Facet miesza się w kuchni - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet miesza się w kuchni

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez bigreen (2023-09-25 12:41:57)

Temat: Facet miesza się w kuchni

Tytuł wątku może nieco prowokujący, ale realny tongue

Widząc stan jednej z naszych patelni, zasugerowałem dziewczynie by się jej pozbyła.
Jak się pewnie domyślacie, ona odmówiła argumentując, że nie mamy innej mniejszej patelni i szkoda pieniędzy na coś co już posiadamy i na czym idzie smażyć.
Tylko sami rzućcie okiem czy to coś aby na pewno jeszcze się nadaje do użytku, bo ja mam wątpliwości.
Proszę o ocenę, poniżej fotka

i.ibb.co/SdCv5TG/IMG20230925115500.jpg

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet miesza się w kuchni

Nie będę oglądała, bo nie ma sensu, po drugie pewnie to słaba reklama tongue
W każdym razie sam kup nowe patelnie i po problemie.

3

Reklama? Zużytej patelni? Wstawiłem foto bez loga itp, żebyście napisali czy to ja przesadzam, czy rzeczywiście patelnia nadaje się na wymianę tongue

4

Wyrzuć i kup nową. Tylko najpierw kup, potem wyrzuć.

5

Nie klikam w linki jak jest stara to kup jej nowa.  Swoja droga chciala bym miec takie z dooopy problemy

6 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-09-26 12:41:36)

Kup jej zestaw patelni taki, żeby można było umieścić w zmywarce. Zobaczysz, jak się ucieszy, a starą sama wyrzuci.

7

Tamiraa napisał/a:

Kup jej zestaw patelni taki, żeby można było umieścić w zmywarce. Zobaczysz, jak się ucieszy, a starą sama wyrzuci.

Może całą kuchnię? Naprawdę, wersja Wieki i Loki jest znacznie bardziej racjonalna wink

8

Nowe_otwarcie napisał/a:
Tamiraa napisał/a:

Może całą kuchnię? Naprawdę, wersja Wieki i Loki jest znacznie bardziej racjonalna wink

Nie, lepiej, żeby jej włączył program z Gesslerową. ;P
W sumie chodzi o to, że by autor nie skupił się na krytykowaniu i męczył się, że dziewczyna jest innego zdania niż on, bo może ona tę patelnię by kupiła, ale woli przyoszczędzić i upierać się, że stara patelnia jest jeszcze ok.

9

Boję się kliknąć w linka. A jak tam jest coś nieprzyzwoitego a nie spodziewana patelnia?

10

rossanka napisał/a:

Boję się kliknąć w linka. A jak tam jest coś nieprzyzwoitego a nie spodziewana patelnia?

Była patelnia (link już nie działa). Wyglądała na zużytą bądź brudną, ale raczej to pierwsze a tylko na zdjęciu tak wyszło. Chyba wydrapana do metalu w jednym miejscu. Ja bym ją wyrzucił i kupił nową, drogie nie są, nie ma sensu się męczyć ze starą, przypalającą patelnią. Kiedyś miałem 2 stare i po wymianie na nowe ze świeżą powłoką teflonową aż się zdziwiłem jak elegancko się smaży i potem je myje. Nienawidzę źle działającego AGD i jak coś mnie wkurza to oddaję/wyrzucam i kupuję nowe, widzę sensu się męczyć.
Ale patelniany elaborat wyszedł.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet miesza się w kuchni

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024