Szukam dziewczyny o prozdrowotnym nastawieniu ! Prozdrowotnym tzn. zdrowo się odżywiająca i w innych aspektach też dbająca o zdrowie. Skrajności bardzo mile widziane. Anorektyczki, spróbuję pomóc, prywatnie, tym co są zainteresowane ogłoszeniem. Są tutaj takie dziewczyny ?
1 2023-07-10 12:04:22 Ostatnio edytowany przez MirekG (2023-07-10 18:01:08)
Holly shit! Wyglądasz jakbyś spierdzielił ze stołu z prosektorium na chwilę przed kremacją, a tu takie ogłoszenie?
Ja jestem weganka ale zajeta chociaz dla mnie to nie jest zadna skrajnosc zdrowotna
Ja jestem weganka
To wiele wyjaśnia....
JuliaUK33 napisał/a:Ja jestem weganka
To wiele wyjaśnia....
Czyli co wyjasnia?
JuliaUK33 napisał/a:Ja jestem weganka
To wiele wyjaśnia....
Ha ha bez obaw z moim mozgiem wszystko w porzadku, swoja droga jak sie tak przejechac do wariatkowa i zapytac ilu wariatow jada mieso to zapewne wszyscy albo prawie wszyscy
Jak ciebie czasami czytam, to mam wątpliwości...
Jak ciebie czasami czytam, to mam wątpliwości...
A to wymien przyklad mojej wypowiedzi, gdzie masz watpliwosci
Np twój niemy zachwyt nad ortodoksyjną religią, przy czym wybierasz jedynie te zapisy, które ci pasują, negując pozostałe. Poglądy polityczne, dotyczące aborcji i jeszcze parę by się znalazło. Masz taki typowy zestaw stereotypowego wyborcy PiSu: niska inteligencja objawiająca się niezdolnością do samodzielnego i krytycznego myślenia, zachwyt nad skrajnościami pasującymi do światopoglądu, podatność na manipulację.
Szukam dziewczyny o prozdrowotnym nastawieniu ! Prozdrowotnym tzn. zdrowo się odżywiająca i w innych aspektach też dbająca o zdrowie. Skrajności bardzo mile widziane. Anorektyczki, spróbuję pomóc. Są tutaj takie dziewczyny ?
A jakie masz wykształcenie i kompetencje, żeby pomagać anorektyczkom?
A jakie masz wykształcenie i kompetencje, żeby pomagać anorektyczkom?
W stopce ma link do swojego konta na FB, gdzie masz zdjęcia. Koleś moim zdaniem sam jest zaburzony pod tym kątem i raczej nadaje się do leczenia.
Chłopie weź się opanuj, bo post Ciebie nie dotyczy i nie odnosisz się do jego tematu, tylko próbujesz obrażać ludzi za inne poglądy i przekonania. Nie mam czasu na prowadzenie z Tobą gówno burzy i udowadnianie Ci, że Jesteś w błędzie, bo nie po to ten post pisałem.
W stopce podałeś link do swojego konta, a na nim są zdjęcia. Jak ktoś o wyglądzie zdjętego z krzyża pisze o "zdrowym odżywianiu", skrajnościach i "pomocy w anoreksji" to jest to tak ogromna czerwona flaga, że wymaga podświetlenia dla mniej rozgarniętych na umyśle.
Np twój niemy zachwyt nad ortodoksyjną religią, przy czym wybierasz jedynie te zapisy, które ci pasują, negując pozostałe. Poglądy polityczne, dotyczące aborcji i jeszcze parę by się znalazło. Masz taki typowy zestaw stereotypowego wyborcy PiSu: niska inteligencja objawiająca się niezdolnością do samodzielnego i krytycznego myślenia, zachwyt nad skrajnościami pasującymi do światopoglądu, podatność na manipulację.
Dobrze,ze chociaz ty jestes madry
Papier mgr puki co biologia, ale bardziej zainteresowanie dietetyką. Źle się trochę wyraziłem, to tylko prywatnie dla tych, co będą zainteresowane ogłoszeniem.
Taaaa pewnie. I posiadanym mgr się nie pochwaliłeś, ale ogólniakiem już tak? No, na pewno...
