Witam pozwoliłam sobie na utworzenie tej grupy tutaj.
Chciałam się dowiedzieć czy są tu kobiety które kochały lub kochają zabardzo.?
Jestem jedną z tych kobiet które kochają zabardzo i już nie daje rady.
Było by bardzo miło jakby było z kim popisać i wymienić doświadczenia z tego tematu.
2 2023-05-28 10:38:31 Ostatnio edytowany przez 123qwerty123 (2023-05-28 10:40:05)
Żadna kobieta, która równie jak Ty kocha za bardzo Ci nie pomoże. Rozmawiając ze sobą taplałybyście się razem w błotku. Idź do psychologa. On Ci pomoże zerwać tę relację.
ps. pisałaś, w innym wątku, że powiedziałaś swojemu partnerowi, by odszedł bo z inna kobietą będzie szczęśliwy. A nie pomyślałaś, że żadna kobieta nie będzie z nim szczęśliwa? Kobiety albo się szanuje albo nie. Nie ma czegoś takiego, że mężczyzna jedna kobietę szanuje a inną gardzi. Jeśli wobec Ciebie potrafi się tak patusersko zachowywać to wobec innej też taki będzie. On nie jest dobrym kandydatem na partnera dla żadnej kobiety. Na prawde nic nie stracisz na tym, że od niego odejdziesz. Tylko zyskasz. Powinnas wyjść z tego związku z podniesioną głową. Powinnaś być dumna z siebie, że zostawiasz takiego prostaka.
Powiedział mi że kochał swoją była i żenigdy jej nie dorównam nie bede na tkim miejscu u niego jak ona wiec skoro mu tak źle powiedzialaam zeby odszedl znalazl taka z ktora bedzie szczesliwy.caly czas mi mowi ze jego zachowanie jest normlne ze kazdy meszczyzna sie tak zachowuje.Powiem szczerze czuje sie podle patrze na siebie w lustro i czuje obrzydzenie nie umiem opisac tego co czuje nie sypiam pp nocy tylko płacze.
Dziekuje z calego serca za te słowa.Ps.Nieszukam pomocy w sensie żemi któraś pomoże chodzi mi o ich doświadczenie jak sobie z tym poradzić.
Żadna kobieta, która równie jak Ty kocha za bardzo Ci nie pomoże. Rozmawiając ze sobą taplałybyście się razem w błotku. Idź do psychologa. On Ci pomoże zerwać tę relację.
ps. pisałaś, w innym wątku, że powiedziałaś swojemu partnerowi, by odszedł bo z inna kobietą będzie szczęśliwy. A nie pomyślałaś, że żadna kobieta nie będzie z nim szczęśliwa? Kobiety albo się szanuje albo nie. Nie ma czegoś takiego, że mężczyzna jedna kobietę szanuje a inną gardzi. Jeśli wobec Ciebie potrafi się tak patusersko zachowywać to wobec innej też taki będzie. On nie jest dobrym kandydatem na partnera dla żadnej kobiety. Na prawde nic nie stracisz na tym, że od niego odejdziesz. Tylko zyskasz.
4 2023-05-28 11:05:37 Ostatnio edytowany przez 123qwerty123 (2023-05-28 11:07:01)
No i co z tego, on sobie może twierdzić, że jego zachowanie jest normalne. Mało takich ludzi? Rodzice poparzonego Kamilka (sprawa o której ostatnio dość głośno) też twierdzili, że mu krzywdy nie zrobili. Rodzina która z nimi mieszkała ponoć też mówiła, że zachowanie rodziców było normalne i krzywda dziecku się nie działa. Czy to, że te osoby tak mówią to znaczy, że jest to prawda? Oczywiście, że nie.
Tak samo z twoim jeszcze partnerem. On niech sobie żyje w swoim świecie i ze swoimi przekonaniami. Ta była to go pewnie w dupę kopnęła, bo się przekonała co to za typ. Zrób to samo.
[/quote=123qwerty123]Masz rację sprawa Kamilka chwyta za serca i za rozum.Dla mnie to sprawa która powinna być nauczka ale mamy taki pojebany świat może nie świat a ludzi na nim że w głowie się nie mieści.
Co do mojej miłości za bardzo ja naprawdę wiele razy próbowałam ale nie potrafię jest naprawdę tyle słów które słyszę w swoją stronę że serce mi pęka. Ja naprawdę chciałam go uszczęśliwić ale się nie da nie ja jestem ta osobą ktora chce żebym była sama nie wiem może że mną jest coś nie tak ja naprawdę nie wiem już nic.Sama jestem sobie winna