I tak sobie myślę czy im dobrze razem czy cieszą się życiem czy gdzieś wyjeżdżają
Ja tego nie robię bo nie mam z kim
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Widywałem dzisiaj pary na ulicy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I tak sobie myślę czy im dobrze razem czy cieszą się życiem czy gdzieś wyjeżdżają
Przeciez pisales wczoraj, ze przyzwyczailes sie do zycia singla I NIE chcesz dziewczyny, a dzis znowu marudzisz
Miklosza napisał/a:I tak sobie myślę czy im dobrze razem czy cieszą się życiem czy gdzieś wyjeżdżają
Przeciez pisales wczoraj, ze przyzwyczailes sie do zycia singla I NIE chcesz dziewczyny, a dzis znowu marudzisz
Nie ma co się łudzić człowiek nie może być sam musi mieć z kim żyć
A w jakim to temacie napisałem ?
JuliaUK33 napisał/a:Miklosza napisał/a:I tak sobie myślę czy im dobrze razem czy cieszą się życiem czy gdzieś wyjeżdżają
Nie ma co się łudzić człowiek nie może być sam musi mieć z kim żyć
A w jakim to temacie napisałem ?
Niewiem w jakim.,ale wczoraj napisalas "ze przyzwyczailes sie do bycia samemu " czy jakos tak, a tytulu tematu nie pamietam duzo tego tu
Tak przyzwyczaiłem się do życia samemu co nie znaczy że zawsze chcę być sam
Bo to było wczoraj
Gdy bym trafił na tą jedyną to był bym szczęściarzem
JuliaUK33 napisał/a:Przeciez pisales wczoraj, ze przyzwyczailes sie do zycia singla I NIE chcesz dziewczyny, a dzis znowu marudzisz
Bo to było wczoraj
To znaczy, ze juz sie nie liczy co on wczoraj napisal, bo to bylo wczoraj?
Farmer napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Przeciez pisales wczoraj, ze przyzwyczailes sie do zycia singla I NIE chcesz dziewczyny, a dzis znowu marudzisz
Bo to było wczoraj
To znaczy, ze juz sie nie liczy co on wczoraj napisal, bo to bylo wczoraj?
¯\(ツ)/¯
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Widywałem dzisiaj pary na ulicy
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024