17 2023-07-10 19:10:06 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2023-07-10 19:10:43)
Papier mgr puki co biologia, ale bardziej zainteresowanie dietetyką. Źle się trochę wyraziłem, to tylko prywatnie dla tych, co będą zainteresowane ogłoszeniem.
Niewątpliwie źle się wyraziłeś, Panie Magister xd może zanim zaczniesz pomagać, to warto najpierw przestudiować słownik poprawnej polszczyzny/ortografii?
18 2023-07-10 23:39:49 Ostatnio edytowany przez MirekG (2023-07-10 23:57:21)
Chwalić się czym nie ma i wisi mi to, czy Pan mi wierzy, czy nie.
Niech Pan da swoje zdjęcia. Zapraszam do rozmowy głosowej na argumenty na messengerze, bo pisać tyle nie mam zamiaru, jak już wspomniałem.
Nope. Cenię sobie swoją anonimowość.
Dziękuję za odpowiedź, ale jakby coś to zapraszam do kontaktu.
Z grzeczności nie wypowiem się, ale zaprzeczać nie będę
Fetyszysta anorektyczek RED ALERT.
Usunął ze stopki link, a ja chcę zobaczyć jak wygląda ktoś zdjęty z krzyża
Jack Sparrow - +1 dla opisu naszej Julki.
Szary, zapadnięty i ultra chudy.
Do opisu Julki trzeba jeszcze dodać, że weganka mająca problemy z glikemią i siedząca na socjalu. Bo to dopełnia obrazka.
Do opisu Julki trzeba jeszcze dodać, że weganka mająca problemy z glikemią i siedząca na socjalu. Bo to dopełnia obrazka.
Siedzi na socjalu i wypycha dziecię swoje jedyne do ojca w każdziutki weekend? I wtedy pewnie seriale i balety za 500+, tak trzeba żyć
Siedzi w UK, a na partnera wybrała sobie muzułmanina.
Także ten....Juleczka to skomplikowana persona
Jack Sparrow napisał/a:Szary, zapadnięty i ultra chudy.
Siedzi na socjalu i wypycha dziecię swoje jedyne do ojca w każdziutki weekend? I wtedy pewnie seriale i balety za 500+, tak trzeba żyć
Nie mieszkam w Polsce. Druga sprawa nie wpycham, a oboje uznalismy, ze corka bedzie u ex w weekendy. Co to wogole znaczy wpycha? Chyba do usranej smierci i trzy dni po nigdy nie pojmiesz, ze ojciec dziecka ma takie same obowiazki sie nim zajmowac co matka. Tak mam wolne weekendy i co z tego? Boli cie to,ze mozna miec dziecko I czas wolny dla siebie,czy sobie zakodowalas w mozgownicy, ze matka to musi zapierdalac 24 na dobe przez 18 lat ?
Julcia - zejdź z socjalu, idź do pracy, a dopiero potem pouczaj innych o czasie wolnym i obowiązkach.
Tak właśnie wykorzystuje się wiedzę o kimś... Nieładnie
A Julka to otwarta księga, może to ją czegoś nauczy... Forum to nie sposób na życie...
Julcia - zejdź z socjalu, idź do pracy, a dopiero potem pouczaj innych o czasie wolnym i obowiązkach.
Pojde do pracy kiedy bede chciala. Druga sprawa to zazwyczaj osoby, ktore same pobieraja pincet, ktore zmieni sie na osemset plus oraz w przyszlosci beda pobieraly 13,14,15,16 i 17 stki NIE wypracowanej emerytury maja czelnosc wysylac mnie do pracy
Otóż to. Tylko jak Julcia nagle zacznie pracować - z racji emigracji, niskiego IQ i innych czynników, zapewne pracować ciężko i fizycznie - to się nagle okaże, że oprócz wolnych weekendów potrzebuje też wolnego tygodnia, bo kończy za późno, a poza tym jest zbyt zmęczona. I tatuś przejmie pełną opiekę. Dla dziecka tak byłoby najlepiej, jeden normalny dom z wydolnym finansowo, zaangażowanym rodzicem.
Julia - mnie nic nie boli, zwłaszcza twoje opierdalanie się w innym kraju. No i moje dziecko jest już prawie dorosłe, więc jego pobyt w domu nie ma wpływu na mój czas wolny w weekendy czy poza nimi.
