Mój partner z którym jestem 3 lata jest rozwodnikiem. Mamy pół roczne dziecko. od urodzenia dziecka zaczęłam się zastanawiać dlaczego on nic nie mówi o ślubie bo wiedział że chciałabym raz w życiu powiedzieć tak. Z pierwszą żoną wziął ślub 3 miesiące przed porodem. Dał mi dostęp do starego FB i się załamałam. Najpierw zdjęcia USG. Pisanie do każdego że jest bardzo szczęśliwy zdjęcia ślubne to już mnie dobiły. Po roku wzięli rozwód. Ale z tego co wiem od jego mamy szanował ja o wiele bardziej. Nawet zrobił tatuaż z inicjałami żony ich syna i jej córki . Krew mnie zalewa jak go widzę. Nawet jakmu się przyznała do zdrady to jej nie uwierzył. A mnie non stop podejrzewa o tak absurdalne rzeczy że w głowie się nie mieści. Widzę że jego mama też większym szacunkiem ja daxyla. Jestem o to wściekła i zazdrosna. Jak się tago pozbyć?
Masz gości, od którego podobno miałaś wiać, bo tak twierdziłaś w poprzednim temacie, po czym rozkminiasz, czemu się nie oswiadczył?
Mój partner z którym jestem 3 lata jest rozwodnikiem. Mamy pół roczne dziecko. od urodzenia dziecka zaczęłam się zastanawiać dlaczego on nic nie mówi o ślubie bo wiedział że chciałabym raz w życiu powiedzieć tak. Z pierwszą żoną wziął ślub 3 miesiące przed porodem. Dał mi dostęp do starego FB i się załamałam. Najpierw zdjęcia USG. Pisanie do każdego że jest bardzo szczęśliwy zdjęcia ślubne to już mnie dobiły. Po roku wzięli rozwód. Ale z tego co wiem od jego mamy szanował ja o wiele bardziej. Nawet zrobił tatuaż z inicjałami żony ich syna i jej córki . Krew mnie zalewa jak go widzę. Nawet jakmu się przyznała do zdrady to jej nie uwierzył. A mnie non stop podejrzewa o tak absurdalne rzeczy że w głowie się nie mieści. Widzę że jego mama też większym szacunkiem ja daxyla. Jestem o to wściekła i zazdrosna. Jak się (te)GO pozbyć?
Też spojrzałam na drugi wątek. Po prostu go zostaw, weź dziecko i idź w swoją stronę, tylko opiekę ustalcie i alimenty.
Już prostuje moja przyjaciółka ze spacerów pozwoliła mi od siebie napiąć. Nasze sytuację są podobne ale u mnie jest raczej spokojnie
Już prostuje moja przyjaciółka ze spacerów pozwoliła mi od siebie napiąć. Nasze sytuację są podobne ale u mnie jest raczej spokojnie
Jak chcesz naszego czasu i pomocy, to nas szanuj i nie łżyj o "przyjaciółkach". Każdy wie, że w obu watkach jest ten sam chłop, tylko teraz macie chwilowo okres bez wyzwisk i wierzysz, że tamto już nie wróci. Otóż wróci. Po prostu go kopnij w dupę. Lepszej rady tu nie dostaniesz.
Mój partner z którym jestem 3 lata jest rozwodnikiem. Mamy pół roczne dziecko. od urodzenia dziecka zaczęłam się zastanawiać dlaczego on nic nie mówi o ślubie bo wiedział że chciałabym raz w życiu powiedzieć tak. Z pierwszą żoną wziął ślub 3 miesiące przed porodem. Dał mi dostęp do starego FB i się załamałam. Najpierw zdjęcia USG. Pisanie do każdego że jest bardzo szczęśliwy zdjęcia ślubne to już mnie dobiły. Po roku wzięli rozwód. Ale z tego co wiem od jego mamy szanował ja o wiele bardziej. Nawet zrobił tatuaż z inicjałami żony ich syna i jej córki . Krew mnie zalewa jak go widzę. Nawet jakmu się przyznała do zdrady to jej nie uwierzył. A mnie non stop podejrzewa o tak absurdalne rzeczy że w głowie się nie mieści. Widzę że jego mama też większym szacunkiem ja daxyla. Jestem o to wściekła i zazdrosna. Jak się tago pozbyć?
Najwidoczniej po swoich doświadczeniach nje uważa aby ślub coś dawał w wręcz przeciwnie.
Juulaa napisał/a:Już prostuje moja przyjaciółka ze spacerów pozwoliła mi od siebie napiąć. Nasze sytuację są podobne ale u mnie jest raczej spokojnie
Jak chcesz naszego czasu i pomocy, to nas szanuj i nie łżyj o "przyjaciółkach". Każdy wie, że w obu watkach jest ten sam chłop, tylko teraz macie chwilowo okres bez wyzwisk i wierzysz, że tamto już nie wróci. Otóż wróci. Po prostu go kopnij w dupę. Lepszej rady tu nie dostaniesz.
Amen.
Zamiast zaufać i normalnie jak człowiek odpowiedzieć to wyzywasz od kłamców. Dzięki ale takiego wsparcia nie potrzebuje
Zamiast zaufać i normalnie jak człowiek odpowiedzieć to wyzywasz od kłamców. Dzięki ale takiego wsparcia nie potrzebuje
Nazwanie kłamcą kogoś, kto kłamie nie jest wyzywaniem, tylko stwierdzeniem faktu.