Podszebujemy dotyku innego człowieka i miłości
Może jakiś masaż?
Może jakiś masaż?
Proponujesz swoje usługi ?
E tam, żadna ze mnie masażystka.
Idź pan do specjalistki a będziesz pan zadowolony
E tam, żadna ze mnie masażystka.
Idź pan do specjalistki a będziesz pan zadowolony
podobno amatorki brak techniki nadrabiają zapałem
Agnes76 napisał/a:E tam, żadna ze mnie masażystka.
Idź pan do specjalistki a będziesz pan zadowolonypodobno amatorki brak techniki nadrabiają zapałem
![]()
Jak Ci dam popalić to ochota przejdzie od strzała
Taa, na pewno chodzi Ci o innego człowieka;)
Jeśli zacząć to zawężać do szczegółów, okaże się że ten inny człowiek to musi być kobieta w odpowiednim wieku, osobowości i urodzie.
Przypuszczam że nie interesuje Cię obściskiwanie z kolegą, czy jakąś babcią.
Tobie brakuje, więc pisząc z pozycji braku twierdzisz, że to nieodzowne. Inny napisze, że niekoniecznie. Bo akurat ma pod korek, albo nie potrzebuje.
Kwestia względna.
Podstawowy błąd i nie chodzi o orto
Jak widzę młodą kobietę na ulicy to odrazu myślę jak ja miał bym zagadać do niej nie wyobrażam sobie tego jak bym miał ja całować uprawiac seks przecież nie wyobrażam sobie tego przecież nie jestem już młody tylko podstarzały a jak by nie wyszło jak trzeba przecież nigdy tego nie robiłem jestem brzydki I nawet nie chciała by że mną tego robic
Masaż nie jest złym pomysłem ale pozwala doświadczyć jedynie właśnie samego dotyku, fizycznej bliskości, a więc działa na krótko. Obawiam się, że nic nie zdoła zastąpić emocjonalnej bliskości możliwej tylko z ukochaną osobą.
Miklosza napisał/a:Podszebujemy dotyku innego człowieka i miłości
Masaż nie jest złym pomysłem ale pozwala doświadczyć jedynie właśnie samego dotyku, fizycznej bliskości, a więc działa na krótko. Obawiam się, że nic nie zdoła zastąpić emocjonalnej bliskości możliwej tylko z ukochaną osobą.
Zgadza się jestem tego samego zdania
Nie zgadzam się. Jest to generalizacja tzw. wrzucanie wszystkich do jednego wora