Podajcie przyczynę ?
Ja nie mam bo rozlazli się i olali mnie
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Kto z was nie ma przyjaciół ani znajomych
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Podajcie przyczynę ?
Ja nie mam bo rozlazli się i olali mnie
Mam tylko 2 przyjacolki, ale najlepsze i od lat..znajomych mam.mase,ale ich nie traktuje na rowni z przyjaciolkami
Mam tylko 2 przyjacolki, ale najlepsze i od lat..znajomych mam.mase,ale ich nie traktuje na rowni z przyjaciolkami
Mi by wystarczyła kobita
JuliaUK33 napisał/a:Mam tylko 2 przyjacolki, ale najlepsze i od lat..znajomych mam.mase,ale ich nie traktuje na rowni z przyjaciolkami
Mi by wystarczyła kobita
Ile jeszcze tematów?
JuliaUK33 napisał/a:Mam tylko 2 przyjacolki, ale najlepsze i od lat..znajomych mam.mase,ale ich nie traktuje na rowni z przyjaciolkami
Mi by wystarczyła kobita
A mnie facet by nie wystarczyl. Istnieje masa fajnych rzeczy,ktore robie z przyjaciolkami, a np ze swoim partnerem bym nie zrobila bo on sie tymi rzeczami zwyczajnie nie interesuje.
Miklosza napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Mam tylko 2 przyjacolki, ale najlepsze i od lat..znajomych mam.mase,ale ich nie traktuje na rowni z przyjaciolkami
Mi by wystarczyła kobita
Ile jeszcze tematów?
Tyle ile będzie trzeba
Miklosza napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Mam tylko 2 przyjacolki, ale najlepsze i od lat..znajomych mam.mase,ale ich nie traktuje na rowni z przyjaciolkami
Mi by wystarczyła kobita
A mnie facet by nie wystarczyl. Istnieje masa fajnych rzeczy,ktore robie z przyjaciolkami, a np ze swoim partnerem bym nie zrobila bo on sie tymi rzeczami zwyczajnie nie interesuje.
Są rzeczy które bym robił z kobieta I są które bym robił sam każdy by robił swoje
Lady Loka napisał/a:Miklosza napisał/a:Mi by wystarczyła kobita
Ile jeszcze tematów?
Tyle ile będzie trzeba
A do czego w nich dążysz? Co Ci to daje? Po co to robisz?:)
Zwyczajnie chce porozmawiać z kimś o sobie a w realu nie mam z kim się bygadac może też dążę do zaakceptowania mojej osoby
Zwyczajnie chce porozmawiać z kimś o sobie a w realu nie mam z kim się bygadac może też dążę do zaakceptowania mojej osoby
Myślałeś o psychologu? Terapia?
Leczę się psychiatrycznie biorę leki o psychologu nie myślałem
I poważnie myślisz, że zalożsnie pierdyliarda tematów Ci w tym pomoże?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Kto z was nie ma przyjaciół ani znajomych
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024