?
Tak, są tu takie osoby, poza tym, że regularnie użytkownicy nawiązują z sobą poza forum towarzyski kontakt, o ile ktoś dopuszcza utratę anonimowości w okreslonym zakresie.
3 2023-08-29 10:15:59 Ostatnio edytowany przez szeptem (2023-08-29 10:53:21)
Ja poznałam tu bardzo fajną dziewczynę z mojego miasta, zaprzyjaźniłyśmy się w realu. Tak że da się.
4 2023-08-29 10:20:00 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-08-29 10:20:32)
Ludzie nawiazuja kontakty przez rozne fora internetowe ja tam nie mam nic przeciwko obawiam sie jednak po tutejszych trollach i multikontach, ze gdybym podala komus moj kontakt to trafil by on w niewlasciwe rece
Ja poznałam tu bardzo fajną dziewczynę z mojego miasta, zaprzyjaźniłyśmy się w realu. Tak że da się.
To fajnie
Ludzie nawiazuja kontakty przez rozne fora internetowe ja tam nie mam nic przeciwko obawiam sie jednak po tutejszych trollach i multikontach, ze gdybym podala komus moj kontakt to trafil by on w niewlasciwe rece
Też tak może być
Ja jestem nie ufny
Ja jestem nie ufny
nie z przymiotnikami w stopniu równym piszemy łącznie (np. nieładny, niedrogi, niemały), a z przymiotnikami w stopniu wyższym (nie ładniejszy, nie droższy, nie mniejszy) lub najwyższym (nie najładniejszy, nie najdroższy, nie najmniejszy) rozdzielnie
Miklosza napisał/a:Ja jestem nie ufny
nie z przymiotnikami w stopniu równym piszemy łącznie (np. nieładny, niedrogi, niemały), a z przymiotnikami w stopniu wyższym (nie ładniejszy, nie droższy, nie mniejszy) lub najwyższym (nie najładniejszy, nie najdroższy, nie najmniejszy) rozdzielnie
Czy ta wiedza pomaga w znalezieniu kolegi/koleżanki na forum?
Farmer napisał/a:Miklosza napisał/a:Ja jestem nie ufny
Czy ta wiedza pomaga w znalezieniu kolegi/koleżanki na forum?
Nie napewno nie