Witam, mam spory problem, otóż od 3 miesięcy zdradzam mojego męża, z mężczyzną którego poznałam w pracy, kilkukrotnie miałam mętlik w głowie jednak to silniejsze ode mnie, seks jest po prostu nieziemski, jednak po tych trzech miesiącach zdałam sobie sprawę ze tak naprawdę nic o nim nie wiem, jest obcokrajowcem, wiem że dłużej nie mogę tego ukrywać bo to na pewno wyjdzie, zakończyła bym mój związek jednak mam 8 letnią córkę, i nie chce jej tego robić
ojojoojoj
Witam, mam spory problem, otóż od 3 miesięcy zdradzam mojego męża, z mężczyzną którego poznałam w pracy, kilkukrotnie miałam mętlik w głowie jednak to silniejsze ode mnie, seks jest po prostu nieziemski, jednak po tych trzech miesiącach zdałam sobie sprawę ze tak naprawdę nic o nim nie wiem, jest obcokrajowcem, wiem że dłużej nie mogę tego ukrywać bo to na pewno wyjdzie, zakończyła bym mój związek jednak mam 8 letnią córkę, i nie chce jej tego robić
I co w związku z tym?
Nawarzyłaś piwa, więc sama musisz je wypić.
LUdzie, aby mieć ślub chodzą ze sobą wiele wiele miesięcy.
A Ty chcesz zakońćzyć małżeństwo po 3 miesiącach seksu z obcokrajwcem.
Dlatego nie wierzę.
jest obcokrajowcem
Pewnie Mokebe. Znamy już te historyjki.
Evelynn89 napisał/a:jest obcokrajowcem
Pewnie Mokebe.
Znamy już te historyjki.
Mokebe tureckiego pochodzenia z dziadkiem arabem. Ktoś tu znowu nie bierze leków.
To nie rób.
Legat napisał/a:Evelynn89 napisał/a:jest obcokrajowcem
Pewnie Mokebe.
Znamy już te historyjki.
Mokebe tureckiego pochodzenia z dziadkiem arabem. Ktoś tu znowu nie bierze leków.
Rita to Ty?
Foxterier napisał/a:Legat napisał/a:Pewnie Mokebe.
Znamy już te historyjki.
Rita to Ty?
xD
To troll czy ten watek naprawde jest na powaznie ?
Powiedź mężowi, że jest słaby w łóżku, bo kochanek jest lepszy.
Może się postara.
Az dziwne ze forumowe dziewczyny nie staja w Twojej obronie autorko
ps: czarnoskory czy turek?
Az dziwne ze forumowe dziewczyny nie staja w Twojej obronie autorko
ps: czarnoskory czy turek?
Bo to troll, prowokacja .
"To silniejsze ode mnie"
Cudowna kreacja Johna Malkovicha i Michelle Pfeiffer w Niebezpiecznych Związkach.
Pewnie skończy się podobnie tylko nikt nie zginie w pojedynku.