Ale co jest nieładne?
33 2023-07-11 12:08:40 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-07-11 12:09:45)
Jack Sparrow napisał/a:Julcia - zejdź z socjalu, idź do pracy, a dopiero potem pouczaj innych o czasie wolnym i obowiązkach.
Otóż to. Tylko jak Julcia nagle zacznie pracować - z racji emigracji, niskiego IQ i innych czynników, zapewne pracować ciężko i fizycznie - to się nagle okaże, że oprócz wolnych weekendów potrzebuje też wolnego tygodnia, bo kończy za późno, a poza tym jest zbyt zmęczona. I tatuś przejmie pełną opiekę. Dla dziecka tak byłoby najlepiej, jeden normalny dom z wydolnym finansowo, zaangażowanym rodzicem.
Julia - mnie nic nie boli, zwłaszcza twoje opierdalanie się w innym kraju. No i moje dziecko jest już prawie dorosłe, więc jego pobyt w domu nie ma wpływu na mój czas wolny w weekendy czy poza nimi.
Nie pojde do pracy,bo nie musze. Oczywiscie jezeli sytuacja mnie zmusi to pojde pracowac,poki co nie musze isc do pracy I zyje mnie sie calkiem dobrze oraz mojej corce to nie musze isc zapieprzac na etat bo ty tak chcesz. Swoja droga ciekawe gdzie ty pracujesz, skoro czesto tu siedzisz? Zaraz pewnie mi napiszesz, ze masz wlasna dzialalnosc i robisz sobie 20 razy przerwe w ciagu dnia
Usunął ze stopki link, a ja chcę zobaczyć jak wygląda ktoś zdjęty z krzyża
35 2023-07-11 12:20:56 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-07-11 12:23:00)
Nie pojde do pracy,bo nie musze. Oczywiscie jezeli sytuacja mnie zmusi to pojde pracowac,poki co nie musze isc do pracy I zyje mnie sie calkiem dobrze oraz mojej corce to nie musze isc zapieprzac na etat bo ty tak chcesz. Swoja droga ciekawe gdzie ty pracujesz, skoro czesto tu siedzisz? Zaraz pewnie mi napiszesz, ze masz wlasna dzialalnosc i robisz sobie 20 razy przerwe w ciagu dnia
Nasze polskie maDki też siedzą na socjalu "bo nie muszą pracować". No cóż, wszystko jest kwestią potrzeb, niektórym wystarcza garnuszek państwa i minimum życiowe. Ja już tu kiedyś pisałam, w jaki sposób zarabiam - od 10 lat jestem specjalistką w wąskiej dziedzinie i pracuję zdalnie dla kilku ogromnych podmiotów medycznych, praca zajmuje mi się średnio 4 godziny dziennie. Zdarza się, że zaczynam o 19, gdy mam inne obowiązki w ciągu dnia, ale najbardziej lubię godziny 10-14. Tak, teraz tez pracuję, a ponieważ nikt nade mną z kijem nie stoi, nawet online, mogę zaglądać na forum czy przejrzeć newsy ze świata.
Jack Sparrow napisał/a:Julcia - zejdź z socjalu, idź do pracy, a dopiero potem pouczaj innych o czasie wolnym i obowiązkach.
Pojde do pracy kiedy bede chciala. Druga sprawa to zazwyczaj osoby, ktore same pobieraja pincet, ktore zmieni sie na osemset plus oraz w przyszlosci beda pobieraly 13,14,15,16 i 17 stki NIE wypracowanej emerytury maja czelnosc wysylac mnie do pracy
Pracuję od 15 roku życia. Także pudło.
37 2023-07-11 14:34:42 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-07-11 14:36:14)
JuliaUK33 napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:Julcia - zejdź z socjalu, idź do pracy, a dopiero potem pouczaj innych o czasie wolnym i obowiązkach.
Pracuję od 15 roku życia. Także pudło.
