tak tez przeczytalam w internecie. Tez mi powiedzieli, ze na poczatkowy biznes to bardzo dobry pomysl.

6

TheFrozen Autumn napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Tamiraa napisał/a:

Wiem, ale bizuteria jest to tez jeden z produktow, ktory sprzedaje sie najlepiej tak mi powiedzieli w urzedzie i tak tez przeczytalam w internecie. Tez mi powiedzieli, ze na poczatkowy biznes to bardzo dobry pomysl.

Glupota to juz bym wolala otworzyc uslugi krawieckie skoro tak lubisz siedziec w chaupie na dvpie ! Jedna babka polka tu gdzie jestem tez oworzyla sklep w dosc ruchliwym miejscu i w dobrej dzielnicy z bijoux fantaisie femme z bursztynami i lipa zamknela bo nic jej nie schodzilo .... ty a moze twoj biznes to kradziez drogocennej bizuteri przez Julke i sprzedaz taniej przez internet  a z urzedu dostalas pouczenie ze jesli jeszcze raz ukradniesz to pojedziesz do polski

Nie mam talentu do szycia plus nie lubie tego robic. Co takiego?! Jaka kradziez bizuterii? Ja nic nie kradne.

7

JuliaUK33 napisał/a:

Glupota to juz bym wolala otworzyc uslugi krawieckie skoro tak lubisz siedziec w chaupie na dvpie ! Jedna babka polka tu gdzie jestem tez oworzyla sklep w dosc ruchliwym miejscu i w dobrej dzielnicy z bijoux fantaisie femme z bursztynami i lipa zamknela bo nic jej nie schodzilo .... ty a moze twoj biznes to kradziez drogocennej bizuteri przez Julke i sprzedaz taniej przez internet  a z urzedu dostalas pouczenie ze jesli jeszcze raz ukradniesz to pojedziesz do polski

Nie mam talentu do szycia plus nie lubie tego robic. Co takiego?! Jaka kradziez bizuterii? Ja nic nie kradne.

To napisz co jeszcze  lubisz po za nic nie robieniem

Nie da sie NIC nie robic-kazdy czlowiek zawsze cos robi  nawet jak spi to przeciez lezy i sni to znaczy,ze cos robi

8

JuliaUK33 napisał/a:
Tamiraa napisał/a:

Dzieki. Robienie i sprzedaz bizuterii musze miec jeszcze z innego urzedu licensje na sprzedaz, ale to pozniej zalatwie po tym kursie. Narazie mam juz rozpisany plan i bede po kolei go realizowac

Jak tam kurs?

9

Tamiraa napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Tamiraa napisał/a:

Jak tam kurs?

Dobrze, skonczylam o 12 byl 2 godziny. Dzis byl wstep do wszystkiego i prezentacja w postaci filmu jak sie zachowac w stosunku do klientow, zeby sprzedac swoj produkt.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Ale sie ciesze w poniedzialek zaczynam pierwszy kurs do mojej dzialaln

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024