Dziewczyny, czy są tutaj przykłady poznania swojej miłości w późniejszym wieku? Może się podzielicie i podniesiecie na duchu inne kobietki które dalej szukają miłości ?
Oczywiście,że tak.
Ja poznałam swojego obecnego partnera jak miałam 36 lat, wcześniej nie szukałam bo byłam po toksycznym związku,gdzie byłam oszukiwana i zdradzana i musiałam to wszystko przepracować na terapii.Teraz jestem bardzo szczęśliwa i układa nam się bardzo dobrze.Nie należy szukać na siłę,co jest Tobie pisane spotka Cię w odpowiednim czasie.
Dziewczyny, czy są tutaj przykłady poznania swojej miłości w późniejszym wieku?
A chłopak może się wypowiedzieć?
Moja ciocia poznała swojego przyszłego męża w wieku 66 lat (jakieś 5 lat po tym gdy jej pierwszy mąż zginął w wypadku samochodowym). Nigdy nie jest za późno, tylko trzeba pozwolić się poderwać...
Ja poznałam po 30, a mam dwójkę dzieci:)
Facet skarb. Takich już pewnie prawie nie ma.
35 lat to przecież młoda kobieta. Jednak już dojrzała, często już wie czego chce w życiu, ma dosyć dram o głupstwa - generalnie dobry materiał na trwały związek.
Dziewczyny, czy są tutaj przykłady poznania swojej miłości w późniejszym wieku? Może się podzielicie i podniesiecie na duchu inne kobietki które dalej szukają miłości ?
Pewnie tak samo można jak we wcześniejszym i późniejszym wieku, tylko w tym późniejszym wieku już znikają pewne plusy przynależne temu wcześniejszemu wiekowi.