To sobie pracuj i co z tego jezeli pis bedzie dalej przy wladzy, a programy socjalne beda sie rozwijac to jestem pewna,ze pierwsza polecisz po 13 14 15 16 itd niewypracowanej emerytury. Ja rowniez moge stwierdzic, ze kazda pracujaca osoba, ktora pobiera te dodatkowe emerytury, zamiast tylko ta wypracowana jest zlodziejem,bo z jakiej racji macie dostawac emerytury na,ktore nie zapracowaliscie? Ale oczywiscie wy macie taka mentalnosc, ze ten co nie pracuje to NIE ma prawa brac,a ten co pracuje to moze krasc ile chce
JuliaUK33 napisał/a:Nie pojde do pracy,bo nie musze. Oczywiscie jezeli sytuacja mnie zmusi to pojde pracowac,poki co nie musze isc do pracy I zyje mnie sie calkiem dobrze oraz mojej corce to nie musze isc zapieprzac na etat bo ty tak chcesz. Swoja droga ciekawe gdzie ty pracujesz, skoro czesto tu siedzisz? Zaraz pewnie mi napiszesz, ze masz wlasna dzialalnosc i robisz sobie 20 razy przerwe w ciagu dnia
Nasze polskie maDki też siedzą na socjalu "bo nie muszą pracować". No cóż, wszystko jest kwestią potrzeb, niektórym wystarcza garnuszek państwa i minimum życiowe. Ja już tu kiedyś pisałam, w jaki sposób zarabiam - od 10 lat jestem specjalistką w wąskiej dziedzinie i pracuję zdalnie dla kilku ogromnych podmiotów medycznych, praca zajmuje mi się średnio 4 godziny dziennie. Zdarza się, że zaczynam o 19, gdy mam inne obowiązki w ciągu dnia, ale najbardziej lubię godziny 10-14. Tak, teraz tez pracuję, a ponieważ nikt nade mną z kijem nie stoi, nawet online, mogę zaglądać na forum czy przejrzeć newsy ze świata.
Ty chyba jestes specjalistka w pisaniu bajek na tym forum
Gdyby mi administrator nie zablokował uprawnień do strony, to bym formę udoskonalał.
To sobie pracuj i co z tego jezeli pis bedzie dalej przy wladzy, a programy socjalne beda sie rozwijac to jestem pewna,ze pierwsza polecisz po 13 14 15 16 itd niewypracowanej emerytury
Tu jakiś gwałt na rozumie widzę. Przecież pracuje. To dlaczego ma niby nie wypracować?
Ja rowniez moge stwierdzic, ze kazda pracujaca osoba, ktora pobiera te dodatkowe emerytury, zamiast tylko ta wypracowana jest zlodziejem,bo z jakiej racji macie dostawac emerytury na,ktore nie zapracowaliscie?
A co to za jakieś farmazony z dodatkowymi emeryturami? Przecież to nie są jakieś dodatkowe pieniądze od czapy tylko to jest prostacki i zbrodniczy sposób PiS na podlizanie się tumanom takim jak ty. Bo zamiast zwiększyć wskaźniki, z których skorzystaliby realnie emeryci, którzy tracą ogromną część emerytury przez inflację, to się się daje prosty pieniądz, do którego po pierwsze nie wszyscy są uprawnieni, a po drugie nie wszyscy dożyją.
JuliaUK33 napisał/a:To sobie pracuj i co z tego jezeli pis bedzie dalej przy wladzy, a programy socjalne beda sie rozwijac to jestem pewna,ze pierwsza polecisz po 13 14 15 16 itd niewypracowanej emerytury
Tu jakiś gwałt na rozumie widzę. Przecież pracuje. To dlaczego ma niby nie wypracować?
Ja rowniez moge stwierdzic, ze kazda pracujaca osoba, ktora pobiera te dodatkowe emerytury, zamiast tylko ta wypracowana jest zlodziejem,bo z jakiej racji macie dostawac emerytury na,ktore nie zapracowaliscie?
A co to za jakieś farmazony z dodatkowymi emeryturami? Przecież to nie są jakieś dodatkowe pieniądze od czapy tylko to jest prostacki i zbrodniczy sposób PiS na podlizanie się tumanom takim jak ty. Bo zamiast zwiększyć wskaźniki, z których skorzystaliby realnie emeryci, którzy tracą ogromną część emerytury przez inflację, to się się daje prosty pieniądz, do którego po pierwsze nie wszyscy są uprawnieni, a po drugie nie wszyscy dożyją.
