Dlaczego ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Dlaczego ?

Witam serdecznie. Czy wierzycie w sens terapii ? Chciałabym w końcu nad sobą trochę popracować. Nie układa mi się w ogóle z mężczyznami. Ciągle wpadam w toksyczne relacje. Już sama nie wiem, czy to cos ze mną jest nie tak, czy dobieram sobie nieodpowiednie osoby. Najgorsze jest to, że nie radzę sobie z odrzuceniem. To inni we mnie widzą manipulacje, a to nieprawda. Czasami mam wrażenie, że ja nie umiem żyć w zdrowej relacji. Ostatnio poznałam kogoś, ale facet okazał się chamem, odrzuciłam go, a potem szukałam kontaktu, a on mnie zwyzywał, że jestem nienormalna, że najpierw naskakuje na niego, że mnie źle potraktował i kończę znajomość  a potem pisze do niego. Przez chwilę wróciło wszystko do normy, i znów zachowanie mi się nie spodobało i kolejny raz zakończyłam znajomość. Po prostu wiedziałam ,że faceci nie jest wart uwagi mojej, a i tak mnie ciągnęło do jego. Dlaczego ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego ?

Dlaczego? Nie wiemy.

Być może zaburzenia z dzieciństwa, społeczne, rodzinne... byłaś u psychologa?
Któryś z rodziców nadużywał alkoholu? Lub / i był agresorem? Czułaś się odrzucona, zaniedbana jako dziecko?

Warto byś sama w sobie poszukała przyczyny a później z tym walczyła

3

Istotka6 napisał/a:

Dlaczego? Nie wiemy.

Któryś z rodziców nadużywał alkoholu? Lub / i był agresorem? Czułaś się odrzucona, zaniedbana jako dziecko?

Są osoby, które mówią mi, że wszystko ze mną ok. W sumie wiadomo, że każdy ma swoje jakieś odchyły, ale nie potrafię zbudować zdrowej relacji. Ojciec był agresywny i pił, ale to było dawno temu, więc nie wiem, czy dzieciństwo aż tak wielki ma wpływ na relacje z innymi ludźmi.

4

Ilaila napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Dlaczego? Nie wiemy.

Są osoby, które mówią mi, że wszystko ze mną ok. W sumie wiadomo, że każdy ma swoje jakieś odchyły, ale nie potrafię zbudować zdrowej relacji. Ojciec był agresywny i pił, ale to było dawno temu, więc nie wiem, czy dzieciństwo aż tak wielki ma wpływ na relacje z innymi ludźmi.

Ma i to ogromne!

Jakieś rozdwojenie do tego? big_smile

5

Łojojok ktoś tu zapomniał się przelogować big_smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024