Nie mieszkam w Polsce, ale juz wole,zeby pis rzadzil i rozdawal socjale.... niz do wladzy doszedl tusk
Nie mieszkam w Polsce, ale juz wole,zeby pis rzadzil i rozdawal socjale.... niz do wladzy doszedl tusk
Nikogo nie obchodzi co ty wolisz.
W regulaminie wyczytałem, jak mi administrator zablokował uprawnienia do strony, nie wiem, czy przez to, czy nie, że nie można dawać linków do innych stron. Chętnie wrócę jakby było można. Dobrze, że Wy dajecie mój link.
W regulaminie wyczytałem, jak mi administrator zablokował uprawnienia do strony, nie wiem, czy przez to, czy nie, że nie można dawać linków do innych stron. Chętnie wrócę jakby było można. Dobrze, że Wy dajecie mój link.
Luzik spamerze, nikt tu żadnego twojego linku nie daje
45 2023-07-11 15:10:50 Ostatnio edytowany przez MirekG (2023-07-11 17:44:01)
Jak ktoś dał powyżej, ale i dobrze. Post jest zamieszczony przeze mnie, a to większość spamuje nie na temat.
Jack Sparrow napisał/a:Szary, zapadnięty i ultra chudy.
Czyli osiby nie posiadające lodówki w domu, najlepiej to by się żywili słońcem.
Ja mam lodowke w ktorej trzymam roslinne produkty
A ja mam lodówkę, w której trzymam nie tylko roślinne produkty. Przebije ktoś?
Szukam dziewczyny o prozdrowotnym nastawieniu ! Prozdrowotnym tzn. zdrowo się odżywiająca i w innych aspektach też dbająca o zdrowie. Skrajności bardzo mile widziane.
Super ogłoszenie! Rozumiem że Ty też masz nastawienie prozdrowotne i to widać w muskulaturze. Siłka kilka razy w tygodniu to minimum. Dieta tylko keto. Zero alkoholu. Zgadza się? ;P
JuliaUK33 napisał/a:Herbatazlimonkąbezcukru napisał/a:Czyli osiby nie posiadające lodówki w domu, najlepiej to by się żywili słońcem.
Ja mam lodowke w ktorej trzymam roslinne produkty
To niezła bieda w tym uk jest.
Tak,bo dieta roslinna jest podyktowana bieda. U ciebie za to wystepuje bieda, ale umyslowa. Zobaczymy jak po latach jedzenia padliny bedziesz zdrowy. Tak jest to padlina ,a mieso to nazwa zastepcza, aby ladniej brzmialo.
JuliaUK33 napisał/a:Herbatazlimonkąbezcukru napisał/a:To niezła bieda w tym uk jest.
Tak,bo dieta roslinna jest podyktowana bieda. U ciebie za to wystepuje bieda, ale umyslowa. Zobaczymy jak po latach jedzenia padliny bedziesz zdrowy. Tak jest to padlina ,a mieso to nazwa zastepcza, aby ladniej brzmialo.
XD tyle mozna powiedzieć na bezsensowną odpowiedź kretyńskiej weganki.
Kretynskie bylo twoje stwierdzenie"ze jest bieda w UK" na podstawie tego,ze nie jem zwierzat
https://img-ovh-cloud.zszywka.pl/0/0397 … -serce.jpg
Julka, myślałaś może nad tym?
https://img-ovh-cloud.zszywka.pl/0/0397 … -serce.jpg
Julka, myślałaś może nad tym?
PADŁEM
53 2023-07-26 19:55:12 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-07-26 19:58:51)
Herbatazlimonkąbezcukru napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Tak,bo dieta roslinna jest podyktowana bieda. U ciebie za to wystepuje bieda, ale umyslowa. Zobaczymy jak po latach jedzenia padliny bedziesz zdrowy. Tak jest to padlina ,a mieso to nazwa zastepcza, aby ladniej brzmialo.
XD tyle mozna powiedzieć na bezsensowną odpowiedź kretyńskiej weganki.
Kretynskie bylo twoje stwierdzenie"ze jest bieda w UK" na podstawie tego,ze nie jem zwierzat
Ale nawet nie ma opcji, bo niemożliwością jest ,byś przez sen nie połknęła muchy, czy pająka
Licho i tuptusie nocą nie śpią